Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çevrenle İletişim Halindesin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün hoşlandığın kişi ile çok fazla ortak nokta bulabilirsiniz. Aranızdaki muhabbeti arttırmak ve daha fazla vakit geçirmek seni daha iyi hissettirecek. O yüzden bugünü tek başına geçirmemeye çalışmalısın.

İşinize olan bağlılığınız zaman, zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için, bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz.

Bugün borçlar ve ödemeler seni biraz gerebilir. Maddi olarak kendini biraz çıkmaza girmiş hissedebilirsin. Ancak bu durum seni çaresiz bırakmayacak ve kendin için daha farklı yollar bulmayı deneyeceksin.

Yediklerine daha fazla dikkat etmen gerekebilir bu aralar. Kan değerlerine dikkat etmeli ve sana yararı olmayan gıdaların tüketimini azaltmalısın. Böylece hem sindirim sistemini hem de genel olarak vücudunu korumaya almış olacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü daha verimli geçirmek ve işine odaklanmak isteyebilirsin. Eğer elinde uğraştığın bir şey yoksa yeni bir konuya odaklanabilir ve daha farklı şeyler öğrenebilirsin. Meşguliyetini bol tutacaksın bugün.

5 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün gelecek kaygısının etkili olduğu bir ruh halinin içinde olacaksınız. Özellikle maddi ve finansal konularla alakalı olarak kaygılarınız artacak. Bugün bir yatırım yapmayı düşünüyorsanız adım atmadan önce daha fazla hesaplama yapmalısınız.

5 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinle ilgili değişiklikler yapman söz konusu olabilir. Bir süredir ulaşmak isteyip ulaşamadığın insanlarla iletişim kurabilirsin. Kariyerinde ya da mesleğinde abartılı kıskançlıklara girebilirsin. Sabrının son noktalarında olduğunu hissedeceksin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinle yaptığın yatırım programında değişiklikler olabilir.

5 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş tecrübelerinizi kenara bırakıp bugüne odaklanmalısınız. Yaşadığınız sorunların ardından alacağınız derslerle ilgilenin. Burada kendinizi ve aile ilişkilerinizi geliştireceğiniz mesajlar olabilir.

5 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yeni sorumluluklar almanız gerekebilir. Olayları büyütmemeye çalışın. Karşınızdakilerle ilişkinizde kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal paylaşımlar içinde olmak sizi rahatlatacak.

5 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kutlamalara katılabilir ya da hayatınızda bazı müjdeleri kutlayabilirsiniz. Odaklandığınız şeyin hayrınıza olduğundan emin olduğunuzda fazlası ile...

5 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Canını sıkan mevzular hakkında iletişim kurmayı öğrenebilmen gerekecek. Yapıcı bir biçimde eleştiri getirebilmeyi, çözüm üretebilmeyi daha iyi görmen gerekebilir. İçine sinmeyen şeylerle yüzleşmen gerekecek bugün.

5 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çalışma veriminiz, birçok işi tamamlamanızı sağlayacak kadar artabilir. Kariyer alanınızda bazı yeniliklere öncü olabilirsiniz. Küçük bir yatırımla büyük kazançlar elde etme olasılığınız yüksektir.

5 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim konusunda başarılı günlerinizden birindesiniz. Yapmanız gereken birçok işi sıralama konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Enerjinizi nasıl kullanmanız gerektiğini, çevrenize ispat etmeniz gerekiyor.

5 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni keşfettiğiniz heyecanlı mizacınızı, eskiden sadece çekingenlikle dışa vurabiliyordunuz. Bundan böyle geçmişi bırakıp geleceğe bakın. Sizi geride tutan ne varsa, hepsinden kurtulmaktan korkmayın. Şu andaki müthiş canlılığınız ve enerjinizle başkalarını bile motive edebilir ve herkese örnek olabilirsiniz. Planlarınızı tamamlamaya kesin kararlısınız.

5 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün partner, ortaklık, evlilik, mahkeme konularından dolayı ani harcamalar yapabilirsiniz. Bir taraftan ise maddi kaynaklarınızla ilgili kalıcı kazançlar elde edebileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Aile, ev, gayrimenkulle ilgili bazı aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

5 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı olan duygularınızı sorgulayabileceğiniz bir gün. Bu durumda hissettiklerinizi ve sebeplerini anlamaya çalışın. Çalışma hayatında ayrıntılar üzerinde daha çok durmaya çalışın. Çabalarınız gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz. Başkalarının hislerine ve gereksinimlerine karşı ilgisizlik duymanız her şeyi altüst edebilir. Hesapta olmayan ödemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Rahatsızlığınızı atlatmanıza rağmen yine de kendinize karşı daha dikkatli olun.

5 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 46' 58"
Ay
Akrep
19° 39' 38"
Merkür
Koç
26° 16' 39"
Venüs
Balık
21° 07' 59"
Mars
Balık
04° 40' 14"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 48"
Satürn
Balık
13° 15' 28"
Uranüs
Boğa
20° 38' 38"
Neptün
Balık
27° 47' 40"
Plüton
Kova
01° 49' 11"
Chiron
Koç
18° 46' 16"
Lilith
Başak
19° 45' 14"
True Node
Koç
15° 35' 47"
Son Güncelleme : 29/03/2024 02:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>