Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İletişimi Yönetmelisin! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün hislerini karşındaki insana ifade etmek senin için daha kolay olacak. O yüzden hoşlandığın ancak konuşamadığın birisi varsa, bugün bu kişi ile düşündüğün konuşmayı gerçekleştirebilir ve aşk hayatına bir hareket katabilirsin.

İş çevrenizde oldukça iddialısınız. Bazen fazla iddialı biri izlenimi vererek bazı sübjektif niyetli yorumlar geliştirdiğiniz oluyor. Ama sergilediğinizhacmi ile de gerekli yerlerin dikkatini çekiyorsunuz.

Bugün çok fazla para harcamamaya çalışmalısın. Büyük masraflar ve ani harcamalar yapmadan önce iki kere düşünmeli ve gereksiz gördüğün her şeyi kısmalısın. Aksi halde farkına varmadan çok fazla para harcamış olacaksın bugün.

Daha sağlıklı olmak ve kendine dikkat etmek için yeni kararlar alabilirsin bugün. Kendin için doğru olan şeyleri daha rahat fark edebilirsin. Yeni bir diyet programı ve güzel bir egzersiz planı kendin için yapacağın en güzel yatırım olabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ya ailenden ya da yakın arkadaşlarından birinin desteğine koşabilirsin. Bu kişinin yanında olmak ve maddi, manevi desteğini ondan esirgememek aranızdaki ilişkinin daha da kuvvetlenmesini sağlayacak.

9 Nisan 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün halledilmesi gereken bazı ev meselelerine dikkatinizi çekmeniz gerekebilir. Geçmişle alakalı bazı sorunlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Bu durumda evinize ve kendi içinize yönelmenize neden olabilir. Gelecek hakkında iyimser olmalı ve herhangi bir hayal kırıklığı hissetmeden günlük rutininize geri dönebilecek kadar kendinize güvenmelisiniz.

9 Nisan 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hararetli bir günün içinden geçerken sabırsızlığının önüne geçmelisin, çabuk sinirlenen yapın ikili ilişkilerindeki iletişimi yanlış yönlendirebilir. Sosyal medyadan haber almak yerine, eski dostlarınla pazar gününü değerlendirebilirsin. Dışarı çıkmak sana da çok iyi gelecek. Annenin ya da anne kadar yakın gördüğün bir sevdiğinin sözlerine kulak vermelisin.

9 Nisan 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir düzen kurmak ve bunu geliştirmek üzerine düşünebilirsiniz. Daha öncesinde neden yapamadığınızı bulduğunuz bugün o düzeni sağlamak daha kolay olabilir. Ev işleriniz, yeni haftanın hazırlığı gibi konularda pratiklik gösterdiğinizde kalan zamanı zihninizi rahatlamaya ayırabilirsiniz.

9 Nisan 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize güveniniz daha yüksek ve olaylara daha olumlu bakabilirsiniz. Uzaklar ve yolculuklar da dikkat çekebilir.

9 Nisan 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cazibenizin artacağı ve aşk konusunda ilgi göreceğiniz bir dönemdesiniz. Partnerinizle aranızda geçebilecek kıskançlık problemlerine karşı hazırlıklı...

9 Nisan 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün enerjin biraz düşük olabilir. Bir şeyler yapabilmek için yeterli enerjin olmayabilir. En iyisi kendini çok fazla zorlamak yerine biraz dinlenerek kendine zaman ayırmalısın.

9 Nisan 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizinle bir başkası arasındaki duygusal veyabölümüyle ilgili dengenin yeniden kurulması gerekebilir. Size verilen bir rolü çok sorgulamadan kabul etmiş olabilirsiniz ancak daha yakından incelediğinizde, bu rolün size bir zamanlar düşündüğünüz kadar uygun olmadığını fark edebilirsiniz.

9 Nisan 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle bütünleşmek için hiçbir fırsatı kaçırmadığınız bir gerçek. Size rahatsızlık veren konulardan uzak kalmalısınız. Karşınıza çıkan her konu, daha sonra başınızı ağrıtacaktır. Sır saklamanız gerektiğini öğrenmelisiniz.

9 Nisan 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanı nihayet gelmiş görünüyor. Cesur davranırsanız sadece özel hayatınızı değil,hayatınızı da daha iyiye götürebileceksiniz. Ayrıca çevrenizdeki kişilerin örnek alacağı biri haline gelebileceksiniz. Ancak dinlenmek için kendinize vakit ayırarak stresinizi hafifletmeniz de gerekecek. Boş zamanlarınızı hobilerinize ayırın. Böylece hedeflerinizi gözden kaybetmeyeceksiniz.

9 Nisan 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün enerjiniz yükseliyor. Neşeli ve ataksınız. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizle beraber hareket edebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

9 Nisan 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin son günlerdeki özensizliği sizi hızla ondan uzaklaştırıyor. Partneriniz sizinle aynı korkular içinde değilse, belli ki tek taraflı bir soğuma sürecine giriyorsunuz. Gün içinde mesleğinizle ilgili bazı konularda yanlış kararlar alabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeli ve sakin olmaya özen göstermelisiniz. Yakın çevrenizi ilgilendiren bazı maddi problemler yakında çözülecek. Detaycılığınız yüzünden kendinize olur olmadık hastalıklar yakıştırıyorsunuz. Oysa her şey normal görünüyor.

9 Nisan 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 25' 39" R
Ay
Başak
16° 53' 49"
Merkür
Koç
17° 14' 17"
Venüs
Koç
18° 20' 23"
Mars
Balık
21° 47' 17"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 57"
Satürn
Balık
15° 36' 59"
Uranüs
Boğa
21° 46' 15"
Neptün
Balık
28° 34' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
20° 04' 06"
Lilith
Başak
22° 11' 54"
True Node
Koç
15° 37' 28"
Son Güncelleme : 20/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>