Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Pes Etmek Sana Göre Değil Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile daha fazla iletişime geçmen gerekecek. İçine sinmeyen mevzular varsa bunu dile getirmek için beklememelisin. Sorunların daha da büyümemesi için bugünden bir adım atman gerekebilir.

Bugün işe ya da okula gittiğinizde, kendinizi savunmak için hazırlıklı olmanız ve suçlu olduğunuzu bildiğiniz kadar hızlı bir şekilde ayakta durmanız gerekir. İnsan anlayışına herhangi bir hata için bağışlama kaynağı olarak güvenmemelisiniz ve üstleriniz özellikle acımasız olacaktır. Kariyerinizde veya çalışmalarınızda düzenli gözetim altındaysanız, tüm kelimelerinizi ve eylemlerinizi en küçük ayrıntı için bile haklı çıkarmanız gerekebilir.

Birden fazla konuya odaklanman gerekebilir bugün. Halletmen gereken sorumlulukların artması maddi konularda seni yorsa da güzel sonuçlar elde etmeni sağlayacak. İş ve para konularında dikkatin yerinde olacak bugün.

Egzersiz, stresi üstünden atmak için güzel bir yoldur. Vücudunda biriken negatif enerjiyi atabilmeni ve daha rahat hareket edebilmeni sağlar. Bugün egzersiz konularına daha fazla özen göstermen ve kendin için daha iyi kararlar alman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni birisi ile tanışabilir ve güzel bir arkadaşlık kurabilirsin. Etrafındaki insanlarla arandaki iletişim daha iyi olacak bugün. Bu durum, bir süredir çözüme gitmeyen konuları halletmende faydalı olabilir.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Fazlasıyla temizleme ve toparlama işleriyle meşgul oldun. Bu projen birkaç yıl sürdüğüne göre, oldukça detaylı ve titizlik gerektiren biryaptın demektir. Sonunda, "karma"nla ilgili işleri yoluna koyuyor gibisin. Bu açıdan da bugün büyük bir gün olacak. Ayrıca geçmişin geçmişte kaldığını anlayarak çocukluğunun bir kısmını ardında bırakabilirsin.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayata karşı daha sert olduğunu hissediyorsun. Önüne çıkan bazı engeller ve bu engellerden sıyrılmaya çalışma hissi seni daha mücadeleci yapıyor. Pes etmek sana göre değil. İş yerinde farklı fikir ve çalışma yöntemlerini ile öne çıkıyorsun. Kendini bu konuda düzenli olarak geliştirmen dikkatlerden kaçmayacak.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi gerçekliğinizin olması bu hayattaki en büyük hedefiniz olabilir. Bunu değerlerinizle oluşturmak isterken bir şeylerin peşinden soluksuz koşarken kaçırdığınız bazı durumlar da doğabilir. Acı kadar zaferin ve umudun da dozunu bildiğinizde, fırsatları bulmanın değil onları değerlendirebilmenin önemli olduğunu göreceksiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Otorite figürleriyle hassas durumlar oluşabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha yoğun tecrübeler içinde olabilirsiniz. Sizin için güzel şeylere zaman ayırabilirsiniz. Parasal konularla ilgilenebilirsiniz. Olaylara daha sabırlı yaklaşacağınız bir gündesiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle etkinlikler yapmak için uygun bir gün. Kendinizi iyi hissettiğiniz ve kusurlarınızı kolaylıkla düzeltebildiğiniz, kendinizi geliştirebildiğiniz...

19 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafına pozitif enerji yayacaksın. Ve bu durum çevrendekiler tarafından da fark edilecek. Elindeki meseleleri daha dikkatli ve güzel bir yolla çözebilmen çevrendekilerden takdir toplamana vesile olabilir.

19 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazı konularda gitmekle kalmak arasında bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu konuyu mecazi olarak da ele almak mümkündür. Sizi tatmin etmeyen bir yerde alışılmışın güvenilirliğine sığınarak kalmak mı yoksa çok daha iyi veya çok daha kötü sonuçlanabilecek bir ihtimal için sahip olduklarını riske atmak mı sizin için daha iyi olacak bilemiyorsunuz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız bir konu var: Sabırlı yaklaşımı elden bırakmamak.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizdeki bir kişi, ters giden hiçbir şey olmamasına rağmen gereksiz yere drama yaratıyor olabilir. Bu negatif bakış açısının, sizi etkilemesinden endişeleniyor olabilirsiniz. Siz pozitif tutumunuzu korumaya çalışın, bu durumla en iyi bu şekilde mücadele edebilirsiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde sevgilinizin beklentilerini karşılamakta yüksek bir performans gösteriyorsunuz ama, kendi ihtiyaçlarınızla ilgili hiçbir talepte bulunmayışınızı da düşünün! İş hayatında, becerikli ve yetenekli biri olmanız, üstünüze vazife olmayın işleri de yapmanıza neden oluyor. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Maddi yönden tutumlu olmanızın yararlarını görmeye başladınız. Bir dostunuzun rahatsızlığı, sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda sizi uyaracak.

19 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 27' 08" R
Ay
Balık
08° 56' 21"
Merkür
Koç
18° 24' 53"
Venüs
Boğa
04° 50' 33"
Mars
Koç
02° 07' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 11"
Satürn
Balık
16° 50' 42"
Uranüs
Boğa
22° 31' 33"
Neptün
Balık
29° 00' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 01"
Lilith
Başak
23° 41' 01"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:51

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>