Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Güzel Haberler Alıyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2023, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle bazı adımları yavaş atmak ikiniz için de daha iyi olabilir. Aranızdaki duygular her ne kadar birbirinize koşmanızı söylüyor olsa da adımlarınızı temkinli atmak iki taraf için de rahatlatıcı olacak.

İş hayatınızda bir tatminsizlik gözleniyor. Bugün de bu doyumsuzluğu ileri boyutlarda yaşayacaksınız. Bir tanıdığınızın kendi işini oluşturma çabasını ilgiyle izliyorsunuz.

Maddi konularda karar almak zorunda olmayacağın bir gün. Bugün, çevrendeki insanlar masraflar için sana destek olabilir. Kaygıların azalacağı ve parasal olarak daha rahat edeceğin bir gündesin.

Bugün kendine odaklanmalı ve sağlığına daha fazla özen göstermelisin. Hem yediklerine hem de genel olarak yaşam tarzına dikkat etmen kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Özellikle nasıl beslendiğin daha fazla önem taşıyabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kafa dinlemek isteyeceğin bir gün olacak. Ancak birden fazla davet alabilir ve birden fazla insan ile muhatap olabilirsin. Sevdiklerinle keyifli bir vakit geçirebilirsin. Ancak günün sonunda kendine vakit ayırman daha iyi olabilir.

18 Nisan 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün kendinizle başbaşa kalmak her zamankinden daha iyi gelecek. Kendinizi ifade etmek için kullandığınız kelimelere dikkat etmelisiniz. İletişim becerilerinizi daha iyi bir şekilde kullanmalısınız. Potansiyelinizin farkına varın ve kendinizden emin bir şekilde hareket edin.

18 Nisan 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş konusunda ailenden seni mutlu edecek bir haber alabilirsin. İşine ve günlük hayatına olan konsantrasyonun da artıyor olacak. Evli bir koç burcuysan yaşadığın bunalımlı günleri geride bırakmanın keyfini çıkarabilirsin. Arkadaşlarının küçük sorunları büyütüp bir konu haline getirmesi sabrını zorluyor.

18 Nisan 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün neşenizle ve orijinal fikirlerinizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Hayatın içinde daha çok ve daha iyi nasıl yer alacağınıza dair kişisel düzeyde bazı araştırmalar yapabilirsiniz. Sosyal medya aracılığıyla yeni insanlarla tanışmaya, eğitimlere ya da paylaşımlara açıksınız.

18 Nisan 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için atılımlarda bulunabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda hassasiyetler oluşabilir. Hayal gücünüze dayalı işlerde daha başarılı olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde iletişimden kaynaklı problemler çıkabilir. Gün içinde beslenmenize dikkat etmelisiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayacağınız bir gündesiniz.

18 Nisan 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinde kendinizi kötü hissettiğiniz, konularda partnerinizden net bir aydınlık bekleyin ve mümkün olduğunca her şeyi net bir şekilde konuşmaya...

18 Nisan 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın nasıl geçeceğini güne erken başlayarak karar verebilirsin. Planlamalar yapabilir,bölümü gibi konularda daha dikkatli olabilirsin. Alacağın kararlar haftanın daha verimli geçmesini sağlayabilir.

18 Nisan 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi aşk hayatınızda pencereleri aralamış, yeni adaylara hazır olabilirsiniz. Eğer hâlihazırda bir ilişkiniz varsa, daha fazla şey paylaştığınız ve birçok sorunu çözdüğünüz bir döneme giriyorsunuz. Çevrenizle daha fazla etkileşime giriyor, daha fazla ilgi çekmek istiyor ve olumlu tavırlarınızla bunu başarıyorsunuz.

18 Nisan 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Odaklanacağınız işlerde başarılı bir çalışma içine girecek, pratik bir şekilde ele alacağınız konuları sonuçlandıracaksınız. Ailenizi ihmal etmek istemeseniz de, dikkatinizi kariyerinize vermeniz muhteşem...

18 Nisan 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

18 Nisan 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün atak, enerjik olarak güne başlıyorsunuz. Seyahat, eğitim, aşk, yakın çevre konularında şans sizinle olacak. Ayrıca sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

18 Nisan 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde kıskançlığınız had safhada. Daha anlayışlı olmaya çalışın. Sevgilinizin size olan duygularının değişmesi söz konusu değil. İşinizde bir görev değişikliği söz konusu. Bu değişiklik sizin aleyhinize olacak. Önerilerinizi sakınmadan dile getirmeniz yararınıza olabilir. Harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanıyorsunuz. Lükse olan merakınız, bütçenizi ciddi anlamda sarsmaya başladı. Sağlık konularındaki kuşkularınızdan kurtulmak için sağlık kontrolü yaptırın.

18 Nisan 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 05' 30"
Ay
Akrep
23° 30' 56"
Merkür
Koç
26° 25' 19"
Venüs
Balık
21° 31' 10"
Mars
Balık
04° 54' 50"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 46"
Satürn
Balık
13° 17' 36"
Uranüs
Boğa
20° 39' 30"
Neptün
Balık
27° 48' 22"
Plüton
Kova
01° 49' 29"
Chiron
Koç
18° 47' 21"
Lilith
Başak
19° 47' 19"
True Node
Koç
15° 35' 60"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>