Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sırlar Açığa Çıkıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşkın seni bulacağı bir gün. Eğer yalnızsan ve bir ilişki düşünmüyorsan eğer kendini beklemediğin bir anda aşk konularında düşünürken bulabilirsin. Hiç beklemediğin anda yaşayacağın gelişmeler kalbinin daha hızlı çarpmasını sağlayacak.

İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller. Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir. Bir çok önemli gelişme oluyor ve siz kendinizi bunların dışında tutuyorsunuz.

Kendine iyi davranman gereken bir gündesin. Bugün kendi için harcamalar yapabilir ve daha mutlu olabilirsin. Parayı kazanmak kadar harcamak da önemli olacak senin için. Seni mutlu edecek bir şey alabilirsin bugün.

Yeteri kadar dinlendiğine ve vücudunun ihtiyacı olan gıdaları aldığına emin olmalısın bugün. Yemek ve uyku bugün senin için önemli bir konu olacak. Vücudunu gereksiz yere sıkıntıya sokacak yağlı gıdalardan uzak durmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla aranda fikir ayrılıkları olabilir. Ancak bu fikir ayrılıklarına karşı nasıl tepkiler vereceğin gününün nasıl geçeceğini de belli edecek. Sakin kalmak ve insanlara anlayışlı yaklaşmak sana daha iyi gelebilir bugün.

15 Nisan 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün ilhamınız ve yaratıcılığınız yüksek. Bu durum başladığınız tüm işlerde başarılı olma potansiyelinizi arttıracak. Kendinize güvenin ve cesur bir şekilde adım atmaktan vazgeçmeyin. Endişelerinizi geride bırakmanın zamanı! Bu dönemin tadını en iyi şekilde çıkartmaya çalışın.

15 Nisan 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yataktan çıkmakta zorlandığın bir güne uyanmış olabilirsin. Halletmen gereken küçük çaplı işler olsa da bunlara başlamak ve zaman vermek gözünde büyüyebilir. Dostça ayrıldığın eski sevgilin ile tesadüfen karşılaşman bazı duyguları tekrar harekete geçirecek. Konuşurken eskilerden konuların açılması duyguların harekete geçmesinde etkili oluyor. Aile bireyleri tarafından senden saklanan bir sır bugün ortaya çıkabilir.

15 Nisan 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi yalnız ve çaresiz hissedebilirsiniz. Bu hissin altında yatan ana sebebin istekleriniz değil, bunları gerçekleştirme şekliniz olduğunu bilmelisiniz. Hayatla, konularla, maddi durumlarla mücadele etmek yerine tüm bunlarla aynı tarafta yer almaya çalışmalısınız.

15 Nisan 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek hakkında düşünmek ve yeni projeler üretmek mümkün. Aynı zamanda arkadaşlarınızla da güzel zamanlar geçirebilirsiniz.

15 Nisan 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son dönemde biraz yoğun günler geçirmiş olabilirsiniz. Bu nedenle dinlenmek, hiçbir şey yapmadan etrafı izlemek fikir olarak bile size çok güzel gelebilir. Ancak bir süre daha bu yoğunluğun devam edeceğini söylemek gerek. Endişelenmeyin, işlerin yolunda gittiğini ve önemli aşamalar kaydedildiğini gördükçe yorgunluğunuzu unutabilirsiniz.

15 Nisan 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün elini attığın işlerde yaratıcılığını kullanman gerekebilir. Ve hatta tıkandığın noktalar da olabilir. Ama merak etme, hiçbir şeyi tek başına yapmak zorunda değilsin. Bunu kendine hatırlatmanda fayda var.

15 Nisan 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yerleşmiş düşüncelerinizle karşı karşıya gelebilirsiniz. Kriter olarak tanımladığınız bazı şeyler aslında sizi gerçek potansiyelinizden uzaklaştırıyor olabilir. Hayattan en fazla neler bekleyebileceğinize dair kendinize bir sınır oluşturmuş ve camdan bir tavan yaratmış olabilirsiniz.

15 Nisan 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fikirlerinizi kendinize saklamak istediğiniz için, garip bir gizem içine girebilirsiniz. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimalinin olması sizi endişelendirmesin.

15 Nisan 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir şey denemek için kendinize güveniyorsunuz. Bunun sonucundahayatınızda, sağlığınızda ve ayrıca aşk hayatınızda değişikler yaşayabilirsiniz. Bu yüzden ne zamandır planladığınız projeler için kolları sıvayın ve işe girişin. Çevrenizdekiler bu yeni yaklaşımınızı olumlu karşılayacak ve size destek verecek, ama siz yine de yere sağlam basmaya bakın.

15 Nisan 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün sosyalleşebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Ayrıca fiziksel değişim yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

15 Nisan 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel ilişkinizi ilgilendiren sorunları, kendi aranızda çözmek taraftarısınız. Fakat sevgilinizin bu konuları başkalarıyla paylaşması canınızı sıkıyor! Çalışma hayatınızda sizi üzen kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle yaklaşmak durumunda kalacak. Bundan yararlanıp ilişkiyi biraz da olsa düzeltmeniz mümkün olabilir. Bugünlerde paranızı iyi idare ediyorsunuz. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz. Sağlığınız iyi, fakat kendinizi çeşitli vitaminlerle destekleyin.

15 Nisan 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 49' 14" R
Ay
Başak
21° 38' 53"
Merkür
Koç
17° 03' 50"
Venüs
Koç
18° 50' 11"
Mars
Balık
22° 05' 60"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 29"
Satürn
Balık
15° 39' 22"
Uranüs
Boğa
21° 47' 34"
Neptün
Balık
28° 35' 39"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
20° 05' 31"
Lilith
Başak
22° 14' 35"
True Node
Koç
15° 37' 58"
Son Güncelleme : 20/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>