Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sürprizleri Seviyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

İç huzurunu korumak ve kendi kafanı dinlemek, dolu dolu bir aşktan daha fazla yarar sağlayacak sana. Sevdiğin kişi ile arandaki muhabbeti arttırmadan önce kendi kafanı toparlamak isteyebilir ve günü kendine ayırabilirsin.

Yükünüzü azaltmak için daha yetkili mercilerle görüşmeniz gerekebilir. İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, çok haklı taleplerinizin karşılıksız kalmayacağının teminatı gibi görünüyor.

Bugün kafanı toparlamak için kendine zaman ayırman maddi konularda da daha iyi kararlar almanı sağlayacak. Acele kararlar almamalı ve büyük masraflardan kaçınmalısın bugün. Günü sadece kafanı toparlamak için değerlendirmelisin.

Vücudunu dinlendirmek ve stresten arınmak bugün senin için önemli olacak. Stresin vücuduna etkilerini azaltmak için su ile arandaki ilişkiyi arttırman gerekebilir. Bol bol su tüketmeli ve güzel bir banyo ile kaslarını gevşetmelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini daha iyi ifade edebileceğin ve güç oyunlarında kendini gösterebileceğin bir gündesin. Çevrendeki insanlar senin sözünü daha dikkatli dinleyecek. Ancak güne olumsuz bir bakış açısı ile başlamaman gerekecek.

21 Nisan 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün ait olmadığınız bir kalıba girmemeye çalışın. Son zamanlarda beklemedik pek çok durumla karşılaşmış olabilirsiniz. Bu sürprizlerin bazıları iyi bazıları ise kötü olabilir. Hayatı olduğu gibi kabul etmenin ve yaşamdan zevk almanın tam zamanı!

21 Nisan 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bayramın ilk günü. Ailesinden ayrı yaşayan bir Koç burcuysan, sürpriz bir ziyaret ile aileni mutlu edeceksin. Alacağın kararlarda kendine karşı daha dürüst olmaya başlıyorsun. Samimi duygularını hissettirdiğin biri senden hoşlanmaya başlayabilir. Bu durum bir birlikteliğin habercisi olabilir.

21 Nisan 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son noktaya geldiğinizi hissedebilirsiniz ama hala yapmanız gereken bir şeyler olup olmadığından emin olmalısınız. Bunları tamamladığınızda önünüzün açıldığını görebilirsiniz. Kendinize bir hedef koyduğunuzda bunu her yönüyle düşünüp mental olarak ona göre hazırlanmalısınız.

21 Nisan 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha dikkatli olmak isteyebilirsiniz. Yeni bir şeyler oluşturmak için sorumluluk alabilirsiniz. Birikimleriniz değerlendirmek için fırsatlar oluşabilir. Gün içinde alacağınız kararlar size sorumlulukta getirecektir. İş hayatınızda alacağınız yardımlarla ilerleme sağlayabilirsiniz.

21 Nisan 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu sabah aldığınız övgü nedeniyle kendinizi dünyanın en değerli insanı gibi hissedebilirsiniz ancak bu duygunun başınızı döndürmesine izin vermeyin. Üzerinize bol bol övgüler yağdırılsa da her daim mütevaziliğinizi korumaya çalışın. Akşam olduğunda, yalnızca konuşmakla idare edemeyeceksiniz. Eylem, kelimelerden çok daha yüksek sesle konuşacağı için halihazırda bir tür planınızın olmasında fayda var.

21 Nisan 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer halletmek istediğin ve üstünde çok çaba gösterdiğin birvarsa bugün bu konuda güzel bir sonuca varabilirsin. Emeklerini sonuçlandırmak, iyi bir karşılık almak seni memnun edebilir. Hayata karşı daha pozitif bakabilirsin.

21 Nisan 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sosyal bir kelebek olabilirsiniz. Tamamen farklı arkadaş gruplarının hepsi sizinle sohbet etmek isteyebilir veya sosyal pilinizi şarj eden çeşitli etkinliklere davet edilebilirsiniz. Kendinizi daha önemli veya etkileyici göstermeye çalışarak gerçeği biraz abartma ihtimaliniz var ancak aslında gerçek benliğiniz olmanız yeterli olacaktır. Muhtemelen esprili sohbetlerden ve iyi arkadaşlarla yakınlaşmaktan keyif alacaksınız, bu yüzden kendiniz olarak rahat hissetmenizi sağlayacak arkadaşlıklar geliştirin. Unutmayın, günü kurtarmaya değil uzun sürecek arkadaşlıklar kurmaya çalışıyorsunuz.

21 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıra dışı arkadaşlarınızın yapacağı tekliflere hazır olmalısınız. Gününüzü renklendirecek veimkanlarınızı daha da rahatlatacak cazip öneriler alabilirsiniz. Enerjinizi, çevrenizdeki önemli kişilerle besleyebilirsiniz.

21 Nisan 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

21 Nisan 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün maddi konular gündeme gelebilir. Para konusunda ani harcamalar yapabilirsiniz. Merkür retrosuyla maddi kazançlarınızla ilgili önceden planladığınız konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

21 Nisan 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk trafiğiniz karıştı! İki ilişki arasında kaldınız, bir süre için her ikisinden de uzak durmanız yararınıza olacak. İş hayatınızda son derece aktif ve başarılı olacağınız bir gün. Fikirlerinizle etrafınızı etkileyebilir ve yeni girişimlerde yer alabilirsiniz. Ortaklık teklifi alabilirsiniz, iyi düşünmeden karar vermeyin. Kazandığınızdan fazla harcama eğiliminiz sizi sıkıntıya sokuyor. Kiloların sebebi, abur cubur yiyecekler. Bunlardan vazgeçmediğiniz sürece kilo almanız sürecek.

21 Nisan 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 54' 45" R
Ay
Aslan
09° 42' 35" R
Merkür
Koç
28° 11' 55"
Venüs
Boğa
18° 09' 15"
Mars
Koç
10° 25' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 51"
Satürn
Balık
17° 41' 29"
Uranüs
Boğa
23° 09' 08"
Neptün
Balık
29° 17' 37"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 24' 55"
Lilith
Başak
24° 52' 58"
True Node
Koç
14° 53' 35"
Son Güncelleme : 14/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>