Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Soru İşaretlerinden Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk konusunda hem fikirlerinin hem de hareketlerinin önem kazanacağı bir gündesin. Karşındaki kişinin ilgisini çekmek için bazı adımlar atabilirsin bugün. Onunla farklı bir aktivite planlamak, aranızda güzel bir uyumun oluşmasını sağlayabilir.

İş hayatınızda durgunluk hat safhada. Bugünlerde alternatifolanakları arıyor ve kendinizi geliştirecek faaliyetlere yönelmek istiyorsunuz. Bunu biraz hırsla başaracaksınız.

Maddi konularda dikkatli kararlar alman gereken bir gün olacak. İlerisini düşünerek hareket etmeli ve kendine para ayırabilmelisin. Bazı konularda para biriktirmeyi düşünebilir ve yeni bir yatırım yolu seçebilirsin bugün.

Egzersiz ve diyet konularında yarını beklememelisin. Bazı şeyleri bugünden halletmeye başlamak enerjini daha da arttırabilir. Her Pazartesi diyete başlayanlardan olmamalı ve bugünden bu tür konulara özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün rüyalarına dikkat etmek isteyebilirsin. Gece rüyanda göreceğin şeyler senin için önemli mesajlar taşıyabilir. Bilinç altına attığın birçok şey bu gece tekrar karşına çıkabilir. Bunları bir kenara not etmek sana iyi gelecek bugün.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün kendinizle daha fazla zaman geçirmek için harika bir gün olacak. Sevdiğiniz bir yemeği yapın ve yanına da sevdiğiniz bir filmi açıp izleyin. Kendinizle başbaşa geçireceğiniz zaman uzun süredir sırtınızda hissettiğiniz yükleri atmanıza yardımcı olacak. Biraz maddi açıdan savurganlık yapabilirsiniz ancak aşırıya kaçmamaya özen gösterin.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ilk dakikalarından itibaren halletmen gereken bazı işler olduğu düşüncesi seni hareketlendiriyor. Annenle yapacağın bir telefon konuşması aklındaki bazı soru işaretlerini atmanı sağlıyor. Evli bir Koç burcuysan, eşinin maddi yöndeki dikkatsiz tavırları seni düşündürebilir.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş seçimlerinizin, bulunduğunuz çevrelerin sizi ne derece memnun ettiğini düşünebilirsiniz. Hayatınızı şekillendirmeye çalıştığınız bir dönemde bu konuda da bazı düzenlemeler, yeni görüşmeler yapmak isteyebilirsiniz. Açık ve şeffaf olmak, bu şekilde karşılık görmenizi sağlayacağı için aklınızdaki soru işaretlerini silmeniz de kolaylaşacaktır.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde pek çok değişiklik var. Ancak bazı aksamaları da hesaba katmalısınız.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ve işlerinizi yoluna koymak isteyebilir ve bu konuda başarılı olabilirsiniz. Kafa karışıklığı yaşadığınız konularda dostlarınızdan destek almaktan çekinmeyin.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Telefonlaşmalara daha fazla zaman ayırabilirsin bugün. Günün büyük bir kısmı telefonda geçebilir. İnsanlarla iletişimini iyi kurmaya bakmalısın. Böylece birçok şeyi yoluna koyabilirsin bugün.

22 Nisan 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sosyal bir kelebek olabilirsiniz. Tamamen farklı arkadaş gruplarının hepsi sizinle sohbet etmek isteyebilir veya sosyal pilinizi şarj eden çeşitli etkinliklere davet edilebilirsiniz. Kendinizi daha önemli veya etkileyici göstermeye çalışarak gerçeği biraz abartma ihtimaliniz var ancak aslında gerçek benliğiniz olmanız yeterli olacaktır. Muhtemelen esprili sohbetlerden ve iyi arkadaşlarla yakınlaşmaktan keyif alacaksınız, bu yüzden kendiniz olarak rahat hissetmenizi sağlayacak arkadaşlıklar geliştirin. Unutmayın, günü kurtarmaya değil uzun sürecek arkadaşlıklar kurmaya çalışıyorsunuz.

21 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz daha da artıyor. İdeallerinizle yaşamaktan memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Bazı sorunlar gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizle beraber güzel bir gün geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde sevgilinizin üstüne çok fazla düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden ve alakadan bunalıyor. Kendi doğrularınızı ona da empoze etmeniz ilişkinizi bazı yönlerden çıkmaza sokabilir. İş yerinizde özgür olmayı ve yaratıcılığınıza izin verilmesini isteyebilirsiniz. İstekleriniz gerçekleşmediğinde de çabuk öfkelenmeyin! Ödemeyi unuttuğunuz küçük bir fatura canınızı sıkabilir. Fiziksel aktivitelere zaman ayırmanız sağlık ve kilo problemlerinizi çözmenize yardımcı olacak.

22 Nisan 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 25' 42" R
Ay
Aslan
16° 15' 24" R
Merkür
Koç
28° 50' 03"
Venüs
Boğa
18° 48' 44"
Mars
Koç
10° 49' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 25"
Satürn
Balık
17° 43' 46"
Uranüs
Boğa
23° 11' 00"
Neptün
Balık
29° 18' 25"
Plüton
Kova
02° 04' 14"
Chiron
Koç
21° 26' 35"
Lilith
Başak
24° 56' 31"
True Node
Koç
14° 52' 47"
Son Güncelleme : 14/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>