Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Koşturmalı Bir Gün... Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile aranda biraz mesafe olması seni daha mutlu edebilir. Kendinize vakit ayırmak ve kafanızı toparlamak bu aralar ikiniz için de önemli bir konu. Birbirinize olan düşkünlüğünüzü dizginlemek isteyebilirsiniz.

Aldığınız bir işi sonuna kadar götürüyorsunuz. Bu özelliğiniz çok takdir ediliyor. Bugün bir konuda ortak görüşte olmadığınız bir mesai arkadaşınızla küçük bir sürtüşme yaşayacaksınız. Akşama yakın saatlerde aldığınız haberler, bazı kökten kararlar almanıza neden olacak.

Maddi konularda kendi gündemini oluşturmalı ve paranı harcamak için kendi başına kararlar almalısın. Başkalarının istek ve fikirleri ile kendi paranı harcamak sana gereksiz kayıplar yaratabilir bugün.

Kendine daha iyi davranman gereken bir gündesin. Vücudunu fazla yormamak ve sindirim sistemine fazla yüklenmemek kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Kendi sağlığına odaklanmalı ve sana yaramayan şeyleri hayatından çıkarmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı konularda kendi kararlarını almak zor olabilir. Etrafında olan bitene uyum sağlaman daha önemli olabilir senin için. Bazı konularda seçim şansının olmaması sende bazı gerginlikler yaratabilir.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, hayatınızda yaratıcı olmaya başlamanın ve herhangi bir yeteneğe sahip olmamaktan korkmayı bırakmanın tam zamanı. Yeteneğin ne olduğunu kim söyleyebilir? Romantizm bölümünde, hayatınızın aşkı tam karşınızda olabilir. Gözlerinizi aşk romanlarından kaldırmayı deneyin ve etrafınıza bakın. Mükemmel eş, günlük hayatınızdaki herhangi bir sıradan insan olabilir. Sadece görmeye izin vermelisiniz.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Global bir firmada çalışıyorsan, yoğun seyahat programları koşturmalı günleri de beraberinde getirecek. Senin için önemli dostlukların önemini bugün yaşadıklarından sonra daha iyi anlıyorsun. Yalnız yaşayan bir Koç burcuysan evinde güzel değişiklikler yapmak adına alışveriş sitelerinde vakit harcayabilirsin. Olası bir teknolojik arıza gününü kötü etkileyebilir.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sadece bugünü değil ilerleyen zamanlarınızı da etkisi altına alacak işler yapmak isteyebilirsiniz. Devamlılık gereken istekleriniz olduğunda profesyonel gibi hareket etmelisiniz. Daha önce denemediğiniz şeylerden korkmuyor olsanız da bir çekince hissedebilirsiniz, bunu içinizde hallederek hareket etmeniz sizin için zor olmayacaktır.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi sıkıştıran koşullarla karışılabilirsiniz. Evde yapılması gereken işler yanında kendi özel hayatınıza ilişkin sorunlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Fazlasıyla sorumluluk aldığınız son günlerde, iç dünyanız huzursuz olabilir. Güvenliğinizi yeniden sağlamanız gereken bu süreçte daha planlı ve hızlı olmalısınız. İlişkilerden kaynaklanan ve sizi engelleyen temalar yarın daha rahat aşılabilecek.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızdaki olumlu gelişmeler sizi motive ederek hayatınızı daha verimli hale getirebilir. Aşk konusunda kendinize güvenmeniz önemli olacak.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maneviyata ve iç dünyana dönmek isteyeceğin bir gün olabilir bugün. Ruhunu iyileştirmek isteyebilirsin. Şifayı yine kendinde bulacaksın. O yüzden kendince zaman geçireceğin bir gün planlamak sana çok daha iyi gelebilir.

26 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski sizi geçmişte bırakmanın zamanı geldi. Bir zamanlar hak ettiğinizden daha azıyla yetinmiş olabilirsiniz ancak şimdi finans veya güvenlik konusunda engellerin üstesinden gelmek, size nasıl en iyisini hak ettiğinizi gösterebilir! Tam olarak içinize sinmeyen şeyleri kabul etmek veya önemli olduğunda kendinizi güçlendirmemek sizi tekrar tekrar hayal kırıklığına uğratabilir ve artık siz bu kişi değilsiniz. Bu kişisel evrim ilk başta sinir bozucu gelebilir ancak sadece siz, kendinizi olmak istediğiniz kişiye dönüştürebilirsiniz. Kendinize hak ettiğiniz şartları sunmanız için dişinizi biraz sıkmanız gerecek ancak kesinlikle buna değecek!

26 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle olan ilişkinize farklı gözle bakabilirsiniz. Hem kendinizi, hem de onu sorgulayarak zaman kaybediyorsunuz. Olaylara değişik bir felsefe ile yaklaşmak istiyorsunuz; böyle olmadığı zaman canınız sıkılıyor.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Korku denilince akla gelecek son kişi olabilirsiniz. Güçlü, cesur, zorluklardan korkmayan bir karakteriniz olabilir. Ancak sizin de kabul etmek istemediğiniz bazı korkularınız olabilir. Özellikle de ilişkilerinizin zarar görmesini istemediğiniz durumlarda korkularınız ortaya çıkabilir. Ancak bu korkunun sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Unutmayın; siz ne kadar korkarsanız o sizi o kadar kolay bulur.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı birtakım endişe ve kuruntularınız bugün tetiklenebilir. Tutarsız davranışlarınız nedeniyle partneriniz sizi yanlış değerlendiriyor. Bu nedenle kararlarınızın arkasında sonuna kadar durun. İşle ilgili yaşadığınız sıkıntıların üstesinden gelebilecek gücünüz var. Yeter ki, olaylar karşısında mantıklı davranmayı başarın. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Başağrılarınız artabilir, açık havada dolaşın.

26 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 36" R
Ay
Oğlak
10° 29' 43"
Merkür
Koç
16° 31' 32"
Venüs
Koç
29° 38' 54"
Mars
Balık
28° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 05"
Satürn
Balık
16° 28' 41"
Uranüs
Boğa
22° 17' 04"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 48"
Lilith
Başak
23° 12' 58"
True Node
Koç
15° 23' 31"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>