Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Umutsuzluğu Kenara Bırakıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2023, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün aşk konularında net bir karar alabilirsin. Bazı şeylerin belirginleşmesi seni mutlu etse de atacağın sert adımlar seni biraz düşündürebilir. Kendinden emin olmak ve aşk konularında ne istediğini bilmek sana daha iyi gelebilir.

Herkesin gönüllü olduğu bir konudaki çekimserliğiniz bugünlerde ilgi çekiyor. İş ilişkilerinizde halledilmesini bugünden yarına erteleyemeyeceğiniz bazı problemler var.

Bugün sevdiğin insanların desteğini ve tebriğini alabilirsin. Maddi konularda attığın adımlar, çevrendekilerin takdirini kazanmanı sağlayacak. Kendine güvenerek atacağın bütün adımlar sana güzel getiriler sağlayacak bugün.

Kaslarını çalıştırmak ve bol bol egzersiz yapmak kendini çok daha iyi hissettirecek bir şey bugün. Bol yürüyüş ve bol esneme hareketi kaslarındaki gerginliği atmanı ve daha sağlıklı hissetmeni sağlayacak. Bugün hareketsizlikten kaçınmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tutkulu ve enerji dolu olacağın bir gün olacak. Şans ile beraber halledemeyeceğin hiçbir şey yok gibi. Sevdiklerinle vakit geçirmek ve insan ilişkilerine odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Ancak parasal konularında biraz daha fazla dikkat etmeyi unutmamalısın.

25 Nisan 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün kendinizle başbaşa kalarak düşüncelerinizin derinine ineceksiniz. Derin düşüncelerle boğuşmak zorunda kalmak ruhsal açıdan yorulmanıza neden olacak. Mesafenizi koruyarak olaylara daha farklı bir gözle bakmayı deneyebilirsiniz. Bir adım geride durmak kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak.

25 Nisan 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üstesinden gelemeyeceğin duygusal problemleri düşünerek güne başlıyorsun. Umutsuzluğu bir kenara bırakıp hayatına başka bir açıdan bakmanın sana olan avantajlarını görmek isteyebilirsin. Zihninde oluşan kara bulutları dağıtmak için hobilerine odaklanabilirsin. Çalışma arkadaşların ile uyumun göz kamaştırıyor. Grup çalışmalarında başarılı işler ortaya koyuyorsun.

25 Nisan 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Durgun geçen zamanların ardından kendinizi hem fiziksel hem de psikolojik olarak motive edecek ortamlar kurmalısınız. Bunu yaparken gereksiz hırstan değil dozunda bir enerjiden beslenmeniz daha iyi sonuçlar almanızı sağlayacaktır. İyi günler sizi bulduğunda bunu yaşayacak haliniz, paylaşacak dostlarınız olmasına önem verin.

25 Nisan 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanı ikinci gününde yakınlar ve aileyi ilgilendiren uğraşlar sizi baskı altına alabilir. Bazı bitiş ve başlangıçlar dönemi içindesiniz. Bu nedenle yerleşim ya da eldeki kaynaklar hakkında daha somut planlar yapmanız gerekebilir. Ancak bugün istediğiniz yönde ilerlemeniz zor. Eldeki işleri tamamlamak, anne ya da baba ile ilgilenmek daha yararlı olabilir.

25 Nisan 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verimli hissedeceğiniz bugünlerde fikirlerinizi sevdiklerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. İş konusunda keyifli hissedeceğiniz ve üstlerinizi motive edeceğiniz bir gün.

25 Nisan 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arka planda kalan konularla haftanı başlatabilirsin. Doktor kontrolü gibi daha önceden geri plana aldığın bazı şeyler daha fazla gündeme gelebilir. Ayrıca günlük yaşadığın bazı şeyleri kendine tutmayı tercih edebilirsin.

25 Nisan 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birçok açıdan benlik duygunuzu arttırmanız mümkün olabilir. Dış görünüşünüz, hedefleriniz veya yalnızca kişisel bir fikir olsun kendinizle ilgili bir şeyleri değiştirme ve yükseltme şansını kovalayın. Her şey geliştirilebilir! Bu enerjiyle, normalden daha cömert hissediyor olabilirsiniz. Kendinizi tanımadığınızda başkalarına yardım etmek için ideal bir konumda değilsiniz, bu yüzden gerçekte kim olduğunuzu öğrenin ve kendinizi o kişi gibi hissetmenizi sağlayacak değişiklikleri yapın. Bazen, her şey yerli yerinde olmadan da harekete geçilebilir. Yol, sizi ve etrafınızdakileri asıl hedefe hazırlar. Bu da tam olarak öyle bir konu.

25 Nisan 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde sevdiğiniz kişiden çok fazla şey bekliyorsunuz. Şimdiye kadar denemediğiniz işlerde ve hobilerinizde girişimciliğinizi kullanabilir; kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz oldukça yüksek.

25 Nisan 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

25 Nisan 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün evinizle, ailenizle ilgili güzel fırsatlar sizinle olacak. Kalıcı uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

25 Nisan 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz üzerine fazlaca düştüğünüzü düşünmeye başladı. Bir süre ilgisizmiş gibi davranın. İşinizle ilgili planlarınızın hayata geçmesine dair kuşkularınız var. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek gelişmeler kuşkularınızı yok edecek. İş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Paraya bağlı sıkıntı veren bir işinizi, talihin ve tesadüflerin yardımı ile paraya ihtiyaç duymadan yapacaksınız. İş yoğunluğunuzun sağlığınızı olumsuz etkilememesi için arada sırada dinlenmeyi ihmal etmeyin

25 Nisan 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 50' 19" R
Ay
Aslan
08° 46' 04" R
Merkür
Koç
28° 06' 32"
Venüs
Boğa
18° 03' 37"
Mars
Koç
10° 21' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 46"
Satürn
Balık
17° 41' 10"
Uranüs
Boğa
23° 08' 52"
Neptün
Balık
29° 17' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 26"
Chiron
Koç
21° 24' 41"
Lilith
Başak
24° 52' 27"
True Node
Koç
14° 53' 44"
Son Güncelleme : 14/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>