Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Duyarlısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün sevdiğin kişi ile aranda biraz fikir ayrılığı yaşanabilir. Farklı kararlar ve farklı fikirler aranızda bazı gerginliklere yol açabilir. Birbirinizle nasıl iletişime geçeceğiniz gününüzün nasıl ilerleyeceğini de belli edecek.

İş hayatınızda bazı iniş çıkışlar olabilir veortamınızdaki hareketlilik artabilir. Her zamankinden çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz ve üzerinize aldığınız sorumlulukların arttığını hissedebilirsiniz. Daha önceden başlattığınız çalışmalarınıza bugün devam edebilirsiniz ve yarım kalmış bazı işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız. Düşüncelerinizi belli bir noktaya yönlendirebiliyorsunuz ve bu küçük bazı başarılar kazanmanızı sağlayacaktır. Çevrenizdeki insanları yönetmek konusunda başarılı olacaksınız.

Bugün başkalarının maddi durumuna dahil olmak yerine kendine odaklanmalısın. Sana ait olan para ile alakalı fikirler yürütmen, etrafındaki insanlarınkine dahil olmandan daha iyi sonuçlar getirecek.

Yürüyüş yapmak sana iyi gelecek bugün. Hem egzersiz olarak hem de kafa dağıtma yolu olarak açık havada bol yürüyüş seni daha iyi bir noktaya getirecek. Hem stres hem de hareketsizlik bugün düşmanın olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlarla arandaki muhabbeti sakin ve güzel bir tonda tutmak sana düşebilir. Bazı işleri yoluna koyabilmek için düzenlilik ve disiplin gerekecek. Bu disiplini sağlamak ve herkesi bunun içinde tutmak senin görevin olabilir bugün.

28 Nisan 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün özgüveniniz zirvede ve harika görünüyorsunuz. Uzun süredir yapmayı düşündüğünüz ancak ertelediğiniz bir plan için hareket etmenin zamanı geldi. Sevdiklerinizle bir araya gelmek ve keyifli zaman geçirmek için bir süreliğinetemponuza ara vermeyi deneyebilirsiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişinle yüzleşmen gerekebilir. Hatırlamak istemediğin anıları hatırlamak moralini oldukça fazla bozabilir. Hayatınla ilgili neyin önemli neyin önemsiz olduğunu daha rahat görmeye başlıyorsun. Duyarlı yaklaştığın her olay olgunlaşmanı sağlıyor. Kardeşine yahut çok yakın birine maddi destekte bulunabilirsin.

28 Nisan 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öncekigirişimleriniz, bunların parasal geri dönüşleriyle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Bir şey yapıp yapmamak konusunda kendinizi ikna etmek zor olsa da bunu kırmalısınız. Sağlık durumunuzu riske atmamak için beslenme düzeninizi, ekonomik sorun yaşamamak için de harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız.

28 Nisan 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişiklikler olabilir. Gün içinde keyif aldığınız uğraşlara yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek için organizasyon yapmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde duygusal karmaşa hissedebilirsiniz. Kararlarınızla değişiklikler olabilir.

28 Nisan 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar duygusal açıdan geçeceğiniz yoğun gelişmeler hem çevrenizin taktirini toplamanıza hem mutlu olmanıza neden olacak. Gözler üzerinizde.

28 Nisan 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Seyahat veya eğitim harcamaları gündeminde olabilir. Abartılı harcamalara eğilim gösterebilirsin. Gerçekten nelerin bir ihtiyaç nelerin gereksiz bir lüks olduğunu gözden geçirmek için biraz zamana ihtiyaç duyabilirsin.

28 Nisan 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaptığınız bazı planları değiştirmek sizi ilk varış noktanızdan daha iyi bir yere götürebilir. Birisi sizi aklınızdakinden tamamen farklı bir yolculuğa sürüklediğinde, fikirleriniz ansızın değişebilir. Şimdiye kadar inandığınız şeylere güveniyor olabilirsiniz ancak bu yeni fikirler öncekilerden çok daha eğlenceli ve rahatlatıcı olmalıdır. Bilinmeyen bir yola çıkarken yanınızda tanıdık simalar olması güvende hissetmek için size yardımcı olabilir ve beklediğinizden daha fazla ilerlemenize izin verebilir. Eğlenceli sürprizlere açık olun. Siz onları hayatınıza kabul ettiğiniz sürece, daima daha iyi bir seçenek sizin için hazırlanıyor olacak.

28 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ve ortaklık tekliflerine açıksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle takışmamaya çalışmalısınız. Onların kullandıkları sözcükler sizi üzerken, aklınıza gelmeyen konuları da düşünmenize neden olacaktır. Canınız sıkılabilir.

28 Nisan 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün aşk, çocuk, hobi konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Ayrıca ani para girişi gerçekleşebilir. Harika bir gün dilerim.

28 Nisan 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın çevrenizde bulunan birinden çok hoşlanıyor, ama duygularınızın daha ilerilere gitmemesi için kendinize gereksiz yere baskı uyguluyorsunuz. İş hayatınız yoğun bir tempoya giriyor. Bu durum size biraz sıkıntı verse de, dişinizi sıkıp, ortama ayak uydurursanız son derece büyük maddi kazançlar sağlayabilirsiniz. Tamamen umudunuzu kestiğiniz maddi bir konuda yüzünüz gülecek. Beslenmenize dikkat ettiğiniz söylenemez. Dikkatli olmazsanız bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

28 Nisan 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 12' 17" R
Ay
Oğlak
08° 22' 13"
Merkür
Koç
16° 28' 47"
Venüs
Koç
29° 27' 05"
Mars
Balık
28° 45' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 51"
Satürn
Balık
16° 27' 50"
Uranüs
Boğa
22° 16' 32"
Neptün
Balık
28° 52' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 16"
Lilith
Başak
23° 11' 54"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>