Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Beslenmeni düzenliyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiye vakit ayırmak ve onunla güzel bir aktivite yapmak sana daha iyi gelecek bugün. Sevdiğin kişi ile arandaki iletişimi ve aşkı arttırmak için birbirinize zaman ayırmanız gerekebilir.

Ailenize ve arkadaşlarınıza çok dikkat edin. Çıkarım yapmanıza yardımcı olacak haberler veya fikirler verebilirler. Belki sizi rahatsız eden bir konu hakkında yeni bir bakış açısı kazanmanıza yardımcı olurlar. İş durumunuza veya kişisel yaşamınıza alışılmadık bir çözüm sunabilirler. Yani diğer insanların fikirlerine karşı açık olun ve aklınızda olanı paylaşmaya cesaret edin.

Maddi konularda dikkatini toplamak ve tek seferde tek bir projeye odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Parasal olarak sana güzel getirileri olan işleri tek tek ele alman gerekecek bugün.

Vücudunun ihtiyaçlarını dikkatle anlaman gereken bir gündesin. Vücudunun verdiği sinyalleri iyi algılamalı veağrılara gelmeden önlemlerini almalısın. Bol bol su tüketmek ve sindirim sistemini yormamak önemli olacak senin için.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanlarla iletişiminde gerilimler olabilir. Eğer söyleyecek güzel bir sözün yoksa sessiz kalmak ve olan biteni gözlemlemek sana daha iyi gelecek. Ani tepkiler vermekten kaçınmalısın bugün.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir arkadaşınız ya da bir aile üyesi ilişkinizi yavaş yavaş zehirliyor. İkiniz arasındaki bu anlaşmazlığın uzun vadede faydası olacak. Neden? Bu anlaşmazlık, belirsiz ve adı konmayan ilişkilerden ne denli rahatsız olduğunuzu fark etmenizi sağlayacak. Hakkında şüpheleriniz olan kişiye bir mektup yazmak için ideal bir gün. Sonuçlardan memnun kalacaksınız.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İhmal ettiğin sporuna tekrar başlamak istiyorsun. Beslenme programını düzenliyorsun. Şu sıralar ağır besinleri fazla tükettiğinin sende farkındasın. Çocuk sahibi bir Koç burcuysan çocuklarına çok fazla vakit ayırmak isteyebilirsin. Onlar ile ilgilenirken kendini unutmamalısın. Çevrendeki arkadaşların ile fazla bilgin olmayan konularda inatlaşmayacaksın.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

"Keşke" kelimesini hayatınızdan çıkardığınızda işlerin daha yolunda olduğunu fark edebilirsiniz. Bazı şeylerin sizin seçiminiz olmasa da sizi seçen durumların da olabileceğini unutmayın. Bu da hayatınızın aldığı şeklin önemli bir parçasıdır.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün enerjinizi yaratıcı konulara ve kendinizi daha fazla ortaya koyabileceğiniz fırsatlara kullanmalısınız. Eğlenceli konular da dikkatinizi çekebilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında mutluluğu yakalacağınız bir süreçtesiniz. Partnerinizle şefkatli bağlantı kurabilirsiniz. İkili ilişkilerin hayatınızda önem kazanacağı bir süreç içerisindesiniz.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kardeş ve akrabalarınla olan ilişkinde iletişim diline dikkat etmen bugün daha önemli bir konu olabilir. Yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemen doğru bir adım olacak. Sözlerini ölçerek seçmen, konuşmalarda dikkatli olman senin yararına olabilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayal kırıklıkları şu an duygu durumunuzu biraz sarsabilir. En iyi haliniz olarak görünmek isteyerek güne şevk ve enerji ile başlamış olabilirsiniz ancak aksilikler hevesinizi zedeleyebilir ve yanlış bir şey yapıp yapmadığınızı merak etmenize neden olabilir. Muhtemelen olanlar sizin hatanız değil ama yine de işlerin yolunda gitmemesinden kendinizi sorumlu tutma tehlikesiyle karşı karşıyasınız. Bu aksilikleri kişisel algılamamaya çalışın! Yarın için yeni planlar yaparken bugünün olumsuz enerjisini dışarda bırakmaya çalışın. Beden ve ruh huzurunuzu bir araya getiren aktiviteler, bunu başarmanız için anahtar rol oynayabilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafanızı hangi konu etkiledi ise, sizin için günün konusu bu oluyor. Bazen, başlangıcının ve sonucunun ne olacağını bile bilemiyorsunuz.. Duygusal olarak çok hızlı bir şekilde değişiyorsunuz. Rutin bir yaşam size göre değil.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karşı karşıya kaldığınız bir ikilemden çıkmaya çalışıyor olabilirsiniz. Böyle zamanlarda “Tamam mı devam mı” diye kendinize sorduğunuzda, elinizde olanları masaya yatırmak ve sahip olduklarınıza bakmak, karar vermenizi kolaylaştırabilir. Kısa bir değerlendirme yapabilirsiniz.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda daha verici olmalı ve sevdiğiniz kişiye zaman ayırmalısınız. Birlikteliğinizle ilgili yersiz korkularınızdan bir an önce uzaklaşmanız mutluluğunuzu artıracak. Son günlerdehayatında gergin ve huzursuzsunuz, tersleyecek insan arıyorsunuz. İyiliğinizi isteyen birine kapıları kapatmayın. Beklemediğiniz bir terslikle karşılaşabilir, önemsiz bir konu da olsa canınız sıkılabilir. Maddi açıdan rutin bir dönemde bulunduğunuzdan harcamalarınıza dikkat edin. İhmal ettiğiniz bir rahatsızlığınız keyfinizi kaçıracak gibi

29 Nisan 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 56" R
Ay
Oğlak
05° 19' 58"
Merkür
Koç
16° 25' 02"
Venüs
Koç
29° 10' 08"
Mars
Balık
28° 34' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 39"
Satürn
Balık
16° 26' 36"
Uranüs
Boğa
22° 15' 45"
Neptün
Balık
28° 51' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 29"
Lilith
Başak
23° 10' 22"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>