Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Birkaç problem canını sıkıyor! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün konuşmanızla başkalarını etkileme fırsatınız olabilir. Kendi fikrinizin gerekli olduğu bir toplantıda bulabilirsiniz. Görüşlerinizi paylaşmaktan, kendinizi cesaretle ve tutkuyla ifade etmekten çekinmeyin. Sözlerinizle başkalarını etkileme yeteneğine sahipsiniz ve bu doğal yeteneğinizi ortaya koymak isteyebilirsin. Öyleyse adım atın ve aklınızda olanları söyleyin!

Bazı heyecan verici yeni teknoloji aletleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Belki de yeni bir yazılım sistemi kuracaksınız. Veya çalışanları birbirine bağlamak için farklı bir network geliştiriyor olabilirsiniz. Bu araçları kullanmayı öğrendikçe görevleriniz daha da kolaylaşabilir. Bu yüzden işlerin nasıl yürüdüğüne alışmak biraz zaman alsa bile, uzun vadede fayda göreceksiniz!

Bugün büyük egonuza dikkat edin. Her şeyde iyi olduğunuzu ve her konuda doğru yolda olduğunuzu düşünebilirsiniz. Fakat kendiniz hakkında bu kadar abartmayın. Eğer kendinizi diğerlerinden daha iyi görme tuzağına düşerseniz, Şu anda hayatınız biraz değişken olduğu için inatçı olmanız geçerli bir sebep değil.

Düşünceli bir moddasın. Meditasyon ve dua için uygun bir zaman. Hayatının spiritüel alanlarına vakit ayırarak kendini iyi hissedebilirsin. Mumlu ve tütsülü bir ortamdan hoş vakitler geçirebilirsin. Üst Güç ile bağlantı kurmak için niyet et. Gücün rehberliğinden ve sevgi dolu ve olumlayıcı niteliklerinden faydalanabilirsin. Zihnini dinginleştirirsen bunu başarabilirsin.Yasal belgelerin bugün halledilmesi gerekebilir. Ağır ilerleyen çok fazla evrak işi olabilir, asla anlaşılmayan o jargondan bahsetme bile. Ancak, buçok önemli olduğu için çok sabırsız da olmayın. Bunun yerine, bu tür şeylere daha aşina olan birini bulun ve bunları size açıklamasını sağlayın. Daha sonra, tüm bunların kabul edilebilir olduğunu varsayarak ilerleyin. Sonuçlar tüm bunlara değecek!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruh halinizdeki bazı değişimler (belki ruhani konulardaki görüşleriniz olabilir) sizi biraz rahatsız edebilir. Çünkü bu, hayallerinizin çoğunun yok olduğu ve bununla nasıl başa çıkacağınız anlamına gelebilir. Bazı üzüntüler, neredeyse gözyaşları noktasına kadar gelebilir. Ancak yeni ve size daha uygun bir kapıyı açtıklarını düşünürseniz, böylesi daha iyi.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün içinde Ay boşlukta ilerliyor. Saat 19:05'te Ay, Balık burcuna geçiyor. Duygusallığınızın sizi ele geçirdiği bir gün olabilir. Ay'ın Venüs ile kurduğu olumlu kontak sayesinde maddi olarak güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gün içinde aktif olan Mars ve Kiron karşıtlığı nedeniyle evlilik ve ilişki hayatınızda agresif tepkiler vermemeye dikkat edin. Karşı tarafın vereceği cevaplar duygusal olarak size yara verebilir.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birkaç problem canını sıkıyor! Sakinliğe, huzura en çok ihtiyaç duyduğun bir dönemden geçiyorsun. Kendi içinde çözmeye çalıştığın birkaç problem canını sıkıyor. Bunları yola koymak istiyorsun. Öncesinde biraz geçmiş tecrübelerini düşünebilirsin. Sana ışık olabilir. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, yeni alanlara yatırım yapmanın araştırmalarını yapabilirsin.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün fazla enerjik olabilir ve heyecan verici çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Her istediğinizin anında gerçekleşmesini istiyor olabilirsiniz ancak yine de biraz yavaştan almanız iyi olur.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek hayallerinizle ilgili bir konuda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde tepkileriniz kontrol etmeye çalışmalısınız. Ani çıkışlarınız tartışmalara yol açabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Kendinizi özgür hissedeceğiniz zamanlardasınız.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mars'ın sert görünümünden ötürü gergin hissedebilirsiniz. Başarı için gerekli olsa da fazlaca hırslı olmak hayatı yaşamanızda önünüzde engel teşkil edebilir

9 Ekim 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Ekim 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir şeyler yapmayı kabul ederseniz, buna bağlı kalmak istediğinizden emin olmalısınız. Aynı anda bir kaçış planı hazırlarken kendinizi bir şeye adamak akıllıca olmaz. Katılmak istemiyorsanız, karışmayın.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün haberci rüyaları yorumlamaya hazır olun. Her zaman akılla hareket etmeyebilir, bazen de iç sesimize kulak verebiliriz. Hayatın stresi enerjinizi düşürebilir. Moralinizi yüksek tutarak hayatımızdaki engellerle baş edebiliriz. Yeteneklerinize güvenin. Mars'ın Terazi burcundaki konumu ile şifacı Kiron, ilişkilerde daha anlayışlı olmanızı talep ediyor.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün düne göre çok farklı bir enerji taşıyorsunuz. Kendinizi ortaya koymaktan çekiniyor, daha fazla yalnız kalmak, kendinizle olmak istiyorsunuz. Sosyalleşmek yerine geleceğe yönelik bazı istekleriniz için hayal kurmak istiyorsunuz. Günlük rutinlerinizde oldukça düzenli ve istikrarlısınız. Bazı Koç burçları yurt dışına veya eski evlerine taşınmak durumunda kalabilirler.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; günün büyük bir bölümünü işlerini tamamlamaya ve arkadaşlarına ayırabilirsin. Finansal konularla ilgili uzun vadede atacağın adımların işbirliklerini, planlarını hazırlayabilirsin. Ancak adım atmaya hazır değilsin. Akşam saatlerinde derin paylaşımlarda bulunduğun kişilerle kazanç ve kayıplarını değerlendirebilirsin.

9 Ekim 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 02' 37"
Ay
Kova
18° 18' 05"
Merkür
Koç
17° 37' 19"
Venüs
Boğa
03° 03' 13"
Mars
Koç
01° 00' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 48"
Satürn
Balık
16° 43' 15"
Uranüs
Boğa
22° 26' 33"
Neptün
Balık
28° 57' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 09"
Lilith
Başak
23° 31' 22"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>