Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yapıcı Olmakta Senden İyisi Yok Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2020, Pazartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün duygularınız konusunda cesaretiniz var, her zamankinden daha özgüvenli hissedebilir, kendiniz için ayağa kalkma cesaretinde bulunabilir ve bunları duyması gereken insanlar için bir şeyler söyleyebilirsiniz. Son zamanlarda aşk ve romantizm hayatınızda tartışmalar ve anlaşmazlıklar yaşanmış olması muhtemel ancak bugünün sakin ve dingin enerjisi sayesinde bu olumsuzluklar sona erecek. Belki de neden gerginlik yaşandığına dair kafanızda biraz daha fikir oluştu. Bunu tartışma yaşadığınız kişi ile paylaşmayı unutmayın.

İş ilişkisi kurduğunuz kişilerle iletişim kurmak sizin için elzem. Günün büyük bölümünü telefonda ya da birikmiş evrakların arasında geçirebilirsiniz. Bugün biraz stresli bir gün olabilir. Üstesinden gelinmesi gereken bir gün. Yapabiliyorsanız, yardım alın. Her şeyi vaktinde yetiştirebilmek için en az üç kişi daha lazım! Yardım alın.

Semtinizdeki telefon şebekesiyle ilgili sorun mu yaşıyorsunuz? Trafik kontrolden çıkmış durumda mı? Belki de bugün evde kalıp telefonda arkadaşlarınızla sohbet etmek en iyisidir. Uzaklardan biri size telefon edebilir fakat bu kişi muhtemelen size sonra ulaşmaya çalışacak. Rahatlayın, kendinize bir sıcak çikolata yapın ve sessizliğin tadını çıkarın. Biraz sessizlik size iyi gelecek!

Açık fikirli olmak en iyisidir. Bugün sürprizler ve değişimler günü olabilir. Olan biten her şeyi kontrol edemeyebilirsin, o yüzden biraz bağımsız ve tarafsız olmaya bak. Esnek bir tutum seni her duruma uyum sağlaman için destekleyici olacaktır. Sakin ol ve hislerinin kontrolünü elinde tut. Dengeli ve güvenli kalmak için elinden geleni yap, gerisini akışa bırak.Bugün hayatınızdaki önemli biri sizi hayal kırıklığına uğrattığı için modunuz biraz düşük olabilir. Akıl hocanız artık sizi desteklemiyor olabilir veya bu otoriter figür artık gerçek yüzünü göstermiş olabilir. Yeni bir rol modeli aramaya başlamak yerine neden kendi doğrularınızın peşinden gitmiyorsunuz? Başka birinin yol göstermesine artık ihtiyacınız yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son bir çaba göstermene ihtiyaç var; sonra aklını bir süredir kurcalayan bu sorununun temeline inmiş olacaksın. Kimliğini ilgilendiren sorunun cevabı sadece aile tarihinde değil. Sen bir ailenin olduğu kadar bir kuşağın da parçasısın. Her ikisi de sorunun yanıtını etkileyecektir.

9 Mart 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, her yönden engellenmiş gibi görünüyorsunuz. Sevdiğiniz projeler askıya alınabilir. İşyerindeki karışıklıklar işiniz hakkında endişelenmenize neden olabilir. Aşk hayatınız da durgun görünüyor. Kafanızı dinlemek, zihninizi temizlemek için bir fırsat oluşturmayı deneyin biraz mola verin.

9 Mart 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün tatlı dilli olmak sana sandığından daha fazla yarar sağlayabilir. Uzlaşmakta zorluk çektiğin insanları belirli konularda ikna etmek kendine olan güvenini tazeliyor. Çalıştığın yerdeki iki arkadaşın arasındaki gerginlik sonrasında arayı bulan taraf olabilirsin. Bu durumlar içindeki liderlik duygusunu ortaya çıkarıyor. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, hoşlandığın kişiye karşı olan düşüncelerini dile getirebilirsin.

9 Mart 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çevrenizle olan iletişim biçiminize daha dikkat etmelisiniz. İlişkilerdeki sıkıntılarınızı bulabilir ve önemli kararlar alabilirsiniz. Dedikodulardan uzak kalmalısınız.

9 Mart 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgili değişikler gündeminizi etkileyebilir. Hareketli zamanlardasınız iletişimden kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ani çıkışlarınıza dikkat etmenizde fayda var. Gün içinde yeni haberler alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda engellerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde olayları net görmekte zorlanabilirsiniz.

9 Mart 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin yoğun anlayışıyla oldukça mutlu hissedeceksiniz. Aşk odaklı bir gün olacak ve sevginin sıcaklığının hayatınıza mutluluk ve huzur kattığını göreceksiniz.

9 Mart 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen dolunayla birlikte çalışma ortamınız ve gündelik yaşamınıza ilişkin farkındalıklar söz konusu olabilir. Düzen, temizlik, sağlık, şifa konularında yaşamınızı etkileyebilecek yeni kararlar alabilirsiniz.

9 Mart 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınızdaki her şey o kadar hızlı bir şekilde gelişim gösterecek ki şaşırıp kalacaksınız. Kaçırdığınız fırsatlara üzülmenize fırsat kalmadan yenileri ayağınıza gelecek.

9 Mart 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Başak burcunda meydana gelecek olan Dolunay sizin için günlük rutinler ve çalışma hayatı konularını ön plana çıkaracak. İş hayatınızdaki belirsizlikler bu hafta itibariyle netleşmeye başlayacaktır.Bu hafta sağlığınıza daha fazla dikkat etmelisiniz, doktor kontrolünden geçmek için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Venüs ile Uranüs kavuşumu sürpriz bir kazanca veya harcamaya işaret ediyor.

9 Mart 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece asabi ve gergin olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bu sinirliliğin sebebi, karamsarlık nedeniyle herşeyde bir aksaklık veya çözümsüzlük görmenizden kaynaklanacaktır. Mantığınızı kullanın ve kara gözlük takmayı bırakın.

9 Mart 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük işlerinizi kolaylıkla tamamlayabileceksiniz. Artık hayatınızda ne istiyorsunuz ne istemiyorsunuz hem duygusal anlamda hem de mantıksal anlamda karar verme zamanınız geldi. Öyle zihninizdeki yoğunluğun akışı ile hareket etmek olmaz. Siz ne istiyorsunuz, önemli olan bu.

9 Mart 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; haftaya kendini hırpalanmış hissederek başlayabilir, angarya işlerle uğraşarak olan enerjini de muhafaza etmekte zorlanabilirsin. Kontrolün dışında gelişebilecek konular ve arkandan dönen olaylar beklemediğin insanlardan gelebilir. Yaşayacağın belirsizliklerde teslimiyetçi olmanın hayrını görebilir; bağımlılığını bırakıp, sağlığını seçebilirsin.

9 Mart 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 03' 44" R
Ay
Başak
06° 35' 31"
Merkür
Boğa
00° 55' 49"
Venüs
Boğa
20° 53' 48"
Mars
Koç
12° 07' 05"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 25"
Satürn
Balık
17° 50' 52"
Uranüs
Boğa
23° 16' 54"
Neptün
Balık
29° 20' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 37"
Chiron
Koç
21° 31' 47"
Lilith
Başak
25° 07' 48"
True Node
Koç
14° 52' 58"
Son Güncelleme : 16/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>