Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Seviliyorsun, Biliyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2023, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün duygularını paylaşmak için iyi bir gün. Sevdiğin kişiye ona karşı olan hislerini belli etmen daha güzel etkilerin hayatına girmesini sağlayacak. Aşk söz konusu olduğunda daha açık sözlü olacaksın bugün.

Üzerinize aşırı yük alıyorsunuz. Dayanışma anlayışınızda biraz aşırılıklar var. Kendinizi abartılı bir şekilde ön plana atmamanız halinde, kimseye borçlu kalmış olmayacaksınız.

Bugün ekip çalışması sana daha iyi gelecek. Eğer halletmen gereken bir sorumluluğun varsa bunu çevrendekiler ile paylaşmak sana daha iyi gelebilir. Etrafındaki insanlara maddi konularda güvenmen gerekecek.

Bugün biraz daha aktif olmak ve yemeklerinde daha seçici olmak sana daha iyi gelecek. Sağlıklı beslenmek ve bol hareket sadece dış görünüşüne değil aynı zamanda içten kendini nasıl hissettiğine de etki bırakacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkes, bir hedefe kitlendiğin zaman onu elde etmek için neler yapabileceğini biliyor. Bugün çevrendeki insanların desteğini aldığın sürece birçok konuda başarılı olacaksın. Ancak gün içerisinde stres ve gerginliklere karşı dikkatli olman gerekecek.

9 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün yetenekleriniz ve potansiyelinizin farkına vararak kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz bir döneme doğru adım atıyorsunuz. Kendi istek ve arzularınızın yanında sevdiklerinizin düşüncelerine de kulak vermeniz gereken bir dönemdesiniz. Mümkün olduğunu düşünmediğiniz şekillerde meydan okuyacaksınız. Belki de nasıl cevaplayacağınızı bilmediğiniz sorular ortaya çıktığında biraz araştırma yapmak zorunda kalacaksınız.

9 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal hayatın son derece olumlu etkiler altında olabilir. Romantik yakınlaşmalar, heyecan verici mesajlar yeniden bazı duyguları anımsamana vesile olacak. Aniden çıkan seyahat konusu, zamansız gelen misafirler, beklemediğin işler bugünü fazlasıyla yoğunlaştırabilir. Gün içinde karşındaki kişiyi mutlu edecek küçük jestler hazırlayıp, sürprizler yapabilirsin.

9 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi girişimlerinizi öne çıkarmak ve bir sonuca bağlamak isteyebilirsiniz. Somut verilerle ilerlemek motivasyonunuzu yükseltecek veplanınızı daha iyi uygulamanızı sağlayacaktır. Planlar yapmak, gerektiği noktada risk almak verimli sonuçlar almanıza yardımcı olabilir.

9 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda daha çok sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak sizin için önemli olabilir. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İlgilendiğiniz işlerde bürokrasiyle uğraşabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. İkili ilişkilerinizde uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıracak konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

9 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son aylarda evrenin ve çevrenizdekilerin size hiç de cömert ve iyi niyetli davranmadığını düşünmüş ve bu yüzden kendinizi biraz yalnız hissetmiş olabilirsiniz. Bugünden itibaren bu durum tamamen değişiyor. Şans ve mutluluk yine sizi sarıp sarmalıyor.

9 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünlerde kendini rahat ettirmek önceliğin olabilir. Konforunu artırmak ve hayat kaliteni artıracak şeylere öncelik vermek biraz masraflı olacak gibi. Bu durum sana biraz para harcatabilir ama buna gereksiz bir masraf olarak bakmamalı, kendine bir yatırım olarak görmelisin.

9 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her zamankinden daha cömert biri olarak görülmek isteyebilirsiniz. Buna rağmen, beklenmedik bir hediyeye başka birinin nasıl tepki vereceğini kontrol edemezsiniz. Siz tamamen iyi niyetle yaklaşıyor olsanız da etmeye çalıştığınız bir yardım karşı taraftan farklı algılanabilir. Onlara net bir şekilde iletmeniz gereken bir mesaj varsa, şu anda kelimelerinizi kullanmak için daha iyi bir yerdesiniz. Bu hafta hayatınızın temposu hızlı bir şekilde artacak ve kontrolü kaybetmekten korktuğunuz zamanlar olacak. Bununla birlikte, aslında hayat ne kadar kaotik olursa olsun sizin için zirvede kalmanın inanılmaz derecede kolay olduğunu göreceksiniz.

9 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yoğun bir kendinizi iyileştirme seansı yapma fırsatı bulacak, etrafınızda dikkatinizi dağıtan insanlar olmadan özünüzle doğrudan iletişim kuracaksınız. Dikkatinizi isteyen içsel meseleye odaklanmak için elinizden geleni yapın. Bugün bu tür ihtiyaçlar için başkalarına bel bağlamak yerine böyle sorunları nasıl ele alacağınızı öğrenmeniz çok önemli.

9 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

9 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kariyer,hayatınızı etkileyen önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Maddi kazançlarınızda ani artış gündeme gelebilir. Harika bir gün dilerim.

9 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi ifade etmenin en güzel yollarından birinin, maddesel özgürlükten geçtiğini biliyor ve yaşamı farklı yönlerden irdelemek istiyorsunuz. Bugün, Aşk gezegeniniz Merkür, size duygusal ilişkilerinizde yenilik sunuyor. Akılca anlaşabileceğiniz bir kişiden etkilenebilirsiniz. İlişkinizi dostluk bazında sürdürmeye çalışın.

9 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 47' 18" R
Ay
Balık
13° 56' 04"
Merkür
Koç
18° 37' 28"
Venüs
Boğa
05° 16' 09"
Mars
Koç
02° 23' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 03"
Satürn
Balık
16° 52' 28"
Uranüs
Boğa
22° 32' 45"
Neptün
Balık
29° 00' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 10"
Lilith
Başak
23° 43' 20"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>