Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Soruların peşine düşüyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Aklınızda yeni bir yöntem veya plan olabilir. Zihniniz daima aktif ve her şeyi analiz etmekten zevk alıyorsunuz. Belki de sevgilinizi mutlu eden şeyi anlamaya çalışıyorsunuzdur. Bu kişinin davranışını belirli kategorilere sokarak farklı psikolojik perspektifleri araştırıyor olabilirsiniz. Veya birdurumu hakkında dedektifçilik olabilirsiniz. İşyerinizde size yardımcı olacak yeni bir strateji geliştirebilirsiniz.

Bugün çözmek istediğiniz denklemde diğer insanların eksik değişkenler olduğunu fark edebilirsiniz. Tüm detaylarla ve kararlarla kendiniz baş etmek zorundaymış gibi hissetmeyin. Eldeki duruma katkıda bulunacak bir şeyleri olan kişilerle çalışın. Sessiz ve disiplinli bir yaklaşımın bir dokunuş gerektiren herhangi bir problemi çözebilmek için tam da gerekli olan şeyler olduğunu göreceksiniz.

Bugün patronunuzla bazı ilginç fikirleri paylaşmakta endişeli olabilirsiniz. Ne yazık ki, sizin ne söyleyeceğiniz onu pek ilgilendirmeyecek. Bu insanların önem vermediğinden değil, sadece o an kendi meselelerine odaklanıyorlar. Şirket bazı büyük değişiklikler geçirebilir ve bunların hepsini göremiyor olabilirsiniz. Sabırlı olun ve fikirlerinizi sunmak için daha uygun bir zamanı bekleyin.

Yeni bir proje başlatmak istiyor olabilirsin. Yaratıcı aklın uyarılıyor ve önemli hedeflerini başarmaya hazır hale geliyorsun. Yeni birstratejisiyle veya pazarlama planıyla gelebilirsin. Veya bazı yatırımlar üzerinden ağını genişletebilirsin. Harekete geçmek ve kendini başarı yoluna sokmak için güzel bir zaman. Hayallerini gerçekleştirebilmek için büyük düşünmekten çekinme!Bugün insanların sizi biraz rahatlamaya teşvik edeceği bir gün olacak. Birkaç espri patlatmanın ya da insanların komik hikayelerini dinlemenin tam zamanı. Kendinizden bir şeyler katmaktan korkmayın; zira hoş bir mizah anlayışınız var. İşler biraz kötüyken de eğlenceli bir açıdan ele alabiliyorsunuz. Bugün diğer insanların kahkahaları ve gülümsemeleri arasında kendinizi iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gruba getirdiğin taze havanın pek de hoş karşılanmadığı günlerden birindesin. Geçmişin intikamını alma planları oyuna giriyor. Kendini açıklamanı engelleyebilecek olan olumsuz güçlere teslim olma. Hangi yolu seçersen seç, başarıya ulaşmak için özgüvenini sürdürmen gerekecek.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bütün gün Ay, İkizler burcunda ilerliyor. Günün ilk ışıklarında Ay'ın Jüpiter ile yaptığı karşıtlık nedeniyle arkadaşlık ilişkilerinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevreniz tarafından eleştiriler alabilirsiniz. Ay ve Neptün arasında meydana gelen açı nedeniyle de maddi olarak açılmamanızda yarar var. Beklediğiniz paralar elinize geç ulaşabilir.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarın Güneş tutulması gerçekleşecek. Kariyerin ve evliliğin, ilişkin adına artık senin için keskin günler başlıyor.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Projelerinizde engellendiğinizi düşünüp buna dair hedeflerinizde umutsuzluk yaşayabilirsiniz. Bugün yeni ve orijinal adımlar atmaktan vazgeçmemelisiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda aceleci tavırlar sergileyeceğiniz zamanlar var. Kendinizi ifade ederken kolayca risk alabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerde huzursuz ifadeler tartışmalara neden olabilir. Gün içinde yapacağınız harcamaları abartmamaya çalışın.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hesapta olmayan atışmalar gündeme gelse de aslında çıkarcı insanları hayatınızdan temizleyerek potansiyelinizi ortaya çıkartabilirsiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 13.00'dan sonra yakın dostlarınız, sevdikleriniz ve partnerinizle ilişkilerinizde yeni kararlar alabilir, uzun vadeyi etkileyecek düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Sosyal ortamlar, görüşmeler ve ilişkilerden fayda elde edeceğiniz bir zamandasınız.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu günün etkilerini çok belirsiz hissedeceksiniz. Motivasyonunuz yüksek değil, ama yine de yarar sağlayacaktır.İnsanlar size çekici gelecektir, ancak bu geçici olabilir. Hediyeleri zarafetle kabul edin. Kadınlar ile ilişkiler özellikle kolay olacak.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars'ın Aslan burcuna geçmesiyle Ağustos ayına kadar özel hayat ve ortaklıklar alanınızda hareketlenme olur. Yakın zamanda gizli düşmanlarınızın yaptırımlarıyla karşılaşabilirsiniz. Ama onların her kükreyişinden hemen korkmaya gerek yok. Üst aklınızla onların gösterişli abartılı tutum ve davranışlarını kontrol altında tutabilirsiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu hafta bazı Kova burçları yeni işlere başlıyor olabilirler. Bazı Kova burçları ise de bu konuda yeni haberler alabilirler. Hayatın ritmi biraz yumuşamaya başladı. Sizin için çok güzel zamanlar geliyor. Hala karışıklıklar var ama zorlu bir dönemi sonlandırıyorsunuz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kova; sabah saatlerinde hayal kırıklığına veya memnuniyetsizliğe neden olabilecek durumlar söz konusu olabilir. Bu dönem eskide kalan konu ve kişileri bırakmak için yeniye hazırlıklı olman gerektiğini anlayabilir, ikilemde kaldığın ya da bırakıldığın durumları zihninde toparlayabilirsin. Günün ilerleyen saatleri oldukça keyif verici.

1 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 00' 47" R
Ay
Aslan
10° 59' 29" R
Merkür
Koç
28° 19' 17"
Venüs
Boğa
18° 16' 57"
Mars
Koç
10° 29' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 19"
Satürn
Balık
17° 41' 56"
Uranüs
Boğa
23° 09' 30"
Neptün
Balık
29° 17' 47"
Plüton
Kova
02° 04' 22"
Chiron
Koç
21° 25' 14"
Lilith
Başak
24° 53' 40"
True Node
Koç
14° 53' 24"
Son Güncelleme : 14/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>