Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sözlerini Yerine Getirmek İstiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2020, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 50%

Evinizdeki yanlış iletişim, ev içindeki ve dışardaki olası çıkar çatışmalarıyla birlikte aile üyeleri arasında bazı geçici sürtüşmelere neden olabilir. Ancak, dikkatli bir açıklama ile çözülemeyecek hiçbir şey yoktur. Bu sayede bugün sizin ve aileniz için çok mutlu bir zaman haline gelebilir, yeni yakınlık ve anlayış bağları oluşabilir. Evi yeniden şekillendirmek veya yeniden dekore etmek için iyi bir gün ve herkes bir araya geldiğinde harika sonuçlar elde edeceksiniz.

Bugün network yapmak için güzel bir gün. Günün enerjisi, iletişim akışını çok daha kolaylaştıracaktır. Potansiyel müşterilere çat kapı uğramak için ilham hissedebilirsiniz. Ya da bazı pazarlama stratejilerini potansiyel müşterilere birbülteni olarak göndermek isteyebilirsiniz. Hayatınızın profesyonel parçası ile ilerlemekle iyi hissedeceksiniz. En iyi fikirlerinizi ve en keskin imajınızı sunmaktan çekinmeyin!

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

Hak ettiğini düşünüyorsan eğer, kendine bugün duygusal olarak zaman ayır. Başkalarının hayatlarına o kadar karışmışsın kikendine gelince sana yeteri enerji kalmıyor. Biraz rahatla ve sakinleş; hem fiziksel hem zihinsel. Bir konuda aşırı stres yapmak hiç de sağlıklı değil; ayrıca böyle giderse durumu olduğundan daha kötü hale getirebilirsin. Belki de durumu basitçe akışına bıraksan her şey yoluna girecek.Özgür olmayı istediğiniz kadar, başkalarının yardımına ihtiyaç duyduğunuz zamanlar da var. Bugün, o günlerden biri. Çevrenizdekilerin size yardım etmeye ne kadar gönüllü olduğunu görmek sizi şaşırtabilir. Tek yapmanız gereken, yardım istemek. Aslında, yanınızda olduğunu hiç tahmin edemeyeceğiniz kişilerin yardıma geldiğini göreceksiniz. Sandığınızdan daha fazla destekçiniz var, sadece nerede olduklarını görmek için gözlerinizi açmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçli bir şekilde olmasa bile insanların hareketlerini kontrol edebileceğinin farkına var. Senin baskına karşılık insanların duygusal bir takım şeyleri yüzüne karşı patlatacığı günlerden biri bugün. Başkalarının davranışları hakkında sorumluluk alman gerekiyormuş gibi hissetme. Kendi zor zamanlarınla yeterince uğraşıyorsun zaten.

10 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gerilime, memnuniyetsizliğe ve negatif enerjiye kapılmamaya dikkat etmeli. Negatif bakış açıları, günlük hayatınıza aksilikler getirebilir. Finansal konularda başarı sağlamaya, şanslar elde etmeye ise açık bir gün. Maddi başarılar, daha keyifli ve özgüvenli hissetmenizi sağlayabilir.

10 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hobilerine ağırlık veriyorsun. Rafine zevklere sahip olman harcamalarının artmasına neden olabilir. Evli bir Kova burcuysan eşine verdiğin bir sözü yerine getirmek adına harekete geçebilirsin. Hukuksal problemlerini çözüme kavuşturmak istiyorsun. Bu konuda uzman görüşü alabilirsin.

10 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Miras ve yatırım konularında duygusal kararlar alıyor olabilirsiniz. Sizler için aile bütünlüğü daha önemli olsa da sizleri aile yerine koymayan kişilere de sahip çıkmak yanlış bir davranış olacaktır. Hakkınız olanı korumalısınız. Bu sizde öfke yaratmamalıdır.

10 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi yoran ve yıpratan koşullar gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı para konuları konularında gelişme kaydedemeyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar sizi etkileyebilir. Parasal açıdan değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde denge arayınız içinde olabilirsiniz. Bazı konularda karar verme sürecine girebilirsiniz.

10 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Diğer insanlarla yakın çalışmaların kazandırdığı avantajı fark edin. Ortaklıklar iyi olacaktır. Artıkortaklarınızın başarılarının sonuçta size yarar sağladığını görebilirsiniz.

10 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Konsantrasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz ancak zaman yönetimini doğru yapmanız gerekebilir. Güçlü ve mücadeleci kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Üstelik Merkür bugün son derecelerindeyken kendinizi iyi anlatıp ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

10 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aniden büyüyen küçük bir iletişim hatası yüzünden, bugün iyi bir arkadaşınızla tartışmak durumunda kalabilirsiniz. İki tarafın da biraz daha mantıklı davranması gerekecek.

10 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Başak burcunda seyahat edecek.Ortaklaşa gelirleriniz ve borçlarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Kredi veya borç gibi finansal destek arayışına girebilirsiniz. Ay'ın Uranüs ile etkileşimi eşinizin veya ailenizin finansal hayatlarında karşılaşacakları sürprizlere işaret ediyor.

10 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

10 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önümüzdeki 2-3 gün boyunca hayat sizi evde güzelleşen ilişkiler ile ödüllendirecek. Kontrolsüz bir öfke ya da ufak kayıplar ile ilgilenmeniz gerekecektir.

10 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızdaki monotonluğu değiştirecek bir şeyler yapmanın zamanı geldi de geçiyor. Size ilgi duyanlara karşı bu kadar çekimser olmayın. Taşıdığınız endişelerden bir an önce sıyrılıp, hayatın tadını çıkarmaya başlamalısınız. Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket etmenizde fayda var. Bugünlerde parayla ilgili bazı tartışmalar söz konusu. Çevrenizdeki grip salgını sizi de etkileyebilir.

10 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 17' 08" R
Ay
Aslan
26° 59' 18"
Merkür
Koç
29° 55' 06"
Venüs
Boğa
19° 54' 21"
Mars
Koç
11° 30' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 00"
Satürn
Balık
17° 47' 31"
Uranüs
Boğa
23° 14' 06"
Neptün
Balık
29° 19' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 19"
Lilith
Başak
25° 02' 26"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>