Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Tepkilerin Sert Olabilir Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2020, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Ortaklık üzerinde çalışmak için iyi bir zaman. Birgirişiminde bulunan biriyle işbirliği yapıyorsanız, daha iyi bir sorumluluk dengesi tutturmanız gerekebilir. Her şeyi kendi başınıza ele alıyorsanız, sevgilinizin adım atmaya başladığından emin olun. Aşk hayatınızda, daha iyi bir enerji dengesi bulmanız gerekebilir. Belki de eşiniz/sevgiliniz evle ilgili işleri yapmaya başlayabilir veya faturaları ödemeyi üstlenebilir!

Bugün liderlik rolü üstlenmek için ilham alabilirsiniz. İş yerinde, adım atmaya ve bir şey hakkında fikrinizi belirtmeye karar verebilirsiniz. Gözlemci bir yapınız var ve muhtemelen işlerin nasıl geliştirileceği hakkında da bazı fikirleriniz var. Görüşlerinizi paylaşma konusunda utanmayın. Uzmanlığınız bugün çok değerli olabilir. İnisiyatifi ele alarak olumlu değişiklikler için harekete geçebilirsiniz. İşleri değiştirmenin zamanı geldi ve bunu yapabilirsiniz!

Bugün arkadaşınız veya bir yakınızıla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Aşırı tepki gösterebilirsiniz. Bunun sebebi de son zamanlarda normalden daha savunmasız hissetmeniz. Stresle karşılaştığınızda böyle oluyorsunuz. Bunu bugün yapmamaya çalışın. Bazenbazı şeylerden fedakatlık yapmak lazım.

Bu ay, duygusal açıdan sana doruk noktalarını yaşatacak. Sebepsiz yere insanları eleştiri yağmuruna tutabilirsin. Ayrıca bu ay, içindeki birikmiş duyguları dışa vurmak isteyeceğin bir ay olacak. Yine de duygularını ifade ederken kendini kontrolsüz hissedebilirsin. Hislerinin ardındaki güç gerçekten muazzam.İlk adımın karşı taraftan atılmasını bekleyerek zaman öldürme. Her şeyi hemen yapmak ve bitirmek istiyorsun; içinde bitmek bilmez bir ateş yanıyor adeta. Bu tutkuyu bekleyerek öldürme. Yapılması gereken önemli şeyler var, o halde oturduğun yerden kalk ve işe koyul. Bazı işleri başkalarına aktarabilirsin; böylecesürecin hızlanır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayattaki rollerinizi gözden geçirebilirsiniz. Muhtemelen, sıklıkla bir erkek kardeş ya da baba rolünü üstleniyorsunuz. Çevrenizdekiler sizin desteğinizi ihtiyaç duyuyor. Bu sorumluluğu almak iyi hissettirse de, bazen sizin de şefkate ihtiyacınız var! O yüzden bugün yorgun ve bitikin hissederseniz her şey yolundaymış gibi davranmayın. Çevrenizdekilere, bazen sizin de onların desteğine ihtiyaç duyduğunuzu göstermenin vakti geldi.

10 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İkiniz de birbirinizden çok hoşlanıyorsunuz. Birbirinize açılmanız için koşullarınız hazır, cesaretsizliğinizi atıp bir hamle yaparsanız her şey istediğiniz gibi olacak. İşinizi değiştirme fikri ağır basmaya başladı ama bazı sebepler yüzünden ayrılamıyorsunuz. Birkaç gün içinde yeni umutlar var. Yeni atılım niyetlerinizi bir süre daha ertelemeniz gerekebilir. Kısa vadede maddi durumunuzda endişe duyulacak bir şey bulunmuyor. Bir süredir çektiğiniz baş ağrılarının tek sebebi aşırı stres.

10 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uyandığın andan itibaren üzerinde bir yorgunluk hissetsen de günün geriye kalan kısmında enerjini toplaman gerektiğini kısa bir süre içinde anlıyorsun. Kendini geliştirmek adına çeşitli kurslar ile ilgilenebilirsin. Kendi dış görünüşüne özen göstermen arkadaş ortamında dikkat çekmeni sağlıyor. Evli bir Kova burcuysan, eşinle aranda belli kıskançlık krizleri patlak verebilir. Birbirinizle daha sakince iletişime geçmelisiniz.

10 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Aile bireylerinizin sağlık sorunları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Bu tür vermeniz gereken destekler söz konusu olursa daha sabırlı olmalısınız. 

10 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Ortaklı konularda güven arayışı içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni şeyler ortaya koymak isteyebilirsiniz. İşlerinizi olgunlaştırmak için çaba sarf edeceksiniz. Maddi işlerinizde yenilenmeye gidebilirsiniz. Banka ile ilgili konuları ihmal etmeyin.

10 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni kariyer planları gündemenizde olabilir ayrıca yoğun bir sürece gireceğiniz için bunalma hissedebilirsiniz, başarılı olduğunuzda bunun keyfini sürebileceksiniz.

10 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca patronlarınız, aile büyükleriniz ve kurumlarla ilgili problemlere açık bir enerjiden geçerken, toplum içinde kendinizi nasıl ifade ettiğinize özen göstermelisiniz. Ruhunuzu dinlendirmek, ev ve aile ortamına zaman ayırmak için ideal bir zamandasınız.

10 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi inanılmaz derecede seksi hissettiğiniz bir gündesiniz. Üstünüze çuval bile giyseniz yakışıyor! Bu hisse her zaman kapılmıyorsunuz, tadını çıkarın.

10 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür'ün para evinizde başlayan geri hareketi bugün itibariyle sona eriyor. Önümüzdeki günlerde finansal konularda önünüzü daha rahat görebilirsiniz.Ay'ın Terazi burcuna giriş yapacağı öğlen saatleri yurt dışıyla ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Uzaktaki akrabalarınızla iletişime geçebilir, seyahatler planlayabilirsiniz.

10 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenize karşı sahip olduğunuz görev ve sorumluluklar, sürekli olarak zihninizi meşgul edebilirler. Bunun, artık ailevi görevlerinizle ilgilenmeniz gerektiği yönünde bir işaret olabileceği ihtimalini de göz önünde bulundurun.

10 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda çevrenizdeki insanların desteğini görebilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizdeki pozitif adımlarınız çıkarınıza gelişecek birçok olayı tetikleyecektir. Arkadaşlıklarınızın sınavdan geçtiği bir dönemdesiniz. Bazı Kova burçları çoktan bu dönemden nasibini aldı, almayanlar almaya devam ediyorlar. Notlarını verin ve hayatınıza devam edin. Hiçbir konu için gereğinden fazla kırgınlığı içinizde saklamayın.

10 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün hayatındaki istikrarı sağlamak için bir proje üzerinde çalışıyor ve bu proje bir yatırımı da içinde barındırıyor olabilir. Yeni birfikri veya yeni bir yatırım fikrini değerlendirmek isteyebilirsin. Öğleden sonra daha çok akademik hayatın ve yolculuklarınla ilgili konularda geleceğini şekillendirmenin yollarını arayacaksın.

10 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 03" R
Ay
Terazi
26° 50' 51" R
Merkür
Boğa
06° 41' 03"
Venüs
Boğa
26° 05' 53"
Mars
Koç
15° 20' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 16"
Satürn
Balık
18° 07' 33"
Uranüs
Boğa
23° 31' 36"
Neptün
Balık
29° 26' 44"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 26"
Lilith
Başak
25° 35' 55"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>