Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutlu planlarınızın önünde kötü sürprizler görünmüyor. İlişkiniz için karşılıklı olarak çok şeyler yapıyorsunuz. Hiçbir şey yitirmeden canlılığını koruması, ilişkiniz için göze aldığınız fedakarlıklarla yakından ilgili.

Güne çok enerjik başlıyorsunuz. Hafta ortasının hareketliliği, önceden planlamadan yaşadığınız mutluluklar, hepsi birlikte sizi yenilemiş gibi. Kararlılığınızı korumanız çok güzel.

Para konusunda daha inisiyatifli bir görünüm yararlı olacaktır. Paranızın kontrolü tümüyle sizin elinizde değil gibi . Ama bu para ilişkisinde çıkarlarınız gözetiliyor.

Arkadaş çevrenizde başkalarınca da dikkatten kaçmayan biraz hastalıklı bir ilişki içindesiniz. En fütursuz davranışlarında bile, kredisinin korunacağına inanan biri var. Karşı tarafta böyle bir güven oluşturmuşsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde, barındırdığınız birçok kaygı ortadan kalkabilir. Mutlu haberleriniz var. Sizinle ilgili iyi şeyler düşünen insanlarla tanışmalarınız ve verimli beraberlikleriniz olabilir. Olmazsa olmaz, şeklinde önünüze koyduğunuz yeniliklere kutsal görevler gibi bakıyorsunuz. Bu, bazı şartlarınızı doğru değerlendiremediğinizi gösteriyor.

10 Ocak 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 10 Ocak saat 03:31 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Yeniay, duygusal ve bedensel anlamda bizi baskı altına alan her durumu aşabilme yönünde aslında kuvvetlendiricidir. Kişi nelerin kendisini zorladığını ve bunların ardında yatan nedenleri anlamaya çalışırsa bunları aşabilir. İlişki,veya herhangi bir konuda bizi ciddiyetle düşünmeye yönelten bu Yeniayın görünümlerini incelediğimizde, bu bir aylık sürecin nelere işaret olduğunu anlayabilir, kendimizi ona göre yönlendirebiliriz. Jüpiterle olan görünüm, hem maddi hem ilişki ortaklıklarında hesabınızı bilmenin önemini vurguluyor. Bir şey eğer zararlı gelişim gösteriyorsa, tat vermiyor, zorluyorsa, bunları çözmek yerine kaçmamıza sebep oluyorsa burada bir sorun var demektir. Bu sorunu es geçemeyiz. Bağımlılık da bir zorluktur. Biliriz yanlış olduğunu ancak vazgeçmeyiz, şikayet ederiz ancak sürdürürüz. Bu yanlıştır. Yeniayın ikinci görünümü kuzeydüğümle oluşacağı için, bu bahsettiğim konuların mutlaka ele alınmasını gerektiriyor. Yatırımlar, parasal konularda, ilişkilerde ilerisini düşünmeliyiz. Ne fazla endişe ne de gereğinden fazla rehavet göstermemek lazım. Merkürle olan görünüm ise, geri hareket dönemine rastladığı için, sıkıntı ve baskıya neden olan her şeyi veya geleceğimiz adına önemli olan meseleleri, gölgeli günlerin bitimi olan 1 Şubat tarihine kadar incelemekte, üzerinde düşünmekte yarar var. Bulacağımız ipuçları ve yapılan tespitler yararlı olacaktır.Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

10 Ocak 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın konumundan dolayı ortaya çıkan kuşkucu tavırlarınızda, kendinizi haklı çıkarmak adına bir çok neden buluyorsunuz. Bugün, çevrenizden çok çabuk etkilenecek ve onların fikirlerini benimseyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle oluşturduğunuz güç birliği ileri vadede başarınızın içinde önemli bir adım oluşturacak..

10 Ocak 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizle veya önemsediğiniz bazı konularla ilgili değişiklikler söz konusu olabilir. Bazı konularda yeteneklerinizi veya bilginizi arttırmanızı sağlayacak mücadeleci durumlara girebilirsiniz. Görüntünüzde ve kendinizde yapacağınız değişiklikler sizi olumlu etkileyebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Jüpiter bugünden itibaren dört aylık bir gerileme sürecine giriyor. Bu durum Jüpiter'in hayatımıza getireceği şansları bitirmiyor, ama azaltıyor veya yavaşlatıyor. Daha fazla içsel hesaplaşma yapmamıza ve inandığımız şeyleri sorgulamamıza neden oluyor. Aynı durumhayatı veya finansal başlıklı konularda da yaşanabilir, yani işler yavaşlayabilir veya beklentiler karşılanmayabilir. Merkür'ün de gerilemesine Oğlak burcunda devam etmeye başlaması (zira Kova'da geriliyordu)birliklerimizi, işle ilgili girişimlerimizi veya hedeflerimizi yeniden gözden geçireceğimiz, daha gerçekçi adımlar atma ihtiyacı duyabileceğimiz, resmi kurum ve kuruluşlarla bağlantılı başlıklarda hatalara veya düzensizliklere açık bir sürece işaret ediyor. Ancak, elbette, Salı ve Pazartesi günleri yazdığımız iletişim sorunları, elektrik, elektronik ve teknolojik başlıklı konularda aksilikler, unutulan eşyalar, rötarlar, çifte rezervasyon v.b konular da devam ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

10 Ocak 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeniay, bazı sınırlamalardan ve korkulardan sıyrılmaya başladığınızı gösteriyor. Duygusal açıdan daha paylaşımcı olmaya bakın.

10 Ocak 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızı gizli tutmayı öğrenin. Konuyla ilgisi olmayan kişilere fazla başarılarınızı anlatmayın. Eğitim ve işiniz çok kıskanılıyor. Unutmayın sizler zeka konusunda özel insanlarsınız.

10 Ocak 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca patronlarınız, aile büyükleriniz ve kurumlarla ilgili problemlere açık bir enerjiden geçerken, toplum içinde kendinizi nasıl ifade ettiğinize özen göstermelisiniz. Ruhunuzu dinlendirmek, ev ve aile ortamına zaman ayırmak için ideal bir zamandasınız.

10 Ocak 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerekiyor. Bu dönemi, bir plan yapma dönemi olarak kullanmaya çalışın. Yapılmış planlarınızı gözden geçirin, biraz daha geri planda durun. Etrafınızı iyice izleyin ve gözlemleyin.

10 Ocak 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yepyeni istekler içine girecek, olaylara olumlu açıdan bakacaksınız. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanacak. Gittiğiniz toplantılarda karşılaşacağınız kişileri etkileyecek kadar çekici görünebilirsiniz. Yeni aşk maceralarına atılabilirsiniz. İlişkileriniz yoğunlaşıyor.

10 Ocak 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgi temalı ilişkileriniz sizi besliyor. Sizin için özel kişilerle planlar yapabilirsiniz. Evinizi, ailenizi ilgilendiren kararlar almanız fikir ayrılıkları doğurabilir. Ancak, uzlaşmacı ve politik olmak işlerin tatlıya bağlanmasına yardım edebilir. Akşama doğru zincirlerini kırma veya huzursuzluk hisse söz konusu olabilir.

10 Ocak 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 35' 51" R
Ay
Başak
13° 10' 18"
Merkür
Boğa
01° 38' 39"
Venüs
Boğa
21° 34' 49"
Mars
Koç
12° 32' 28"
Jüpiter
Boğa
27° 53' 16"
Satürn
Balık
17° 53' 08"
Uranüs
Boğa
23° 18' 50"
Neptün
Balık
29° 21' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 24"
Chiron
Koç
21° 33' 28"
Lilith
Başak
25° 11' 29"
True Node
Koç
14° 53' 40"
Son Güncelleme : 17/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>