Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Öne Çıkıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2023, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün ilgi odağı olmaya hazır ol. Senin dikkatini çekmek isteyen bir insan ile karşılaşabilir veya yeni bir insan ile muhabbet edebilirsin. Dikkatler senin üstünde olacak. Ve bu durum senin de hoşuna gidecek gibi duruyor.

Sizi mesleki bilgi ya da başkaerdemleriyle ilgili olarak yarışa kışkırtan bir iki kişiden hoşlanmıyorsunuz. Bu barışçı kararlılığınız yakında onları dize getirebilir.

Sevdiğin insanlarla vakit geçirmek isterken maddi konularda rahat davranabilirsin. Bugün senin için önemli olan şey para değil, dostluğun önemi. Bunun kıymetinin daha fazla olduğunu hissettiğin bir gün olacak.

Sağlığın ile alakalı bazı kararlar alabileceğin bir gündesin. Bugün, genel olarak egzersizlerini arttırmayı ve daha fazla vitamin takviyesi almayı düşünebilirsin. Eğer kafanı kurcalayan bir sağlık sıkıntısı varsa bu konuda destek almak için iyi bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geleceğin ile alakalı yeni bir plan yapabilirsin bugün. Bu planı yaparken isteklerinden ödün verme. Gerçekçi davranarak ve isteklerini ön plana koyarak çok daha güzel bir gelecek için adım atabilirsin. Bugün bu enerjiyi yeni şeyleri planlamak için kullan.

10 Ocak 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün aile içindeki bazı gündemleri konuşmak zorunda kalabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin düşüncelerine her zamankinden daha fazla önem vermeniz gereken bir gün olacak. Kendi iç sesinize yönelerek durumları ve şartları değerlendirmeyi deneyebilirsiniz. Hiçbir şeyin çözümsüz olduğunu düşünmeyin. Çünkü er ya da geç mutlaka bu engeli aşmayı başaracaksınız.

10 Ocak 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Otorite kurabileceğin bir günde olsa, bugün herkese karşı gayet nazik ve itinalı davranışlar sergiliyorsun. Yaptığın espriler ile bulunduğun ortamlarda öne çıkmayı da başaracaksın. Kendinden emin duruşunlaarkadaşların tarafından dikkat çekeceksin. Yoğuntemposu gergin olmana sebep olabilir. Gerginliğini yansıtarak tepki toplayabilir ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsin.

10 Ocak 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel ve psikolojik olarak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Hobilerinize, planlarınıza ağırlık vermek olumlu dönüşler almanızı sağlayabilir. Dolabınızı yenilemek, imajınızla ilgilenmek çevrenizin de ilgisinden kaçmayacaktır.

10 Ocak 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde finansal konularda sarsıcı değişiklikler olabilir. İşle ilgili konularda acele karar almaktan uzak durmalısınız. Başkalarından destek ve fikir almanız gerekebilir. Yetenekli olduğunuz konularda ilerlemek isteyebilirsiniz. Çalışma koşullarınızda yoğunluk olabilir. İlerletmek istediğiniz işlerde kendinizi daha fazla ortaya koymanızda fayda var

10 Ocak 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde estetik ve gösteriş gerektiren herhangi bir konuda başarılı bir gün. Ayrıca planlama yapmak ve dostlarınıza yardım etmek için de uygun bir gün.

10 Ocak 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bulunduğun ortamı değiştirmek için eline birkaç fırsat geçebilir. Bunları değerlendirmek için istekli olacaksın. Hayatında ufak da olsa değişiklik yapmaya çalışmak sıkıcı gidişatı kırmak için önemli olacak.

10 Ocak 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aklınızda aşk ve romantizm var, bu nedenle sevgilinizle mümkün olduğunca çok zaman geçirmek isteyeceksiniz. Ayrıca, güçlü bir birlik duygusuyla arkadaşlarınıza daha da yakınlaşabilirsiniz. Şu anda, yaşamdaki değerler söz konusu olduğunda iyi muhakeme yapabilme yeteneğine sahipsiniz. Kararların alınması gerekiyorsa, şimdi onları alma zamanı.

10 Ocak 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulunacak, birbirinize söyleyemediğiniz birçok konuyu paylaşabileceksiniz. Duygusal ilişkinizde gizlilikten hoşlanmıyorsunuz.

10 Ocak 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

10 Ocak 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün ay 18:15’kadar boşlukta olacak. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak, yeni bir başlangıç yapmamak en uygun zaman yönetimidir. Çünkü ay boşluktayken sisteme yapılanlar işlenmez. Bu zamanlarda yapılanlar sonuçsuz kalır, kaybolur gider. Bu saatlerde sevdiğiniz işlerinizle ilgilenebilir, eğlenebilirsiniz. Dinlenme zamanlarıdır.

10 Ocak 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kırılganlığa biraz açık olduğunuz bir gün. Özel ilişkinizde gergin ve aceleci tavırlardan uzak durmaya, olumlu düşüncelerle duygularınızı doğru yönlendirmeye çalışmalısınız. Getirisi çok olacak bir işi başkalarının eksiklikleri yüzünden kaçırmak üzeresiniz. Bu bağlantıyı sağlamlaştırma çabalarınız çabuk sonuç verebilir. Çalışma arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz. Dış görüşünüzle ilgili gereksiz harcamalar yapmaktan kaçının.

10 Ocak 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 07" R
Ay
Başak
29° 09' 36"
Merkür
Boğa
03° 26' 17"
Venüs
Boğa
23° 14' 45"
Mars
Koç
13° 34' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 27"
Satürn
Balık
17° 58' 34"
Uranüs
Boğa
23° 23' 33"
Neptün
Balık
29° 23' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 33"
Lilith
Başak
25° 20' 30"
True Node
Koç
14° 55' 44"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>