Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Spora Yoğunlaşıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2020, Pazartesi

Aşk 70%
Para 10%
Sağlık 80%

Bugün kimse şakalarınıza gülmüyor diye üzülmeyin. Bu komik olmadığınız anlamına gelmez; İnsanlar her zaman gülme havasında olmayabilir. Belki saçma gelecek ama, bugün ağlamak için daha iyi bir gün. Bastırılmış duygularınızın çıkmasına izin verin. Çevrenizdeki insanlarla konuşun. Kalbiniz iletişim konusunda çok iyi.

Herkesten daha iyi biliyorsunuz ki, iyi birplanı hataları ve aksaklıkları her şey tamamen altüst olmadan ortaya çıkarabilir. Bugün, profesyonel yaşamınızdaki bir proje için kaynak yetersizliği ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bununla birlikte, hedeflerinizi duruma uyum sağlamak için değiştirme fikri sadece sizin doğanızda yok. Bugünü, problemleri faza taviz vermeden çözmek adına, stratejik düşünmek için kullanın.

Bugün, felsefi ya da ruhani konularda bir grup aktivitesine katılmak isteyebilirsiniz. Katılan herkes bu konuyla yakından ilgilenecek böylece tartışmalar da oldukça canlı ve hararetli geçecek. Oradan ayrıldığınızda, başınız tıpkı bir topaç gibi dönüyor olabilir. Bu yüzden, eğer yapabilirseniz biraz yürüyün ki kafanızı boşaltın. Eve geldiğinizde ise, düşüncelerinizi not edin. Daha sonra hatırlamak isteyebilirsiniz.

Partnerlik konularında yeni girişimlere başlamak için harika bir gün. Arkadaşlarla toplanmalar, grup aktiviteleri, ortak projeler söz konusu ve bunlar tutku ateşini yakabilir. Çevrendekilerin de. Yeni hedefler konulmalı. Bazıları kısa bazıları uzun vadeli olabilir. Gruptan bazılarıyla fikirler uyuşmayabilir ama bunu dert edinme. Diğerleri gayet uyumlu olacaktır.Doğrudan sizin eseriniz olan bir şey için bir başkasının övgüleri toplamasına izin verip gölgede kalmak yerine, ait olduğunuz yere yani sahneye çıkın. Çalım yaparak yürümekten ve benliğinizle gurur duymaktan çekinmeyin. Normalde bu şekilde davranan insanları yüzeysel ve benmerkezci olarak gördüğünüz için muhtemelen onlardan uzaklaşırsınız. Ancak, bilin ki, siz çok daha derin ve daha duyarlı birisiniz. Olduğunuz kişiyle gurur duymalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, verdiğiniz sözler ve sadakat duygunuz öne çıkabilir. Kendinizi adamış olduğunuz, artık eskisi gibi doğru ya da güvenli gelmeyen bir şey mi var? Eğer öyleyse, bu işin içindeki diğer kişilerle nasıl hissettiğiniz konusunda konuşmanızın vakti gelmiş olabilir. Belki de bu sözün diğer kişi için hala önemli olduğuna dair güvenceye ihtiyacınız var ya da belki sizin kendi ihtiyaçlarınız değişmiştir. Durum ne olursa olsun, bununla ilgili bir şeyler yapmalısınız.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi ortaya koyarken her zamankinden daha atak olabilirsiniz. Yanlış anlaşmalara açık bir gün.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beden sağlığının iyi olması için çeşitli adımlar attığın bir gündesin. Sporu hayatının bir parçası haline getirmiş bir Kova burcuysan antrenmanlarını daha da sıklaştırabilirsin. Akrabalarının senin hakkında merak ettikleri sorularını cevaplamak durumunda kalabilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan kendinde biri ilişkinin sorumluluklarını taşıyacak gücü hissetmeyebilirsin.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşleriniz ile ilgili bir mail ya da bir mesaj sizi şaşırtabilir. Rekabetin getirdiği zor durumlar karşısında dikkatli ve sabırlı olmalısınız. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan ötürü kayıplar yaşayabilirsiniz. Ailenizde olan olaylara elinizde olmayan nedenlerden ötürü destek veremeyebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirememek size yük olabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız ve üstlerinizle olan ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. İlişkinizde korumacı bir tavır sergileyebilirsiniz.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kusurlarınız gözünüze bir iken bin görünebilir. Hepimizin kusurları vardır kendinizi bu hal içerisinde görerek sevmeniz çok önemli.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Satürn retrosu bugün burcunuzda başlıyor. 2 Temmuz'a kadar bu durum yavaşlayan ve ağır ilerleyen süreçlere işaret edebilir. Sonrasında ise 29 Eylül'e kadar yeniden kontrolünüz dışında gelişen durumların yaşamınıza kısa bir dönüş yapmasına tanıklık edebilirsiniz. Bu dönemde kendinizi ruhen güçlendirmelisiniz.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni insanlarla tanışsanız ve onları sevseniz bile hiç kimse eski dostlarınızın yerini tutamıyor. Onların değeri her zaman sizin için daha fazla.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcunda devam eden seyahati psikolojinizi ve bilinçaltınızı ön plana çıkarıyor. Bugün uzaklaşma ihtiyacı duyabilir, kendinizi içe kapanık hissedebilirsiniz.Satürn bugün itibariyle burcunuzda geri hareket etmeye başlayacak. Sorumluluklarınızdan kaçmamanız gereken bir döneme giriyorsunuz.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün başından sonuna kadar lehinize akacak bir gün. Bir süredir ertelenen hayallerinize, zamanınıza ve enerjinize yatırım yapın. Bugün kendinizi ifade etmek için mükemmel bir gün. İletişim becerileriniz hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailevi iç güdülerinizin yoğun olduğu bir gün. Sevdiklerinizi koruma içgüdüsüyle hareket ettiğiniz için, istemeseniz de zararınız dokunabiliyor. Onların bağımsızlık duygularına müdahale etmemelisiniz. Baskıcı davrandığınız zaman aranızda problemlerin oluşmasını engelleyemiyorsunuz. Bugün kendinizi geriye çekmeyi denemelisiniz.

11 Mayıs 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 55' 53" R
Ay
Terazi
11° 50' 26"
Merkür
Boğa
04° 54' 28"
Venüs
Boğa
24° 33' 40"
Mars
Koç
14° 23' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 35"
Satürn
Balık
18° 02' 46"
Uranüs
Boğa
23° 27' 16"
Neptün
Balık
29° 25' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
21° 40' 45"
Lilith
Başak
25° 27' 37"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>