Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kabuğuna Çekiliyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 50%

Bugün insanlarla ilişki kurmanın çok kolay olduğu bir gün olmayabilir, ama her zamanki gibi akışına bırakırsanız, oldukça eğlenebilirsiniz. Birilerinin yaşadıklarına kendinizi kaptırmayın. Her tarafınızda pembe diziler var, açıkcası bunlardan kendinizi korusanız iyi olur. Gün boyunca rahat bir tavır sergileyin ve bir şeylere derin anlamlar yüklemeyin.

Bugün yeni bir şeyler yaratmak için ilham alabilirsiniz. Evinizin düzeninden bıkmış olabilirsiniz. Yeni bir kitaplık oluşturmaya karar verebilirsiniz. Veya başka bir marangozluk projesi üzerinde çalışabilirsiniz. Veya mobilyaları yeniden düzenlemeye ya da biraz boyamaya karar verebilirsiniz. Yaşam alanınızda daha iyi bir enerji akışı oluşturmak için istekli olacaksınız. İlhamınızın size yol göstermesine izin verin!

Genellikle rüyalarınıza önem verirsiniz fakat bu gece bilinçaltınız sonrasında size hiç bir şey ifade etmeyecek karmaşık istenmeyen bilgiler verebilir. Eğer mesaj açıksa, o zaman mesaja dikkat edin. Fakat eğer sembollerin ne anlama geldiğini bulmak için mental olarak çok fazla düşünmeniz gerekiyorsa, muhtemelen bir şey anlamları yoktur. Bazen rüyalar rüyadan daha fazlası olmayabiliyor. Bunu unutmayın!

Duyguların kontrol altında. İnsanları korkutup kaçıran ekstrem şeylerden ve sıradışılıklardan uzak; mutlu bir denge içerisindesin. Doğrusu, aslında tam tersi daha doğru olacaktır. İnsanlar sen onları dalgalı sulara çektiğinde sana gelmeye meyilliler. Duyarlılığın oldukça kuvvetli ve herhangi bir durumu anlama ve kökenine inme potansiyelin oldukça yüksek!Bazı şeyler hayatınızda çok kötü gidiyorsa, biraz danışmanlık almaya ne dersiniz? Her şey gereğinden fazla üstünüze gelmeye başladığında gurur yapmaktan vazgeçin, utanmayın ve biraz destek almayı deneyin, bundan zarar gelmez. Bu alanla ilgili olarak hiç ilanlara baktınız mı? Emin olun binlerce var. Kafanızı kaldırın ve insanların buna ne kadar ihtiyacı olduğunu görün artık! Yalnız değilsiniz, çok az bir zaman içerisinde kendinize dönüp kendiniz için doğru olan adımı atacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi iyi hissetmek için adımlar atın. Son zamanlarda çok aktiftiniz ve kendi ihtiyaçlarınız için zamana ihtiyacınız olabilir. Yeni bir kıyafetin ya da saç kesiminin zamanı geldi mi? Terapötik masaj, yüz bakımı ya da özel zayıflama teknikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? İlginizi ne çekiyor olursa olsun, iyi hissetmek ve iyi görünmek için bu mükemmel bir çözüm olabilir. Kendinize ve ihtiyaçlarınızla ilgilenmenin keyfini çıkarın ve günün ilerleyen saatlerinde özel biriyle bir araya gelmek için bazı planlar yapın.

11 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çalışanlar ve çalışma arkadaşlarıyla ilgili değişiklikler, düzenlemeler yapılabilir. İş ortamınıza yeni insanlar katılabilir. İş aracılığıyla yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Birilerine destek sunarak kazan kazan durumları yaratabilirsiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatının karıştığını düşündüğün bu günlerde aslında bunun yalnızca senin kuruntuların olduğunu görebilirsin. Olayları bir sorunmuş şeklinde algılıyor olman, ne kadar hassas olduğunun da bir göstergesi. Bugün kararsız kaldığın konuları netleştirmekten yana olacaksın. Her ne kadar aklından geçenleri gerçekleştirmek istesen de beden yorgunluğun buna izin vermeyebilir. Akşam saatlerini kendi kabuğuna çekilerek geçirmek isteyebilirsin.

11 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile bağlarınız duygusallığınızı artırıyor. Sevgi ve samimiyet sizin motivasyon yakıtınız olabilir ve birlikte geçireceğiniz zaman yaşam enerjinizi yükseltebilir. Ailenizin verdiği huzur için evrene şükranlarınızı gönderebilirsiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün karşıt burcunuzda ilerlemekte. Eşinizle ilgili konularda daha özenli ve anlayışlı davranmaya ihtiyacınız olabilir. Karşınızdakileri de iyi dinlemeye gayret etmelisiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yeni insanlarla etkileşim içerisinde iken daha rahat hissedebilir, fikir alışverişi esnasında fark etmediğiniz noktalara değinildiğini görebilirsiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

11 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yapmayı planladığınız gezi ve buluşmalar elinizde olmayan sebepler yüzünden iptal olabilir. Küsmek yerine hızlıca şartlara uygun yeni planlar yapabilirsiniz. Mutlu olmayı seçtiğiniz sürece her şey yoluna girecektir.

11 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi bir güven arayışı içinde olabilirsiniz. Değişimlerden fazla etkilenmeyerek, daha kararlı davranmalısınız. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. İşinizde başarılı çalışmalar içindesiniz. Bol su içmelisiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile çocuk sahibi olmak konusunda ufak bir konuşma gerçekleştirebilirsiniz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Günlük su tüketiminizi artırmalısınız.

11 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızı tenkit etmeden önce düşünmeli ve kendi isteklerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Yaptığınız hataların altında sizin yanlış yargılarınız var. Bugün, katılacağınız toplantılarda çevrenizi etkileme çabası içinde olacaksınız. İşlek zekanızı ustaca kullanmalısınız. Politik olmak zorundasınız.

11 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 23' 17" R
Ay
Akrep
00° 03' 05" R
Merkür
Boğa
07° 04' 01"
Venüs
Boğa
26° 25' 21"
Mars
Koç
15° 32' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 48' 60"
Satürn
Balık
18° 08' 32"
Uranüs
Boğa
23° 32' 31"
Neptün
Balık
29° 27' 05"
Plüton
Kova
02° 01' 39"
Chiron
Koç
21° 45' 13"
Lilith
Başak
25° 37' 41"
True Node
Koç
14° 55' 28"
Son Güncelleme : 21/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>