Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kural dışı ilişkiler sandığınızdan çok daha yıkıcı olabilir. Düşünüp doğru kararlar vermeniz gerekiyor. Denemek istiyorsunuz, ama sonuçları göze alabileceğinizden de pek emin görünmüyorsunuz.

İş yaşantınızda becerikliliğiniz ve yetenekleriniz bazı kapıları açmanızı çok kolaylaştırabilir. Olumlu özelliklerinizi sadece sunuyor, fazla tokgözlü davranıp talepkar olamıyorsunuz..

Para sorunlarınıza eğer bazı önlemler almazsanız, uzun bir zaman daha sıkıntı yaşayacaksınız gibi görünüyor. Kendi kişisel harcamalarınızın dışındaki harcamaların da tedbirini almanız gerekecek.

Baştan ilgisiz gibi davrandığınız bazı konuların bir süre sonra, birinci dereceden ilgilisi haline geliyorsunuz. Bu, çoğu zaman konuyu geriden izlemenize neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni umutlarla döşediğiniz yeni dönemin eskisinden pek bir farkı olmayacağını, daha ilk günlerden anlayamazsınız. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün akşam saatlerinde kalabalık bir topluluk içindesiniz. İçinizdeki rehaveti yok etmek için bir başlangıç fırsatı olabilir bu. Bugünlerdeki özel zevklerinizle, hobilerinizle uğraşma isteğiniz, hayatın üzerinizdeki ağırlığını hafifletecek.

12 Şubat 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 00:01 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu yolculukların göstergesidir. Eşiniz-partneriniz veya dostlarınızla bir araya gelerek hoşça vakit geçirebilirsiniz. Genel olarak baktığımızda bu enerji size gelişim yönünde umut verir. Aşk hayatınız, çocuklarınız varsa onlarla olan bağınız güçlenir. Aşk başköşenize oturur. İlişkiler gayet keyifli yürür. Saat 12:42 Ay-Neptün karşıtlığında, bilinçli davranan, aklı başında düşünmeye çalışan kişiler huzur bulurlar. Yoksa uğraş dur. Kimseyi değiştiremeyiz. Günün güzel getirileri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

12 Şubat 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışıyorsan, hafta içinde zıtlaşmalar yaşadığın kişilere karşı sinirli olabilirsin. Ailen sana yardımcı olmaya çalışabilir.

12 Şubat 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde gizliliklerin açığa çıkma vakti. Önemli bir ilişki fırsatı ve tanışmalar yaşanabilir. İlişkilerde Karşı tarafın sorumsuzluklarından dolayı gergin konuşmalar oluşabilir.

12 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular üzerinde düşünmek gerekiyor. Endişelere yer vermemeli ve harcamalarınızda daha mantıklı olmaya bakmalısınız.

12 Şubat 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişi ile günlük rutin işlerinizi aksatmadan birlikte olmayı başarmanız harika. O da sizi ziyadesi ile taktir ediyor. Sağlık açısından kendinize özen göstermiyorsunuz.

12 Şubat 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi olanaklarınızı bugün zorlayabilirsiniz. Geleceğe yönelik parasal adımlarınızda biraz daha gerçekçi davranmak işinize yarayabilir. Kendinize ve özel hayatınıza daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Biraz dinlenmek hakkınız, bunu unutmayın.

12 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tutulma ilişkilerinizi kapsayacaktır. Özel ilişkiniz ve ortaklığınız değerlendirilmeye tabi tutulacaktır. Belirli bir sürecin sonuna gelinmiş olabilir.Sosyal çevrenizden gelebilecek ani destekler sayesinde bulunduğunuz duruma fikir ve durum muhasebesi yapabilecek düzeyde olduğunuzu görebileceksiniz. Yapılacak değerlendirme sonrasında kalmak veya gitmek sizin elinizde olacaktır. İmkansızı başarmak değil, mevcut olanı kabullenmek veya değiştirmek üzerine bir duygusal tahlil yapılacaktır. Bitmiş olanı kabullenmekse tarafların elindedir.

12 Şubat 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, ailenizi herşeyin üzerine koyup, tüm vaktinizi onlara ayırabilirsiniz. Özellikle ebeveynlerinizle vakit geçirmek, size huzur ve güvenlik hissi verebilir. Tüm akraba ilişkileriniz, olumlu bir seyir izleyecek ve halinizden memnun olmanızı sağlayacaktır.

12 Şubat 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 57' 48" R
Ay
Akrep
12° 38' 53" R
Merkür
Koç
16° 00' 44"
Venüs
Koç
24° 04' 36"
Mars
Balık
25° 23' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 39' 09"
Satürn
Balık
16° 03' 50"
Uranüs
Boğa
22° 01' 44"
Neptün
Balık
28° 43' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
20° 20' 18"
Lilith
Başak
22° 42' 52"
True Node
Koç
15° 37' 05"
Son Güncelleme : 24/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>