Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir beraberlik içindesiniz. Bu ilişkinin bilgisi dışında kendinizi pek sakınmadığınız bir heyecanınız var. Bugün bu yeni heyecanınızda kendinizi yargılayacak ve üzüntü duyacaksınız. Daha da ilerisini yapıp mevcut ilişkinizi bu konuda bilgilendirip bilgilendirmemekte kararsız kalacaksınız.

İş yaşamınızda bir bezginlik yaşıyorsunuz. Ama bu, işin türü ya da yoğunluğu ile pek bağlantılı görünmüyor. Bugün mesai arkadaşlarınız bu konuda kulağınızı bükmeyi düşünüyorlar. Bu durumunuz konumunuzdan ötürü hem işin verimini hem de çalışma arkadaşlarınızı etkiliyor.

Harcamalarınızı kısmanız gerekiyor. Hatta küçük de olsa, bir kara gün birikimi sağlamalısınız. Çünküyaşamınız sizin adınıza üzücü gelişmeler meydana gelebilir.

Bazı planların iptal olması canınızı çok sıktı. Bugün bu yüzden üzerinizde bir gerginlik olabilir. Bu gerginliği çevrenizdekilere yansıtmamaya dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı kararlarınızı hızlandırmanız, gecikmiş hazırlıkları başlatmanız gerekiyor. Oldukça belirgin yenilenmeler birtakım hazımsızlıklar doğurabilir. Değişen koşulları göz ardı ediyor, bugünlerde yanlış adımlar atmaya eğilimli görünüyorsunuz.. Bazı değişik davranışlarınızla ilgili eleştirilerin, iyi niyetli ve yapıcı olabileceğini göz önüne almalısınız.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 01:54 Ay-Neptün görünümü, güzelliklerin tadını çıkarma arzusunun bazen gereğinden fazla harcamalara yol açabileceğini işaret ediyor. En azından bunun ayarını bilmekte yarar var. Saat 13:40 Ay-Güneş görünümü her konuda sizi aktif kılıyor. Hem heveslendiriyor hem hızlı düşünmenizi sağlıyor hem dışarıdan maddi ve kişisel anlamda destek görmenizi sağlıyor. Bunlar ileriye dönük umut verici gelişmeler gibi dursa da, biz yine de dikkatlice düşünelim dostlarım. Aşk hayatınız, çocuklar, yaratıcı çalışmalar, girişimler anlamında her olasılığa bakmakta yarar var. Saat 19:20 Ay-Uranüs olumlu görünümü, duygularınızın sizi etkilemesine izin vermeden gerçekçi bir şekilde durumu görebilmenizi sağlar. İlişkinizle alakalı bir konuda sıkıntınız varsa, partnerinizle konuşurken, onun yanıtlarını iyice dinleyiniz. Saat 22:33 Ay-Jüpiter görünümü, başkalarıyla nazik uyumlu ve olumlu şekilde anlaşmanın işaretçisidir. Kendinizi gayet iyi hissedersiniz. Bir işi başarmanın, güzel bir şeyler yaşamanın zevkine varırsınız. Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle,

6 Şubat 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal ve eğlenceli yönünün ön plana çıktığı bir gün. Arkadaşlarınla iyi vakit geçirebileceğin etkinlikler düzenleyebilirsin.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk'ta romantik etkiler altındasınız. Gizli saklı konuşmalar ve dedikodular sizi rahatsız edebilir. Önemli seyahatler gündemi meşgul edebilir.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çocuklarınızla ilgili işlerle fazlasıyla oyalanabilirsiniz. Gereksiz harcamalarınızı kısmalısınız. Hobilerinizle ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Kendinizi yaratıcı bulduğunuz konularda daha fazla ilerlemek isteyebilirsiniz. Bazı konularda risk almak için acele etmeyin. Etrafınızdaki insanların duygusal olarak sizi zorlandığını hissedebilirsiniz.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fikirlerinizin her zaman kabul görmesini bekliyorsunuz. Ortak karar almak bugünlerde şartlarınıza daha uygun. Özel hayatınızda ise şımartılmak hoşunuza gidiyor.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, ortak gelirler, geçmişe ait borçlar, sağlık konuları, sigorta, vergi, miraslar gibi alanlarda geçici problemler, kaygılar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonradan gece yarısına dek bu problemli enerji yerini finansal konularda pürüzlerin giderilmesine, ruhsal olarak daha motive ve iyi hissetmenize, aile içi konularda olumlu iletişim kurup, kendinizi daha rahat ifade etmenize sebep olan bir atmosfere bırakacak.

6 Şubat 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Oldukça hareketli, aşk ve romantizm dolu bir gün geçireceksiniz. Sevdiğiniz insanla iletişiminiz çok yoğun olacak. Sıkıntılarınızı onunla paylaşarak rahatlayacaksınız.

5 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İstekleriniz giderek yükseliyor. Ancak, sakin ve rahat davranacak, elinize geçen fırsatları değerlendireceksiniz. Beklemediğiniz bir teklif alabilir ve büyük bir heyecan duyabilirsiniz. Olabilecek istekler içinde bulunmalısınız.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece etkin ve verimli olacağınız bir gün içerisindesiniz. Elinizi attığınız her işi başarıyla tamamlamak çok da zor olmayacaktır. Kendinizi sosyal yönü olan işlere yöneltirseniz, daha da büyük başarılar ve atılımları mümkün kılabilir, kendi isminizi öne çıkarabilirsiniz.

6 Şubat 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 44' 05"
Ay
Akrep
19° 03' 46"
Merkür
Koç
26° 15' 14"
Venüs
Balık
21° 04' 22"
Mars
Balık
04° 37' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 11"
Satürn
Balık
13° 15' 08"
Uranüs
Boğa
20° 38' 30"
Neptün
Balık
27° 47' 33"
Plüton
Kova
01° 49' 08"
Chiron
Koç
18° 46' 05"
Lilith
Başak
19° 44' 55"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>