Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi yalnızlıktan kurtarmaya yönelik çabalara isteksiz duruyorsunuz. Bugünü yaşamaya gayret edin. Nostaljik günlerinizdesiniz. Anıların etkisi birkaç gün daha sürebilir.

Kendinizi yenileme, geliştirme niyetleriniz yoğun temponuz karşısında biraz zor. Güçlü sorumluluk duygunuzyaşamınızı belirliyor. İş dışındaki sosyallikleriniz, çalışma yaşamınıza bağlı.

Belli ölçülerde şanslı olduğunuzu düşündüğünüz bir katılımda, birilerinin şansınızı azaltma çabaları var, dikkatli olmalısınız. Bu sıralar ikili ilişkilerinize para tartışmaları hakim olabilir.

Çekici bulup ihtiyaç hissettiğiniz konularda doğru ortamları belirlemeniz gerekiyor. Çalışma hayatınızda görev bilincinizi ve ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilecek kişisel arzular içindesiniz. Bu, riskli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorucu bir haftanın ardından hoş tatil planlarınız var. Yeni başladığınız bir onarım işinin engel olmasından korkuyorsunuz. Dost çevrenizden destekleriniz olacak. Aile içindeki geçici huzursuzlukla ilgili yapabileceğiniz şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Uzun zamandır bu ilişkide yaşadığınız kopukluğu böyle telafi etmeye çalışacaksınız.

1 Şubat 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Ay-Koç burcu geçişi saat 00:46 itibariyle etkili olacak. Etrafınızdaki kişilerin gönlünü fethetmekten yanasınız. Olumlu ve kendine güvenli hareket edebilirsiniz. Amacınıza erişmek için gayet kuvvetli bir hareket özgürlüğüne sahipsiniz. Saat 05:52 Ay-Mars kavuşumu, mesleki konular, ailevi meseleler, sorumluluklar, yeni girişimler yönünde bir hayli güçlendiricidir. Siz ne kadar hazırsanız, bu enerji o denli sizi öne çıkartıcıdır. Lafınızı sözünüzü esirgemeden, ne istiyorsanız açıkça belirterek hedefinize kilitlenirseniz, başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Saat 06:32 Merkür-Uranüs arasındaki mücadeleci görünümveya özel anlamdaki her türlü mesele üzerinde ciddiyetle düşünmenizi sağlıyor. Yapılacaklar, mutlaka halledilmesi gerekenler, zorunluluklar tümüyle gözden geçiriliyor. İstesek de, pek özgür değiliz. Çünkü sorumluluklarımız bize pek rahat vermeyebilir. Ancak diğer yandan da, yeniliklere gayet açığız ve girişimde bulunmaktan yanayız. Şimdilerde bazı işlerimizi derleyip toparlayabilirsek, sıkı çalışmayı başarabilirsek, hakikaten hayrımıza olacağını bilelim. Saat 23:50 Güneş-Ay görünümüyle, değişik bir şeyler yapma arzunuz yoğun. Bazı konularda geriliminiz varsa da, bu görünüm size yaşanılan anın keyfini çıkarmanızda yardımcıdır. Stres ve gerginlikten uzaksınız. İşlerinizde başarı, girişimlerinde olumlu sonuç, gün boyu huzur ve mutluluk dilerim. Can-ı gönülden sevgilerimle,

1 Şubat 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende senden yardım isteyecek kişiler olabilir. İş yaşamında niteliklerini ortaya koyup üstlerinin ilgisini çekebilirsin.

1 Şubat 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimde krizlere dikkat edilmeli. Aileniz ve kardeşlerinizle olan iletişimlerde baskı unsuru varsa tepkilerinizi kontrol edemeyebilirsiniz. Bugün destek görebilmek adına beklenti içinde olmayın.

1 Şubat 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak yoğunsunuz. Yakın arkadaş çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Yeni başlayacağınız konularla ilgili hazırlık yapma fırsatı bulacağınız bir gündesiniz. Ticari konularda yeni kararlar almak uygun olmayabilir. Sözleşmelerde tekrarlanmalar olabilir. Sizi duygusal mücadeleye sokan olaylara dikkat etmenizde fayda var.

1 Şubat 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzüntüleri unutmaya çalışıyor, kendinize yeni uğraşılar buluyorsunuz. Devam ederseniz bu sizin için iyi. Aşık olduğunuz kişi sizi izliyor bilmelisiniz.

1 Şubat 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aileniz ve sevdiklerinizle ev ortamında huzurlu zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde motivasyonunuzu yüksek tutmalı, zihninizde düşüncelerin birikmesine izin vermemeli, kendinizi rahatlatmalısınız.

1 Şubat 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda güzel sonuçlar almaya yatkınsınız. Sabah saatlerinde zorlanmalarınız olsa bile gün içinde alacağınız haberler sizi mutlu edebilir. Aşkta sıkıntılarınızı çok dert etmeyin

1 Şubat 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizi geliştirmek adına yeni müşteri ağları oluşturabilir, çarpıcı tanıtım materyalleri bastırabilirsiniz. Yeni organizasyonlara katılmak için ideal bir zamandasınız.Akıl ve zihin olarak çok aktif ve canlı bir durumdasınız. Eğitim hayatındaysanız teknik konulara eğiliminiz artabilecektir. Kısa doğa yürüyüşlerinizle bu yoğun enerjiyi akıtmanız mümkündür. Toplumsal bir etkinlikte boy göstermeniz gerekebilir ve bunun sorumluluğu ile yüzleşebilirsiniz. Sezgisel olarak yanılabildiğiniz ve sosyal iletişiminizde sizi zor duruma düşürebilecek koşullar mevcut.

1 Şubat 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok eskilerde kalmış olan ilişkilerinizi tekrar canlandırmak ve kopan bağları tekrar kurmak için çeşitli araştırmalarda ve girişimlerde bulunabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Unutulmaya yüz tutmuş dostluklar, bugün aniden tekrar canlanabilir ve sizi de geçmişte bir yolculuğa çıkarabilir.

1 Şubat 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 36' 25" R
Ay
Başak
06° 58' 57"
Merkür
Koç
17° 38' 23"
Venüs
Koç
17° 18' 12"
Mars
Balık
21° 08' 13"
Jüpiter
Boğa
21° 23' 26"
Satürn
Balık
15° 32' 01"
Uranüs
Boğa
21° 43' 29"
Neptün
Balık
28° 33' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 37"
Chiron
Koç
20° 01' 10"
Lilith
Başak
22° 06' 19"
True Node
Koç
15° 36' 20"
Son Güncelleme : 19/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>