Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle güzel bir gün geçirme planlarınızı gerçekleştirebileceksiniz. Bugün bazı konularda ondan yardım görebilir ve varlığını hissetmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

İşinizle ilgili sıkıntılarınızı ortadan kaldırmak için fikirleriniz var. Bu fikirleri harekete geçirmek için bazı kimselerden destek ve haber bekliyorsunuz. Bu konuyla ilgili olumlu bir gelişme, bugün olabilir.

Bugün bazı harcamalarınız olabilir. Bu harcamalar bütçenize ağır gelebilir ve sizi sıkıntıya sokabilir. Ayağınızı yorgana göre uzatmayı bir türü beceremediniz.

Güneşte fazla durmamaya dikkat edin. Aksi takdirde bazı sağlık problemleri ile karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yarardan çok zarar getiren hoşgörülerle sürdürdüğünüz dostluklar var. İleriki zamanlarda bu konudaki bazı birikimler patlamalara neden olabilir. Bu günlerde güçlü ve şuurlu olmanızı gerektirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı zaaflarınızın farkında olmanıza rağmen, onları gidermek konusunda ağır kanlı kalabiliyorsunuz.

30 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 03:40 Ay-Kuzey düğüm görünümü, gelir-gider dengesinin gözetilmesi, maddi ve manevi anlamda tevazu içinde yaşanması, verici ve cömert davranışlarımızın da, geleceğimizi düşünerek ayarlanmasının önemli olduğunu gösteriyor. Saat 14:17 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşiyor. Çevrenizle olan irtibatımız ılımlı hale geliyor. Manevi zenginliğimiz yükseliyor. Birilerinin bize dışarıdan mutlu-mutsuz-hatalı-eksik-güzel-çirkin diye nitelendirmesi yerine, bizim kendimiz için düşündüklerimizi önemsememiz gerekir. Yeni haftanın sizlere arzuladığınız başarı, mutluluk ve huzuru getirmesi dileğimle,

30 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendekilerle konuşmalarında şaşırtıcı bilgiler öğrenebilirsin. Elektronik eşyalar kullanırken dikkatli olmalısın.

30 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle önemli bir başlangıç yaşayabileceğiniz süreçler. İlişkinizde var olan problemleri yeniden konuşmak için önemli zamanlar. Bekar kovalar için yeni tanışmalar hız kazanacaktır. Yakın çevrenizde fark edemediğiniz özel kişiler olabilir.

29 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni çözümler üretebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Yetenekleriniz doğrultusunda daha fazla konu ile ilgilenmeniz gerekebilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Bazı işlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz.

30 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç bir fikri kolay kabul etmeyebilirsiniz bugün. Çünkü olukça titiz davranıyorsunuz. Tam tersine bugün son derece uyumlu ılımlı olmalısınız.

30 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular ve harcamalar gündeminize gelebilir ancak parasal konularda ve alışverişlerde dikkatli olmalı, bütçenizi göz önüne almayı ihmal etmemelisiniz.

30 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ağırlıklı olarak iletişiminiz artacak ve yakın çevrenizle değişik planları devreye sokabilirsiniz. Verdiğiniz sözleri yerine getirmeye çalışın. Sosyal ortamlardaki işleriniz bugün düşündüğünüzden farklı olarak biraz uzun sürebilir.

29 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk arzularınızın güçlü olduğu bir dönemde bulunuyorsunuz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi farklı boyutlara ulaştırabilir, beklentilerinizi ve duygularınızı açıkça anlatabilirsiniz. Katılacağınız bir toplantıda aşık olabileceğiniz kişiyle karşılaşabilir, aşk macerasına atılabilirsiniz.

30 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınız ve kariyer gelişiminiz ile ilgili konulara ağırlık vereceğiniz, bunlarla ilgili olarak daarkadaşlarınızla, ortaklarınızla veya üstlerinizle sürekli toplantı halinde kalabileceğinizi bir gündesiniz. Söylenenleri doğru anlamaya ve fikirlerinizi de açık şekilde ifade etmeye çalışmalısınız.

30 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 53' 16" R
Ay
Terazi
29° 09' 41" R
Merkür
Koç
16° 08' 34"
Venüs
Koç
22° 42' 55"
Mars
Balık
24° 32' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 23' 51"
Satürn
Balık
15° 57' 34"
Uranüs
Boğa
21° 58' 02"
Neptün
Balık
28° 41' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
20° 16' 28"
Lilith
Başak
22° 35' 31"
True Node
Koç
15° 38' 48"
Son Güncelleme : 23/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>