Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda çok istemenize ve uğraşmanıza rağmen, bir türlü herşeyi düzene sokamıyorsunuz. Suçu bu kadar çok kendinizde aramayın. Artık bu konuda partnerinizin suçu olduğunu görün. Bugün bu konularda onunla konuşma yapmanız olası . Böylelikle sorunları aşmak konusunda bir adım daha atmış olacaksınız.

İş yaşamı konusunda şanslı bir döneme girdiniz. Bunu her halinizle gösteriyor ve işyerinizde hereksin takdirini topluyorsunuz. Hatta sizi gözüne kestirmiş firmalar var. Şimdilik işinizden memnun olsanızda alternatifler üzerinde düşüneceğiniz birgün geçireceksiniz.

İşinizi kurmanıza rağmen aileniz hala desteğini üzerinizden çekmedi. Bu da sizi ekonomik yönden çok rahatlatıyor. Bu rahatlık siz de harcama dürtüsünü oldukça arttırıyor. Bugün kendinize bir hayli masraf yapacaksınız.

Aileniz size çok düşkün. Zaman zaman onların bu düşkünlüğünü kullanma yönünde davranışlar sergiliyorsunuz. Bunlara son vermelisiniz aksi takdirde onların, desteklerini üzerinizden çekmelerine sebep olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi bazı konularda gergin hissedebilirsiniz. Zevk duymayacağınız ve zorunlu olarak bazı ortamlarda bulunabilirsiniz. Yine de ikili ilişkiler açısından olumlu bir gündesiniz. Yeni insanlarla tanışma olanağı bulacak ve bunlarla güzel ve hoş diyaloglar kurabileceksiniz. Gergin bazı anlar geçirseniz de, kendinize güven duyacağınız bir gün olacak.

24 Ocak 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 00:29 Merkür-Neptün olumlu görünümü, kişisel tecrübelerinize ve geçmişte yaşanılanlara göre düşünmeniz anlamında etkilidir. Bu nedenle önyargılı davranabilirsiniz. İnsan böyle bir etki altında, ister istemez ruhunu okşayan, ona moral aşılayan, hayatı sevdiren kişi ve durumlarla ilgilenmeyi tercih edebilir. Ayrıca bu oluşum para kazanma, harcama ve koruma konularına verdiğiniz önemin işaretçisidir. Kişi, alışkanlıkları ve bağımlılıklarını gerçekçi bir şekilde gözden geçirdiğinde sezgileri ona rehberdir. Böylece kimsenin esiri olmadan ilerleyerek doğru yönde karar verebilir. Saat 07:36 Ay-Uranüs görünümü, öyle çok fazla yorulmadan değişimin kapısının önünde durduğunuzu işaret ediyor. Kendinizi hafife almayınız. Gücünüz gayet yüksek olur. Saat 07:56 Ay-Venüs görünümü, kendimizi zorlamadan, gayet rahat bir şekilde günü geçirmemiz gerektiğini söylüyor. İnsanın kendine duyduğu inancın, başarılı olmasında en önemli etken olduğunu bilmeliyiz. Tabii ki, her gerçek başarı, sabır gerektirir. Önce bir adım atılır, daha sonra bir adım daha. Aceleye gelmez bazı şeyler. İşte bu görünüm uzun vadeli düşünmenin, dağılmamanın, cesaretle yol almanın kişiye hem maddi hem de manevi açıdan hissettireceği huzur duygusunun altını çiziyor. Saat 09:48 Ay-Chiron görünümü, alışkanlıklarınıza olan düşkünlüğünüzü vurgularken, birçok şeyden mahrum yaşadığınızı, yeterince özgür olamadığınızı düşünmenize de yol açar. Bu sizin gibi biri için bir hayli rahatsız edicidir. Saat 11:38 Ay-Jüpiter görünümü, sosyal çevrenizin bilgili, kültürlü ve elit kişilerden oluştuğunu ve sizin böyle insanlarla olmaktan hoşlandığınızı işaret ediyor. Deneyimlere açıksınız ve öğrenmek, tecrübe etmek sizin için gayet önemli. Yeteneklerinizi bir arkadaş grubunda, bir ortamda veya akademik anlamda ifade etmekten zevk alırsınız. Nazik, arkadaş canlısı ve hoşgörülü yaklaşımınızla sizi çok severler. Şu aralar dostlarla muhabbet ve bir yerlere gitmek, değişik bir şeyler yapmaktan mutlu olursunuz. Saat 13:38 Ay-Satürn kavuşumu etrafımızdaki insanları ciddi şekilde gözlemlediğimiz zamandır. Hem saygı görmek hem kıymetli bulunmak hem de yaptığımızın işin başarılı olmasını isteriz. Kendimize güvenirsek, bildiklerimizden emin olursak, insanların bizi dikkate alacaklarından şüpheniz olmasın. Saat 20:33-25 Ocak saat 01:43 arası Ay-Boşluk etkisi altında geçecek. Duygusal ihtiyaçlarımız, bedensel arzularımız bu zaman içinde gayet baskındır. Etrafımızdaki kişileri ve mahremiyet alanımızda olan her şeyi koruma altına alarak, onları dış etkenlerden uzak tutmaya çalışırız. Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

24 Ocak 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven konusunda biraz hassas bir gün geçirebilirsin. Yakın çevrendeki bazı kişilerin tavırları kafanı kurcalayacak.

24 Ocak 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden gelen önemli desteklerle hayallerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Yaşça büyük kişilerden gelen destekleri önemseyin. Projelerinizin önemli yatırımlar getireceği süreçler yaşayabilirsiniz.

24 Ocak 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla paylaşım içinde olmak isteyebilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız yardımlarla sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için fırsat yakalayabilirsiniz. Mesleki gruptan insanlarla organizasyon yapabilirsiniz.

24 Ocak 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ZORLUKLARI gözünüzde büyütmeden olayları halletmeniz güzel. Fakat yanlış kişilere güven yüzünden zarar görebilirsiniz.

24 Ocak 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ilişkileriniz özellikle öğle saatlerinde bazı problemlerden etkilenebilir. Olası tartışma veya sorunlar karşısında objektif, gerçekçi yönünüzü korumalı ve hatta daha da fazla ortaya çıkarmalısınız. Akşam saatlerinde ise tepkilerinizde aşırıya gitmediğinizden emin olmalısınız.

24 Ocak 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda, ortak adımlarınızda veya parasal konuşmalarınızda kendinizi şanslı görebilirsiniz. Önünüze güzel fırsatlar gelebilir. İletişimsel işlerinizde daha rahat ve hızlı ilerleyeceksiniz.

24 Ocak 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Topluma mal olan bir tıkanmayı çözebilmek adına maddi ve manevi potansiyellerinizi kullanma şansına sahipsiniz. Ancak bu aşamada kendi arkadaş çevresinden birinden veya toplumsal bir baskı hissetmeniz mümkündür. Sorun her ne ise diğer kişilerin müdahalelerine ve yorumlarına kulak tıkamalı ve bildiğinizi okumalısınız. Maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda karşınıza çıkacak olan pürüzlerin ve kayıpların, aslında sizi eğitmek ve daha büyük kayıplardan koruyacak öğretiler olduğunun bilincine varacaksınız.

24 Ocak 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Borç, kredi, sigorta gibi parasal konularla ilgileneceğiniz ve bu konularda atacağınız adımların da çevreniz tarafından etkilenmesine izin verebileceğiniz bir gündesiniz. Kendi kararınızı vermeye çalışmalı, bu maddi konuların çevrenizdekileri değil, sizi ilgilendirdiğini unutmayın.

24 Ocak 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 05' 44"
Ay
Akrep
23° 34' 01"
Merkür
Koç
26° 25' 26"
Venüs
Balık
21° 31' 28"
Mars
Balık
04° 55' 02"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 49"
Satürn
Balık
13° 17' 38"
Uranüs
Boğa
20° 39' 31"
Neptün
Balık
27° 48' 22"
Plüton
Kova
01° 49' 29"
Chiron
Koç
18° 47' 22"
Lilith
Başak
19° 47' 21"
True Node
Koç
15° 36' 00"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:26

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>