Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Genel bir huzursuzluk duygusu yaşayabilir, sorunlarınızdan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. Aşk yaşamınızda sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler olabilir.

Ay, bugün mesleki sorunların ve sağlık konularının ön planda olabileceğini belirtiyor. Zihinsel aktivitenizden rutin işlerinizi düzenleme konusunda faydalanabileceğiniz görülüyor. Ruhsal gerginlik sizi hassaslaştırabilir.

Bugün bir miktar daha önlemci olmanızda fayda var. Günün başlarında alacağınız maddi içerikli haberler öğleden sonra daha çabuk davranmanız gerektiğine işaret edebilir.

Gün içindeyaşamında ortaya çıkan detay gerektiren çalışmalar sizi fazlasıyla yorabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizdeki bazı sorunlu ilişkiler size artık biraz itici geliyor gibi. Bir akraba ziyaretiniz var. Bu ziyaretten dönüşünüz yeni umutlara açık olabilir. Sizi mutlu görmeye çalışan birisinin niyetiyle ilgili araştırmalar içindesiniz. Bununla ilgili kısa bir kararsızlık yaşayacaksınız. Alacağınız duyumlara duyduğunuz güvensizlikler, yanılgılar getirebiliyor.

22 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 04:24-13:45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süreçte olumsuz durumların üzerine bir sünger çekerek ilerleyiniz. Güzellikler düşünelim dostlarım ve hayattan umudumuzu hiçbir zaman kesmeyelim. Saat 13:45 Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Hedefimizi, isteklerimizi gözden geçirebiliriz. Bizi huzurlu kılan maddi-manevi değerlerimiz hakkında düşünebiliriz. Yaşadığımız toplumun, dünyanın sorunlarına çare bulunmadıkça, kendi dünyamızda huzurlu yaşamanın pek bir anlamı olmadığını fark edebiliriz. Hayat herkes için güzel olsa ve insanlar barış içinde yaşasa diye aklımızdan geçirebiliriz. Saat 19:29 Ay-Güneş faydalı görünümü gayet olumludur. Yeni bir arkadaşlığın işaretçisi olduğu gibi, sosyal açıdan da güçlü paylaşımların simgesidir. Dostlarınızla bir araya gelebilir, güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Saat 23:59 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde ne fazla endişe ne de gereğinden fazla rehavet göstermemek lazım. Mutlu, keyifli, dilediğinizce güzel geçecek bir Pazar günü dileğimle,

22 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal bir gün seni bekliyor. İletişimle ilgili beklenmedik aksiliklere karşı tedbiri önceden almanın faydasını görebilirsin.

22 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişimlerinizin aktif olacağı bir gün. Yakın çevreden gelebilecek kariyer fırsatlarına da açık olun. Kendinizi onlara karşı daha iyi ifade etmenin yollarını arayın. Sürpriz bir şekilde eski dostlar hayatınıza tekrar katılabilir.

22 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında yapmanız gereken işler olabilir. Öğle sonrasında arkadaşlıklar ve keyif veren gelişmeler var.

22 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AİLENİZE yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Görüşlerinizi nazik bir şekilde ifade etmeye çalışın..

22 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız, sizden yaşça büyük kişiler, resmi işler ve kurumlarla ilgili engellenmeler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında sosyal etkinliklerde yer alabilir, arkadaş çevrenizle eğlenceli vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilir, flört anlamında tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçeceğiniz için, söyleyeceklerinizi iki kere düşünmeli ve insanlara onları daha iyi tanıyabilmek, anlayabilmek için fırsat vermeyi tercih etmelisiniz.

22 Ocak 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlara yardım etmek ve onlarla paylaşımlarda bulunmak isteyeceğiniz bir gün olacak. Geleceğinize dair önemli kararlar alırken kendi bildiğinizi okumak yerine sosyal çevrenizdeki insanların görüşlerine de başvurmayı denemelisiniz.

22 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlıklar ve sosyal birlikteliklerin canlı geçeceği bir gündesiniz. Ait olduğunuz gruplara kendi fikir ve keşiflerinizi rahatlıkla aktarabilirsiniz. Samimiyetin değerini kavrayacaksınız.Arkadaşlık ilişkilerinizde özgürlük, affetme, empati ve yardımlaşma temaları önem kazanacaktır. İşinizden gelebilecek kazançlarınızla ilgili fikirler üretebilirsiniz. Ancak tüm bu yakın sosyal iletişiminizde olası gerginliklerden ve kalp kırıcı davranışlardan kaçınmalısınız. Öfkelenmeye yatkın ve çabuk parlayabilen bir duygusal yapıda olacaksınız.

22 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgi ilişkiniz günün ana konusu olacaktır. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda güzel bir uyum doğacaktır. Duygusal konuları da, sorunları da son derece sakin bir biçimde tartışabilir ve gerekiyorsa çözümler üretebilirsiniz.

22 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 41' 53" R
Ay
Aslan
25° 57' 33"
Merkür
Koç
18° 08' 27"
Venüs
Koç
16° 09' 20"
Mars
Balık
20° 24' 57"
Jüpiter
Boğa
21° 10' 42"
Satürn
Balık
15° 26' 28"
Uranüs
Boğa
21° 40' 26"
Neptün
Balık
28° 31' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
19° 57' 54"
Lilith
Başak
22° 00' 07"
True Node
Koç
15° 35' 10"
Son Güncelleme : 18/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>