Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sizin için ön planda olan konuların başında sevdiğinizle olan ilişkiniz geliyor. Sevdiğinizle olan ilişkilerinizin daha duygusal bir boyutta gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz ve aşk konusuna gereken önemi verebilirsiniz.

Bugün meslek yaşamınızda oldukça iddialı ve girişimci olabilirsiniz. Önemli kararları alma aşamasındasınız. Otorite konumundaki kişilerden destek görüşünüz motivasyonunuzu arttırabilir.

Maddi konulu çalışmaların sizi oldukça meşgul edebileceği ve ileriye yönelik planlar oluşturmakta başarılı olabileceğiniz görülüyor. Bu arada harcamalarınızı kısmanız gerekebilir.

Ev ile ilgili sorunlar karşısında soğukkanlılığınızı korumayı bilmelisiniz. Sürtüşmeler moralinizi bozabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremeyişiniz, yarın kötü bir güne başlamanıza neden olabilir. Pek tanışık olmadığınız biriyle, bugün ortak sevinçler içinde olabilirsiniz. Aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor. Ailenize uzun zamandır ilk kez sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşatıyorsunuz.

20 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 20 Ocak saat 00:23-18 Şubat saat 14:31 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Güneş, süresince yeniliklere hevesli olursunuz. Özgür olmak istersiniz. Sadece kendiniz için değil, bütün insanların yararına olacak şekilde düşünürsünüz. Haksızlıklar karşısında dayanamazsınız. Eskiyi geride bırakmak istersiniz. Çevre ilişkileri, girişimler, bilgilenme, haberleşme gibi alanlarda sizi ön saflarda görebiliriz. İş fırsatları bu devrede etkilidir. Özellikle insanları farklı kimliğinizle, giyim tarzınızla, yeteneklerinizle etkileyebilecek güce sahipsiniz. Saat 01:13 Akrep burcunda oluşan sondördün etkisinde,hayatımızda başarılı olma arzumuz yoğun. Derinlikli olarak durumumuzu gözden geçireceğiz. Mevcut işimizdeki şartlar bizi tatmin etmiyorsa buna katlanmamız artık mümkün olmaz. Yeni bir şeyler yapmak, kendimizi göstermek isteriz. Bazılarınız bugün yetti artık diyerek son noktayı koyabilir ve başka biriçin kolları sıvayabilir. Saat 11:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, kalıcı ve uzun vadeli olacak şekilde düşünülmesi gerektiğini, mevcut durumu artı ve eksi yanlarıyla ele almamız gerektiğini işaret ediyor. Saat 14:14 Ay-Merkür görünümü,hayatımızla ilgili konular üzerinde düşünmek, incelemek yönünde önem taşıyor. Saat 16:57 Venüs-Pluto görünümü, para kazanma hırsımızın yükselmesini sağlıyor. Karşımıza çıkan fırsatları değerlendirmeye çalışıyoruz. Son birkaç yıl önceye kıyasla paranın önemini anladık ve geleceğimizi garanti altına almak için çabalıyoruz. Bugün bu görünüm sayesinde hem ilişkilerimiz hemhayatımızla ilgili meseleler üzerinde derinlikli olarak düşüneceğiz ve yaşadığımız sıkıntıları aşabilmek adına inançla yol alacağız. Saat 21:49 Ay-Neptün görünümü, maddi konularda gerçekçi ve doğru karar vermenizi sağlayıcıdır. Paranın öneminin farkında olacağınız bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Yenilik yapmak istiyorsanız öncelikle yeteneklerinizin ne olduğunu saptayınız. Mutlu, huzurlu, bereketli ve aydınlık dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

20 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şimdi senin dönemin başlıyor. Kendi çabalarının yanı sıra aile bireylerinin desteğini almak sana iyi hissettirecek.

20 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer ve finansal alanda toparlanmalar başlıyor. Aileden de önemli destekler alabileceğiniz bu günü ofisteki arkadaşlarınıza ufak jestler yaparak geçirebilirsiniz. Geçmişten gelen bazı borçlarınızı tahsil edebilirsiniz.  

20 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Duygusal yönden sizi yıpratan konular gündeme gelebilir. İşle ilgili eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Kadın yöneticilerinizle aranızı iyi tutmaya çalışın. Gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir.

20 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda artık ciddi tavır takınmalısınız. Sevdiğiniz kişi ciddiyet görmediği zaman bir anda birçok düşünceden vazgeçebilir. Ona yeşil ışık yakmalısınız.

20 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş'in burcunuza ilerlemesiyle birlikte sizin döneminiz başlıyor. Artık yaşamınızın kontrolünü daha fazla elinize alabilirsiniz. Hayatı istediğiniz yöne çevirebilirsiniz. Kendinizde, tarzınızda, giyiminizde ve görünümünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Işığınızla parlarken tüm dikkatler size çevrilebilir.

20 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalabalık ortamlarda gözler sizin üzerinizde olacak. İşte aktif bir gün olabilir. Maddi kazançlarınızı artıracak bazı çalışmalar içine girebilirsiniz.

20 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki farkındalık bilincinizin yoğunlaşacağı, kariyer alanınızda olarak gizli kalmış bazı konuları açığa çıkarmanın size manevi tatmin getireceği bir etki altındasınız.İş arkadaşlarınızın dertlerine maddi ve manevi derman olabilmeyi arzu edeceğiniz bir gündesiniz. Yeni bir işe başvurabilir, daha önce başvurup belki de umudunuzu kestiğiniz bir işten cevap alabilirsiniz. Arkadaş bildiğiniz kişilerin müdahaleleriyle maddi yatırım veya bu konudaki hamlelere girişmekten alıkonulabilirsiniz. Bu etki altı gün sürecektir.

20 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İyimser olmaya çalışmaktan vazgeçmeyin. Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmemesi moralinizi bozmasın. Yakında çalışmalarınızın sonucunu alacaksınız.

20 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 31" R
Ay
Oğlak
05° 14' 27"
Merkür
Koç
16° 24' 55"
Venüs
Koç
29° 09' 38"
Mars
Balık
28° 34' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 33"
Satürn
Balık
16° 26' 34"
Uranüs
Boğa
22° 15' 43"
Neptün
Balık
28° 51' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 28"
Lilith
Başak
23° 10' 20"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>