Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk ilişkilerinde şanslı olacağınız bir gün. Gireceğiniz yeni bir ortamda hoşlanacağınız biri ile tanışabilir, ilişkiniz var ise sevgiliniz ile hoş saatler geçirebilirsiniz.

İş yerinizde beklemediğiniz sorunlarla karşılaşabilir, bazı işlerinizi zamanında halledemeyebilirsiniz. Ayrıca yineyerinizde pek iyi anlaşamadığınız bir arkadaşınızla ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Biriken borçlarınızı ödemekte zorlanıyorsunuz.. Önümüzdeki günlerde yakınlarınıza hediye almak zorunda kalabilirsiniz. Bütçenizi şimdiden ayarlamaya bakın.

Yakın çevrenizden biri ile aranızda ufak bir tartışma çıkabilir. Sakin olmaya ve olayları fazla büyütmemeye dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki herkesin beklediği bir yeniliğin eşiğindesiniz. Her şey sizin adım atıp atmamanıza bağlı. Kafanızda tartıp duruyorsunuz, ama hala bir çekimserliğiniz var gibi. Akşama doğru bir randevu alabilir ve gideceğiniz yerde zorlandığınız bir konu, kararsızlığa dönüşebilir. Daha zamanınız var, ani kararlardan uzak durmak size avantaj sağlayabilir.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:08 Ay-Neptün karşıtlığında, bilinçli davranan, aklı başında düşünmeye çalışan kişiler huzur bulurlar. Yoksa uğraş dur. Kimseyi değiştiremeyiz. Saat 06:58 Ay-Venüs karşıtlığında gelgitler yaşamak mümkündür. Bir yandan paraya aşırı bağımlılık gösterirsiniz diğer yandan başkalarına uymak zorunda olduğunuz için kendinizi kurban gibi hissedersiniz. Oysaki bilinçli bir şekilde durumunuzu gözden geçirmek gayet yararlıdır. Saat 14:39 Ay-Pluto olumlu görünümünü sizi derinlikli düşünmeye sevkediyor. Tutkulu bir aşka özlem duyuyoruz. Hayatımızı olumlu yönde değiştirecek bir aşkın gücüne ihtiyacımız var. Saat 22:02 Ay-Mars görünüm etkisinde, elimize geçen miktarın yeterli olmadığını ve buna bir çare bulmamız gerektiğini düşünürüz. Sağlık veya genel ihtiyaçlarımızla ilgili konuların mutlaka gerçekçi şekilde ele alınması gerekir. Ne gibi çözümler bulmalıyız, nasıl bir yol izlemeliyiz bunlara bakmakta yarar var. Umut verici yeni gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın Başak burcunda ilerlemesi, aldığın kararlardan ileride pişman olabileceğini gösteriyor. Acele etmemelisin.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitimdeki sorunların ve yeni projelerin maddi anlamda üzerinden gelme zamanıdır. Otoriter figürlerle görüşmeler sağlayın. Uzun vadede sizi destekleyecek önemli gelişmeler yaşanabilir. Harcamalarınıza dikkat…

16 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızla ilgili sizi endişelendiren konular gündeme gelebilir. Ortaklı konularda karar vermek isteyebilirsiniz. Finansal konularda yeniden hareketlenmeler olabilir. Kriz yaratan konulara karşı sakin kalmanızda fayda var. Akşam saatlerinde beklemediğiniz değişiklikler yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda sıkıntılar olabilir.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fikir alışverişi yapıyor ancak yine de kendi bildiğiniz gibi davranıyorsunuz. Bu sizi dikbaşlı olarak gösteriyor. Akıl danışıyorsanız uygulamaya da açık olmalısınız.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Verdiğiniz sözler ve sorumluluklarınız bugün sizi bir hayli bunaltabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmazlıklara dikkat edin. Aranızdaki ilişkiler çok kolay bozulabilir.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarını toparlamak için kafa yoracağınız bir gün deneyimliyorsunuz. Cinsel motivasyonunuzun yüksek olmasından dolayı bu tarz kaçamaklara yönelebilirsiniz.Ortaklık işlerden kazanımlarla ilgili fırsatları iyi değerlendirmeli, maddi gelir ve kaynaklarla ilgili hedefleri gözden geçirmelisiniz. Sezgilerinizin sizi doğru noktalara taşıyabileceği somut düşüncelere sahip bulunuyorsunuz. Dolayısıyla düşünsel fırsatları değerlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Somut fikirleriniz ve içsel sezgileriniz çatışabilir. Baskı altında hissedebilirsiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aile ve ev günün konularıdır. Ailevi sorumluluklarınız ile özel hayatınız çatışma içine girebilirler. Evle ilgili konular sürekli aklınızın bir köşesinde olabilirler. Bunları düzeltebilmek, aile içindeki sorunları aşabilmek sizin elinizde...

16 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 06' 00" R
Ay
Kova
04° 46' 37"
Merkür
Koç
17° 10' 22"
Venüs
Boğa
01° 51' 21"
Mars
Koç
00° 15' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 07' 10"
Satürn
Balık
16° 38' 11"
Uranüs
Boğa
22° 23' 13"
Neptün
Balık
28° 55' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 53"
Lilith
Başak
23° 24' 53"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 01/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>