Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı bazen çok kırıcı oluyorsunuz ve bunun farkında değilsiniz. Eğer istediğiniz güzel bir ilişki ise bazı huylarınızdan vazgeçmeniz gerekiyor.

İş hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı sorunlarınıza yaratıcı çözümler bulabilirsiniz ve olaylar üzerinde hakimiyet sağlayacaksınız.

Uzun zamndır parasal konularda sıkıntı çekmiyorsunuz fakat son zamanlardaki dikkatsiz birkaç davranışınız yüzünden sıkıntıya düştünüz.Parasal konularda çok esnek davranıyorsunuz ve bu özelliğinizden dolayı zaman zaman parasal sıkıntılar çekebilirsiniz.

Yakın bir zamanda uzun bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz ve bu durum sizi yorabilir. Hazırlıklı olmalısınız ve kendinizi psikolojik olarak rahat hissetmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bazen boş yere üzüyorsunuz. Adeta bunun koşullarını oluşturmak ister gibi bir çabanız oluyor. Daha sabırlı olabilirsiniz. Haklı olarak inada bindirdiğiniz konu, bugünlerde bir müdahaleye değebilir. Ama hayal kırıklığına da hazırlıklı olmanız gerekiyor. Bu size, insanlara daha güvenli olma konusunda bir ders verebilir.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 12:43 Ay-Pluto olumlu görünümü, günün ilk etkin enerjisi olup, bizi derinlikli düşünmeye sevk eder. Bir yandan kimse bizi hafife almasın istiyoruz diğer yandan var gücümüzle mücadele etmemiz gerektiğinin farkındayız. Peki, biz ne istiyoruz? Çaresiz kaldığımız zamanlarda en yakınımızdan başlayarak, tüm tanıdıklarımızdan destek bekliyoruz. En çok ihtiyacını hissettiğimiz de manevi telkinleri. Haklı mücadelemizde çevremizden tepki çekmek yerine onaylanmak arzusundayız. Çünkü bu onaylanma sayesinde çok mesafe alacağımızın bilincindeyiz. Saat 14:23 Ay-Venüs olumlu görünümü, dışarıda yaşanan zorlukların, baskıların, engellemelerin aşılmasında yardımcı oluyor. Değerlerinizin önemini, sevginin gücünü, ekmeğinizi kazanmanın mutluluğunu yaşamak istiyorsunuz. Koşuşturmalar sizin ruhunuzu bazen nasıl da yoruyor. Gün boyunca her işinizde olumlu gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

21 Ocak 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerine yönelik adımlar atmak adına ideal bir süreçtesin. Eğer evinden memnun değilsen değişiklikler yapabilirsin.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerdeki hemcinslerinizle olan ilişkilere dikkat! Yanlış oluşumların içerisinde olabilirler. Ruhsal üzüntüler yaratmaları sizi yıldırmamalı. Bu tarz özellikleri olan kişilerin yakın davranışları sizi yanıltmasın. Daha dikkatli olun!

21 Ocak 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi biraz yük altında hissedebilirsiniz. Sorumluluklar olabilir ve harcamalarınızda da gerçekçi olmaya bakın.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çok sade, sessiz ve hoş bir görünümdesiniz. İnsanlarla yapıcı diyalog kurmayı keşfettiniz. Önünüze birçokkapısı açılacak. İşin neresinden başlayacağınızı bilemiyorsunuz.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız, sizden yaşça büyük kişiler, resmi işler ve kurumlarla ilgili engellenmeler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında sosyal etkinliklerde yer alabilir, arkadaş çevrenizle eğlenceli vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilir, flört anlamında tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçeceğiniz için, söyleyeceklerinizi iki kere düşünmeli ve insanlara onları daha iyi tanıyabilmek, anlayabilmek için fırsat vermeyi tercih etmelisiniz.

21 Ocak 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görev ve sorumluluklarınızı özellikle de duygusal boyutta yoğun bir şekilde hissedebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Mücadeleci yönünüz, güçlü sezgileriniz size yol gösterirken yaptıklarınızla dikkat çekebilirsiniz.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer odaklı bir gün deneyimleyebilirsiniz. Özellikle göremediğiniz detaylar üzerinde kafa patlatmak ve yeni geliştireceğiniz projelerde üstlerinize daha talep edici olmayı planladığınız bir yapıda olabilirsiniz.İhtiyacınız olan veri ve olanakları toparlayabilecek kararlılığa sahip olacaksınız. Günün akşam saatleri ise mutlaka arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirmelisiniz. Hattaarkadaşlarınız veya çalışanlarınızla birlikte keyifli etkinlikler yapmanız insanların arasındaki yardımlaşma ve iyi niyeti destekler nitelikte olacaktır.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günün konusu işiniz olacaktır. Ortaklarınızla iletişiminizi artırabilir, bazı maddi konularda görüşmeler yapabilirsiniz. Detaylara dikkat etmelisiniz. İnsanlar sizden göreviniz dışında işler bekleyebilirler, beklentileri karşılamak için neye söz verdiğinize dikkat etmelisiniz.

21 Ocak 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 20' 30" R
Ay
Akrep
17° 27' 04" R
Merkür
Koç
15° 59' 26"
Venüs
Koç
24° 33' 21"
Mars
Balık
25° 41' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 33"
Satürn
Balık
16° 06' 01"
Uranüs
Boğa
22° 03' 03"
Neptün
Balık
28° 44' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 38"
Lilith
Başak
22° 45' 27"
True Node
Koç
15° 36' 13"
Son Güncelleme : 25/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>