Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde yaptığınız aşk yorumları onları hayrete düşürüyor. Nereden nereye gelmiş olduğunuza şaşırıyorlar. Yaşadığınız kötü bir deneyle aşka bu kadar küskün olmamalısınız.

Teknik bir konuda arkadaşlığınızla sürdürdüğünüz anlaşmazlık, bütün çalışma arkadaşlarınızı birer ikişer tartışmanın içine çekiyor. İlgi kalabalığının artması, sizi çok emin olduğunuz fikrinizden kuşkuya düşürecek.

Kolay harcadığınız için bazı sıkıntılarınız oluyor. Arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde hesap ödeme işini sizin asli bir görevinizmiş gibi görüyorsunuz. Bugünlerde bir para tartışmanız var.

Dikkat ediyorsanız yalnızlık sizi daha masraflı biri haline getiriyor. Yeni bir aşk ilişkisi içine girmek için fazla beklememelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi yanlış değerlendirmeye eğilimli insanlara kendinizi anlatma çabalarınız pek sonuç verecek gibi görünmüyor. Akraba ilişkilerinde içe kapanık biriyle yakınlaşmalarınız söz konusu, ona katkılarınız olabilir. Duygusal etkilenmelerin yoğunlaşacağı bir gün. Genellikle duyarlı olduğunuz konulara şu günlerde kapalı durmanız yararlı olacak.

26 Ocak 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 02:58 Ay-Merkür kavuşumu meseleleri ciddi biçimde ele almanızı, önemli işleriniz üzerinde bir hayli durmanızı sağlıyor. Kimseyle pek konuşmaz, fikirlerinizi kendinize saklarsınız. Saat 12:22 Ay-Pluto kavuşum etkisi, sınırlarınızı korumaktan yana olduğunuzu gösteriyor. Sezgilerinizi güçlendiriyor. Ancak ilişkilerde tarafsız bir şekilde hareket etmekte fayda vardır. Saat 18:18 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, mutlaka yapılması gereken zorunlu işlerin, kimi zaman bunaltabileceğini gösteriyor. Saat 22:15 Ay-Jüpiter görünümü, akşam saatlerini dinlenerek geçirmenizin önemini vurguluyor. Gün içinde o kadar işle uğraşıyoruz ki, yorulduğumuzun farkına bile varamıyoruz. O zaman gelin, beden ve ruh sağlığınız için bu saatleri sevdiğiniz şekilde değerlendirin. Huzurlu geçecek bir gün dileğimle,

26 Ocak 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tanıştığın kişilere karşı peşin hükümlü düşünceler içerisinde olabilirsin. İşlerin üstesinden sabrınla gelebileceksin.

26 Ocak 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal anlamda gelirlerinizi artırabileceğiniz fırsatlar oluşabilir. Alacak verecek dengesini güçlü bir şekilde oluşturup, planlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Gelirlerinizi artırırken harcamalarda aşırıya kaçmamanız gerekir.

26 Ocak 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz koşullar sizi zor duruma sokabilir. Stresler yaşayabilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Kendinizi zor durumlara sokacağınız durumlar olabilir. Gün içinde iletişimde olduğunuz kişilerle çatışmaya girmeyin. Karasızlık yaşayabilirsiniz.

26 Ocak 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi artık. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacak, birbirinize söyleyemediğiniz bir çok konuyu paylaşabileceksiniz. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamayı öğrenmelisiniz. Bazı kişiler aleyhinize konuşarak, mevcut şartlarınızın daha da karışmasına neden olabiliyor.

26 Ocak 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

26 Ocak 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde zorlanabilir ve gerginlik hissedebilirsiniz. Kafanız belirli konulara takılı olacak ve olayları büyütmeye meyilli olacaksınız. Kişisel isteklerinizi abartabilirsiniz.

26 Ocak 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Somut ve duygulardan arınmış bir halde, bilinçaltınızın ve içsel gereksinimlerinizin farkındalığına varabilme fırsatına sahipsiniz.Aynı zamanda fikirsel ve zihinsel olarak sahip olduğunuz fırsat ve bakış açılarını tecrübelerinize katmak için çok değerli etkilere sahip bulunuyorsunuz. İnsanları peşinizden sürüklemek ve önemli öğretiler sunmak için tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızın ve toplumsal sorumluluklarınızın maddi ve manevi alanınıza olumsuz etki edeceği bir altı günlük süreçte bulunuyorsunuz.

26 Ocak 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ödemeniz gereken borçlar ve hizmet bedelleri, bunların yanında ortak bütçeler ve gelir - gider dengeleri, günün ana temalarıdır. Alacaklarınızın da, borçlarınızın da vadelerini şaşırmamaya dikkat etmelisiniz. Hesaplarınızı iyi planlamalı, kendinize dürüst olmalısınız.

26 Ocak 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 05' 31" R
Ay
Akrep
27° 03' 37"
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
25° 30' 22"
Mars
Balık
26° 17' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 15"
Satürn
Balık
16° 10' 19"
Uranüs
Boğa
22° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 46' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 18"
Lilith
Başak
22° 50' 35"
True Node
Koç
15° 34' 09"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>