Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda çelişkili düşünceler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz, iki konu arasında kalabilir ve seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Beklentilerinizde iyimser olmanıza rağmen karşınıza beklemediğiniz bazı sorunlar çıkabilir.

İş yaşamınızda daha çok ortaklaşa çalışmalar içine girebileceğiniz ve fikir tartışmaları yapabileceğiniz bir gündesiniz. Karşıt görüşler ortaya çıkacaktır ve bu konuda fikir birliğine varmak için tartışmalar yapacaksınız. İki konu arasında kalabilir ve bir karar verme durumuna gelebilirsiniz.

Maddi konularda belli bir dengeyi sağlamak isteyecek ve bu doğrultuda çalışmalar yapabileceksiniz. Karşınıza çıkacak alternatifleri iyi değerlendirirseniz maddi olarak olumlu kazançlar elde edebilirsiniz. Ortaklaşa yapabileceğiniz çalışmaların sonuçları dikkatli olursanız size kazançlar getirecektir.

Bugün yapacağınız seçimlerde son derece dikkatli olmalı ve gerekirse bir süre ertelemelisiniz. Aldığınız bilgilere dikkat etmelisiniz aldatılma tehlikeniz söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostlarınız üzerinde bıraktığınız iyi düşünceler, uzak bir yerlerde çok sıkça anılmanıza neden oluyor. Yakında biraz tereddütlü bir sevinç yaşayabilirsiniz. Zamansız geldiğini düşüneceğiniz bu sevinç, sizde genel bir rahatlama yaratacak. Son derece ciddi bir konuda gevşeklik göstermek üzeresiniz. Bu sizin tarzınız olmadığı halde, bazı öngörülerinizle böyle davranmaya yöneliyorsunuz.

25 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:43 Ay-Oğlak geçişi, hayatı zorlamak, suçlamak, kurcalamak yerine, değerlerimize sahip çıkmalı, yaşamın kendi içindeki akışına izin vermeliyiz. Keyif, doyum, huzur için önce kendimizi sevmeliyiz. Dışarıdan destek beklemek yerine, siz içinizde olan gücü keşfediniz. Bu inanmakla mümkündür. Kendinize inanmak, hayata inanmak. Çünkü gecenin sonunda güneş yine doğar. Böyle düşününce huzuru yakalayacaksınız. Siz özelsiniz. Bunu unutmayın. Saat 09:49 itibariyle gerçekleşecek Venüs-Chiron kavuşumunu, tek bir alanda değil geniş bir yelpaze üzerinde seçimlerimizi gözden geçirmemiz gerektiğini hatırlatıyor. Kazançlı çıkabilmek kadar, kazancımızı doğru şekilde kullanmak da gerekiyor. İlişkimizde mutlu olmak kadar, uzun süreli kılabilmek de önemli. Nasıl bir tercih yapmalı, hangi yolda ilerlemeli, çıkmazlardan nasıl kurtulmalı, ekmeğimizi nasıl kazanmalıyız? İşte bütün bunlar için önce kendimize bakmak gerekiyor. Çünkü problemlerin çözümü, problemin farkında olmakla mümkündür. Saat 11:24 Ay-Kuzey düğüm görünümü, yatırım gibi önemli parasal konularda ve ilişkilerde ilerisini düşünerek karar vermenin önemini işaret ediyor. Ne fazla endişe ne de gereğinden fazla rehavet göstermemek lazım. Saat 22:07 Ay-Neptün görünümü, maddi konularda gerçekçi ve doğru karar vermenizi sağlayıcıdır. Paranın öneminin farkında olacağınız bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Yenilik yapmak istiyorsanız öncelikle yeteneklerinizin ne olduğunu saptayınız. Sistemli yaşamanın size hakikaten faydası olacağını biliniz. Günümüz huzura, sevgiye, barışa, kardeşliğe vesile gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

25 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerini onarmak istiyorsun. Sorun yaşadığın kişilerle açıkça konuşabilir ve problemleri çözebilirsin.

25 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda depresif etkiler söz konusu olabilir. Bilinmeyenler ve gizemli olan konular hayatınızda gündem oluşturabilir. Eski dostluklarınıza yaptığınız ya da size yapılan haksızlıklar gündeminize oturabilir.

25 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış olaylardan dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi bir şeyleri kabullenmek zorunda bırakabilir. Bugün kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Yaşadığınız içsel süreçler nedeniyle dağılabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı bitirmek için zaman harcayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle plan yapabilirsiniz.

25 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenize yakınlaşmak için harika bir zaman. Herkes sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde olumlu etkiler bırakabileceksiniz.

25 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

25 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geri plandan takip ettiğiniz konular size keyif verebilir. Olayları dışarıdan izlemek ve çok da karışmamak isteyebilirsiniz. Planlarınızı uygulamak için çok az bir zamana daha ihtiyacınız var.

25 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendi içinize dönebilir, kendinize karşı bir nebze acımasız davranabilirsiniz. Gerçekliğe kendinizi kaptırmanız dış dünya ile olan ilişkinizi zorlayabilir.Diğer taraftan sevgi aktarımında güçlükler meydana gelebilir. Kendinizi suçlama ve huzursuz edecek analizler yapmanız olasıdır. Kendi kendinizi dönüştürmek amaçlı bir baskıdan kaçınmanız gerekmektedir. Somut ve duygulardan arınmış bir halde, bilinçaltınızın ve içsel gereksinimlerinizin farkındalığına varabilme fırsatına sahipsiniz. Beklenmedik çıkışlara karşı hazırlıklı olmalısınız.

25 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat, günün ana konusunu teşkil edecektir. Olasılıkla çeşitli gider kalemleri ile ilgilenmeniz gerekecektir. Bunlar tüm vaktinizi alabilir ve diğer özel işlerinizi başka bir güne bırakmak zorunda kalabilirsiniz. Bugünü doğru değerlendirin. Harcamalarınıza dikkat...

25 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 20' 19"
Ay
Akrep
26° 36' 52"
Merkür
Koç
26° 31' 45"
Venüs
Balık
21° 49' 42"
Mars
Balık
05° 06' 30"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 57"
Satürn
Balık
13° 19' 19"
Uranüs
Boğa
20° 40' 12"
Neptün
Balık
27° 48' 55"
Plüton
Kova
01° 49' 43"
Chiron
Koç
18° 48' 14"
Lilith
Başak
19° 48' 59"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>