Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde geleceğe yönelik beklentilerinizin gerçekleşmesi için biraz daha fazla gayret göstermelisiniz. Sevgilinizle bu konuda uzlaşma yoluna gitmeyi deneyebilirsiniz.

Bugünyerinizde bazı tekliflerle karşılaşacaksınız ve bu sizi büyük bir telaşa sürükleyecek. Bu konuda karar vermeden önce çok iyi düşünmeli ve öyle harekete geçmelisiniz.

Uzun zamandır beklediğiniz bir para nihayet size ulaşacak fakat bu durum sizde para harcama eğilimi yaratabilir. Para konularında daha dikkatli olmalısınız.

Şanslı bir gününüzdesiniz. Bu fırsatı değerlendirmeli ve değişik şeyler yapmayı denemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsancıl yaklaşımlarınız, bugünlerde size bazı geçici kırılganlıklar yaşatabilir. Aynı yaklaşımlarla, sabırlı davranmanız gerekiyor. Bilinçaltınızda sakladığınız bir takıntınız bugünlerde yine açığa çıkmak üzere. Dönüp geçmişinizle hesaplaşabilirsiniz. Bir arkadaşınız bu hafif sıkıntılı döneminizde size yardımcı olmaya çalışacak. Dostluğunuzun değerini daha da anlayacaksınız.

29 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 06:28 itibariyle Ay-Jüpiter arasında oluşan görünüm, moralinizi yükseltici ve pozitif düşünmenizi sağlayıcıdır. Farklı yönlerinizi gayet olumlu şekilde gösterirsiniz. Değişiklik, yenilik hevesi sizi sarar. Heyecan verici, canlandırıcı, orijinal her şey dikkatinizi çeker. Sıradanlıktan hoşlanmazsınız. Arkadaşlıklar, karşı cinsle ilişkilerde etkileme gücünüz doruğa çıkar. Nezaketinizden ödün vermezsiniz. Kendinizi sıra dışı bulursunuz. 08:52-19:10 arasında Ay, burcunuz üzerinde boşlukta ilerleyecektir. Boşluk süresini, kendiniz adına gerekli olan her şeyi yeniden gözden geçirmeniz anlamında bir mola gibi düşünmekte yarar var. Bu çok işinize yarayabilir. Aksaklıkları veya gözden kaçanları rahatlıkla tespit edebilirsiniz. Yeter ki görmek isteyin. İnanın sizi rahatlatacak birçok detayın farkına varabilirsiniz. Saat 19:10 Ay-Balık burcu seyri, ruhsal çalışmalar ve bu alandaki yeteneklerimizi değerlendirme, finansal konularda hesabı bilme yönünde önem taşıyor. Saat 23:21 Merkür-Pluto kavuşumu, geçmişin gözden geçirilmesi anlamına geldiği gibi, aşk hayatınız, başkalarıyla maddi-manevi ortak paylaşımlarınız (eş-aile-iş v.b) gibi geniş bir alanda derinlemesine yapılacak gözden geçirmenin işaretidir. İnsan yaşadığı tecrübeler doğrultusunda olgunlaşır ve büyür. Bizlere düşen yaşanmış derslerin özünü kavramış biri olarak akıllı seçimlerde bulunmaktır. Bugünkü kavuşum, dünyevi hedeflerinizle ilgili mevzularda yeniye yer açmak maksadıyla zihinsel olarak eskiyi temizleme hareketidir. Mutlu pazarlar dileğimle,

29 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendekilerden şaşırtıcı bilgiler öğrenebilirsin. Bu sefer kendinle ilgili sırları gündeme getirmemeyi başaracaksın.

29 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle önemli bir başlangıç yaşayabileceğiniz süreçler. İlişkinizde var olan problemleri yeniden konuşmak için önemli zamanlar. Bekar kovalar için yeni tanışmalar hız kazanacaktır. Yakın çevrenizde fark edemediğiniz özel kişiler olabilir.

29 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni haberler ve sizi harekete geçiren koşullar var. Ay burcunuzda ilerlerken içinizden geldiği gibi özgür davranmak, başkalarını şaşırtmak isteyebilirsiniz.

29 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça hassas olduğunuz konularla ilgili üzerinizde baskı yapmak isteyenler var. İş yerinizde ortaya çıkan ani kutuplaşma sizi biraz gerebilir. Sakin kalmalısınız.

29 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim ve yolculuklar konusunda mücadeleler, kayıplarla karşılaşabileceğiniz için günlük rutin işlerinizi tamamladıktan sonra dinlenmeniz, ruhsal ve bedensel dinginliğinizi elde etmek için biraz yalnız kalmayı tercih etmeniz, meditatif, sakin ortamlarda bulunmanız fayda sağlayacaktır.

29 Ocak 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ağırlıklı olarak iletişiminiz artacak ve yakın çevrenizle değişik planları devreye sokabilirsiniz. Verdiğiniz sözleri yerine getirmeye çalışın. Sosyal ortamlardaki işleriniz bugün düşündüğünüzden farklı olarak biraz uzun sürebilir.

29 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün de sizin burcunuzda ilerlemektedir. Ancak hem biraz tembellik etmek isteyecek hem de sabah başlayıp akşam saatlerine kadar devam edecek olan Ay boşluğu nedeniyle yaptığınız eylemler havada asılı kalıyor etkisi verecektir.En iyisi sabah saatlerinde bütün işlerinizi temizleyip günün geri kalanında akışta kalmak, dışarıda vakit geçirmek ve mümkünse zihinsel davranmaktan çok fiziksel aktivitelerle bedensel egzersizler yapmak olacaktır. Bilinçaltı fenomenlerinizde takıntı yapmaya eğilimli olacağınız durumlar mevcut.

29 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallere sürüklenip durabilirsiniz. Kafanız karışık olacağından, algılamayla ilgili çeşitli sorunlar yaşamanız olasıdır. Bugün hiçbir şeyin sizin gördüğünüz gibi olmayabileceğini aklınızda tutmalı ve önemli hamleleri ertelemeli, aksaklıkları gidermek için atılımlarda bulunmamalısınız.

29 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 13' 19"
Ay
Akrep
25° 08' 58"
Merkür
Koç
26° 28' 46"
Venüs
Balık
21° 40' 57"
Mars
Balık
05° 00' 60"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 27"
Satürn
Balık
13° 18' 31"
Uranüs
Boğa
20° 39' 53"
Neptün
Balık
27° 48' 40"
Plüton
Kova
01° 49' 37"
Chiron
Koç
18° 47' 49"
Lilith
Başak
19° 48' 12"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>