Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle ilişkinizin iyice monotonlaşması sizi böyle bir arayışa sürükledi. Bazı şeyleri yalnız başınıza yapmak isteyecek, kafanızı dinlendirmek için bulunduğunuz şehirden uzaklaşmayı bile düşüneceksiniz.

İhmallerinizarkadaşlarınızın gözünden kaçmıyor. Kendinizi bitkin hissediyorsanız, bir kaç gün izin alsanız daha iyi olur. Bugün sizin için pek verimli geçmeyecek.

Bir alacağınızı tam olarak tahsil edememenin sıkıntısını yaşayacağınız bir gündesiniz. Bugün ödemelerle meşgul olabilir, elinize geçen paranın büyük kısmını harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Dostlarınız olduğu kadar, arkanızdan konuşanların sayısı da epey yüksek. Onları tanımaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok hareketli, hızlı, temposu yüksek bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde irili ufaklı birçok yeni kararlar alacaksınız. Bu kararların sizin için yaşamsal önemi olanlarını iyi ayıklamanız gerekiyor. Onlar üzerinde daha çok düşünmelisiniz, ileriye erteleme şansınız olmayacak. Yapmayı düşündüğünüz bazı ikili görüşmeleri bu sıralar yapabilir, bir şeyleri düzeltme fırsatı yakalayabilirsiniz.

31 Ocak 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 06:31 Ay-Merkür görünümü, maddi konularda ve duygusal meselelerde, kırılganlıktan uzak, kendimize güvenerek konuşmanın, bağlantıda bulunmanın gayet yararlı olacağını gösteriyor. Merkür Oğlak burcunda son zamanlarda bizi bir hayli hırslandırıyor ve bir o kadar da baskı altına alıyor. Akla yatkın çözümler bularak, uzun vadeli bir gelir arayışındayız. İşte bu görünüm, bir yanıyla duygularımızı disiplin altına alırken diğer yanıyla hayallerimizi güçlendiriyor. Saat 11:09 Ay-Chiron kavuşumuyla, kazancımızla ilgili konular üzerinde hassas düşüneceğiz. Şifaya çalışmaları, rehberlik hizmetleri, alternatif yöntemler üzerinde duracağız. Bu konularda insanlara destek olabiliriz. Saat 15:11 Ay-Satürn görünümü, maddi konularda hesap kitap yapmadan şöyle gönlümüzce yaşamak arzumuzu işaret ediyor. Ciddi anlamda bu konu üzerinde daha fazla duracağız. Hayatımızı garanti altına almak için mücadele edeceğiz. Artık boş muhabbetlerden, hiçbir yararı olmayan kişilerden uzak durmak isteyeceğiz. Saat 20:36-1 Şubat saat 00:46arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde maddi konularda özellikle bilinçli düşünmek lazım. Hesap hataları yapabiliriz. Lütfen önemli kararlar vermeyiniz. Tüm işlerinizde arzu ettiğiniz gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

31 Ocak 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün, meraklı tarafını ön plana çıkarıyor. Çevrendekilerin konuşmalarını irdeleyebilirsin. Planların değişebilir.

31 Ocak 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda beklettiğiniz projelerin yeniden hayata geçmesi için özel bir gün. Tahsil edemediğiniz bazı alacaklarınız tahsil edebilirsiniz. Ek gelirler gündemde. Aşk ile ilgili belirsizlikler bugün netleşebilir.

31 Ocak 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha dikkatli olmak isteyebilirsiniz. Yeni konular gündeme gelebilir. Birikimleriniz değerlendirmek için fırsatlar oluşabilir. Gün içinde alacağınız kararlar size sorumlulukta getirecektir. Maddi konulardaki gelişmeler bugün sizi daha iyi hissettirebilir. Akşam saatlerini sevdiklerinizle birlikte geçirebilirsiniz.

31 Ocak 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aniden meydana gelen olaylar duygularınızı değiştirebilir. Daha önce değer vermediğiniz konular şimdi dikkatinizi çekecek. Abartılı davranışlardan kaçınmalısınız.

31 Ocak 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aileniz ve sevdiklerinizle ev ortamında huzurlu zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde motivasyonunuzu yüksek tutmalı, zihninizde düşüncelerin birikmesine izin vermemeli, kendinizi rahatlatmalısınız.

31 Ocak 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Hayatınızla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir. Hayatı farklı açılardan algılamaya yatkın olacaksınız. İş bağlantılarınız yüzünüzü güldürecek

31 Ocak 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi kaynaklarınızı, değerlerinizi ve potansiyellerinizi sezgisel bir bakış açısıyla organize etme durumuna yönelebilirsiniz. Maddi yardım konuları daha ön plana çıkabilir. Toplumsal yardım konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Hem maddi hem de manevi olarak ihtiyacı olanların yanında olduğunuzu gösterebilirsiniz. Kendinizi başkaları için feda etme eğiliminde olabilirsiniz. Yaptığınız iyiliklerin karşılığını beklemediğiniz bir ruh haline sahipsiniz. Kendinizi ve size olumsuz etkisi bulunmuş kişileri affetme potansiyeli mevcut.

31 Ocak 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Meslek hayatıyla ilgili bazı tatsız gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Birarkadaşınız, ortağınız veya üstünüz ile bir tartışma veya geçici ama sert bir gerginlik yaşayabilirsiniz. Bu hoş olmayan durumu engellemenin elinizde olduğunu bilmelisiniz.

31 Ocak 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 29' 06" R
Ay
Başak
05° 30' 20"
Merkür
Koç
17° 42' 13"
Venüs
Koç
17° 08' 57"
Mars
Balık
21° 02' 25"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 43"
Satürn
Balık
15° 31' 16"
Uranüs
Boğa
21° 43' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
20° 00' 43"
Lilith
Başak
22° 05' 29"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 19/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>