Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, o halde biraz daha sabır. Kapris yaptığının kendisi de farkında gibi. Sabrınızı test eden tavırlar, sizi zaman, zaman yorabiliyor. Aklınızdan geçen sürprizi yapmaktan vazgeçmemelisiniz.

Başarınızda şansın payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek. Karşılıklı bir memnuniyet gözleniyor. Kısa vadede herhangi birproblemi görülmüyor.

Kendinize verdiğiniz sözü tutamıyorsunuz. Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirmemelisiniz. Bugün yine gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Bu konudaki uyarılara kulak asın.

Şaşkın ve kararsız tavırlar, özel bir oluşumda kendinizi ifade edememenize neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevecensiniz. Bu özelliğiniz aile ilişkilerinde birçok eksiğin tamamlayıcısı oluyor. Bir başka şehirde ya da ülkede yaşayan bir yakınınızın ziyaret haberi sizi çok mutlu edecek. Bu ziyaret sürprizlerle dolu olabilir. Sizinle birlikte olmaya can atan dostlarınıza yönelik ihmalkarlığınız, süreklilik arz etmesi halinde sorunlar yaratabilir.

3 Şubat 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 3 Şubat (saat 18:51)-4 Mart (saat 12:09) tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Çevre değişimi, ailevi anlamda yeni kararların alınması, yolculuklar, yakınlarınızla olan ilişkileriniz, kardeşlerinizle ilgili gelişmeler yönünde destekleyicidir. Ancak bir parantez açayım. Özellikle ev değiştirmelerde, satın alma gibi durumlarda iyi düşünün. Acele etmeyin. Yenilikler bir hayli çekecektir. Heveslilik bir hayli yüksek olduğundan, hiçbir şeyden çekinmeden her türlü rekabette ön sıralarda sizi görebiliriz. Değişimlerin birçoğu aslında iki yıl önce düşünülmüş olabilir. Hayır diyorsanız, siz iki yıl önce adım atmamış Kovalardan birisi olabilirsiniz. O zaman şimdi buyrun değişime, yeni sayfadan hayata merhaba demeye. Başkalarından akıl almaya gerek yok. Sizin aklınız size yeter. Not: 4 Mart-3 Nisan tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda gerileyecek. Her burç mensubu yukarıda yorumunda sözü edilen konularda iç gözlemde bulunacak. Bu meseleleri tekrar ele alacak, üzerinde düşünecekler. Bütün bu gözlemler iç ve dış dünya arasındaki dengenin sağlanmasında, gerekli ile gereksizlerin tespitinde yardımcı olacaktır. Venüs geçişinin sizler için olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

3 Şubat 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Onaylanmasını beklediğin başvuruların haberini alabilirsin. Maddi artışın seni yeni yatırımlara yönlendirebilir.

3 Şubat 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde şifalandırıcı etkiler gündemde. Yanlış anlaşılmaları uzlaşma ile çözümleyebilirsiniz. Ailenize parasal destek sağlayabilirsiniz.

2 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Geçmişte yaşanmış olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Bu durum sizi içsel hesaplaşmaya götürebilir. Kendi duygularınızın yoğunluğu içinde kaybolmamaya özen gösterin. Kendinizi daha rahat hissettiğiniz uğraşlarınıza yönelebilirsiniz. Ev kazalarına karşı dikkatli olmalısınız.

3 Şubat 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev değiştirme veya dekor yenileme gibi işlere kalkışabilirsiniz. Zevkli olduğunuz kesin. Yaptığınız işleri görenler hartan kalacak. Moraliniz yüksek.

3 Şubat 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aileyle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz, şefkat ve merhamet duygularınız öne çıkabilir. Yemek ve beslenme konuları gündeminizde olurken evinizde daha çok zaman geçirmeyi isteyebilirsiniz.

3 Şubat 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yabancılarla yapılacak işlerinizde, geri planda durduğunuz konularda farklı teklifler alabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz, düşündüğünüz şeyin karşınıza geldiğini göreceksiniz.

3 Şubat 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile ve akrabalara karşı daha merhametli, daha güvenli ve daha sevgi dolu olabilirsiniz. Bugün özellikle emlak konuları, iç dekorasyon konularına eğilebileceksiniz.Doğa içerisinde bedeninizi topraklayabileceğiniz ortamlar yaratmanız gerekmektedir. Köklerinize ve değerlerinize odaklanabilirsiniz. Arkadaş çevresi ve toplum kuruluşları ile ilgili konulara karşı donanımlısınız. Duygusal olarak her türlü olasılığa karşı kendinizi planlamış gözüküyorsunuz. İş ilişkilerinin, sosyal haberleşmenin ve bağlantıların daha aktif olacağı bir sürece giriyorsunuz.

3 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTA, iletişim aygıtlarındaki aksaklıklar veya yanlış anlaşılmaların ana konular olacağı günler ile başlayabilir. Tüm sorunlara karşı alabildiğiniz önlemleri almalı, özellikle de konuşma ve sohbetlerinizde herşeyi son derece açık ifade etmeli ve karşınızdaki kişinin demek istediğinizi doğru olarak anlayıp anlamadığından emin olmalısınız. HAFTA ortasında maddi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu durum, son derece gerçekçi ve farklı bakış açılarından bakmayı kapsayan bir yaklaşım benimsemenizi gerektirecektir. Maddi açıdan planlar yapıyorsanız, hayalci veya işi şansa bırakan girişimleri aklınızdan bile geçirmemelisiniz.

3 Şubat 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 05' 56" R
Ay
Akrep
27° 08' 51"
Merkür
Koç
15° 59' 06"
Venüs
Koç
25° 30' 53"
Mars
Balık
26° 17' 23"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 21"
Satürn
Balık
16° 10' 22"
Uranüs
Boğa
22° 05' 40"
Neptün
Balık
28° 46' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 19"
Lilith
Başak
22° 50' 38"
True Node
Koç
15° 34' 07"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>