Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularından ve kendinden emin tavırlarınız karşınızdakine daha çekici gelebilir ve bugünlerde daha atak olma ihtiyacı duyabilirsiniz. Bir şeylerin olgunlaşması için koyduğunuz zamanı sürekli uzatmamalısınız.

Daha iyi bir pozisyonda olma isteğinizi yararsız kişilere ulaştırıyorsunuz. Bir süre daha beklemeniz gerekebilir. Planlı çalışmalarınız, kazancınızla ilgili yeni beklentilerinize cevap verecek.

Zaman içersinde belli bir tasarrufa ulaşabilirsiniz, ama bu, beklediğiniz boyutlarda olmayabilir. Yeni kaynak arayışlarınız var. Bunlarla ilgili görüşmelerde yeni haberler söz konusu.

Maddi konularda daha gerçekçi değerlendirmeler içinde olmanız gerekiyor. Umut bağladığınız yerlerin, bir oyalama taktiği uyguladığı yönündeki endişelerinizde gerçeklik olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde iyimser bekleyişler içine girebilirsiniz. Olumlu teklifler, birçok konudaki çekincelerinizi ortadan kaldırabilir. Duyarlı özelliğinizle insanları etkiliyor ve sıcak ilişkiler kurabiliyorsunuz. Bugünlerdeki enerjiniz çevrenizdeki etki ve ilgi alanınızı genişletebilir. Bir akraba ilişkinizdeki aşk beraberliğinde rızasız tavırlarınız, üzüntü nedeni oluyor.

2 Şubat 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 05:30 Merkür-Chiron olumlu görünümü, sizi bir hayli düşündüren ve kimi zaman yoran bir meselenin çözümlenmesini sağlar. Eğer haksızlığa uğradıysanız, size bunu yapan kişiler özür diler. Sizi zihinsel anlamda rahatlatır. Mali konularda umutlandırır. Saat 08:13 Ay-Pluto görünümü, özel hayatımızla ilgili sırları, yaşadıklarımızı kimsenin bilmesini istemediğimizi işaret ediyor. Her ne kadar dışarıyla haşır neşir olsak da, nasıl konuşmamız gerektiğini iyi biliriz. Baskı kurmaya çalışanlara pek pabuç bırakmayız. Saat 13:30 Ay-Uranüs kavuşumu, sürpriz bir teklifle karşılaşmanız ve hızlıca girişimde bulunarak başarılı olmanız anlamına gelir. Sıradanlık size göre olmadığı için, adım attığınız konuda yenilikçi fikirlerinizle ilgi uyandırmanız mümkündür. Saat 16:52 Ay-Merkür görünümü, tam emin olmadığımız konularda sözler vermeyelim. Bir bakalım duruma. Aksaklıklar olur mu, nerelerde eksikler var, yolculuk, organize işler, girişimlerimizden emin dahi olsak, yine kontrolünü yapalım. Saat 17:01 Ay-Jüpiter karşıtlığı, fikirlerimizi cesaretle dile getirmemizi sağlıyor. Dışa açılmak, insanlarla ortaklaşa hareket etmek, canlanmak, keyiflenmek arzumuz yükselir. Saat 18:15 Merkür-Jüpiter görünümü, hedefimize uygun ve kararlı bir şekilde ilerlemenin önemi büyük. Bilgi ve tecrübemizden emin olmalıyız. Tabii ki sorumluluklar zaman zaman ağır gelebilir. Yorucu olabilir. Bu sizin kendinize ve yaptığınız işe ne kadar inandığınıza bağlıdır. Emin olmak ve seçtiğiniz yolda ilerlemek gerekiyor. İnsanlara ulaşmanın, başarılı olmanın yolu, endişeli olmamak, kendinize de fazla yüklenmemekle mümkündür. Siz elinizden geleni yapın ama çok fazla da kendinizi hırpalamayın. Saat 19:50-3 Şubat 04:50 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, her ne kadar güçlü gibi dursak da, aslında canımızı yakan, söyleyemediğimiz sorunlarımız yüzünden bir hayli hassas düşünürüz. Bu hassasiyet, sahip olduğumuz, değer verdiğimiz bazı kişi ve durumların üzerimizdeki etkisi nedeniyledir. Elden geldiğince sabırlı olmakta yarar var. Arzuladığınız gibi bir gün geçirmeniz dileğimle,

2 Şubat 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı kişilerle ilgili duygularını sorgulaman gerekebilir. İşlerini organize etmemiş olmak bugün biraz başını ağrıtacaktır.

2 Şubat 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde şifalandırıcı etkiler gündemde. Yanlış anlaşılmaları uzlaşma ile çözümleyebilirsiniz. Ailenize parasal destek sağlayabilirsiniz.

2 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki konular gündeminizi meşgul edebilir. Anlaşmazlıkları çözmek isteyebilirsiniz. Görüştüğünüz insanlarla organizasyon yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları netleştirmeye çalışabilirsiniz. Teknik konularda fırsatlar gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili konularda fırsatlar çıkabilir.

2 Şubat 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki insanlarla iyi anlaşmanız sizi daha cazibeli kılıyor. Bu arada kendinize güven duyarak adımlarınızı sağlam atmaya başladınız. İşleriniz yoğunlaşıyor.

2 Şubat 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşk hayatınızda son derece romantik bir gün geçirebilir, partnerinizle kısa gezilere, tatillere katılabilir, ilişkinizi mutlulukla geliştirebilirsiniz. Bekar olanlar için olumlu haberler alabileceğiniz, tekliflere açık bir gündesiniz. Gün boyunca yakın çevre, kısa seyahatler ve iletişim alanlarından şanslarınız olacak.18.00 sonrasında sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

2 Şubat 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim konularında zorlandığınızdan, yakın çevrenizle iletişiminizde bazı anlaşmazlıklar öne çıkabilir. İş hayatınızda başkalarıyla olan paylaşımlarınız enerjinizin yükselmesini sağlayabilir.

2 Şubat 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bilinçaltı ve sezgiler konusunda aşırı duyarlı ve yaratıcı olabilirsiniz. Zihinsel çıkışlar ve cin fikirler sayesinde önemli detayları yakalayabilirsiniz.Mesleki tasarılarınızı, kişisel hedeflerinizi ve planlarınızı bu ilginç fikirlere göre belirleyebilirsiniz. Ancak kimseye herhangi bir vaatte bulunmamaya özen göstermeli, tasarılarınızda yalnızca kendinizi gözetmelisiniz. Altı gün sürece bu ilginç görünümün faydalarının yanında riskleri de belirlemek zorundasınız. Başkaları ile kurduğunuz iletişimde ben bilirim gibi ukala tavırlara eğilim göstermemelisiniz.

2 Şubat 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence içerikli çeşitli sosyal faaliyetlerin yanında, kalabalık toplantılara da katılabilir ve önemli bir maddi konu üzerinde tartışabilirsiniz. Maddi olarak ortaklık kurduğunuz bir kişi veya maddi açıdan bağımlı olduğunuz bir insan ile mevcut durum hakkında konuşmak isteyebilirsiniz.

2 Şubat 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 09' 55" R
Ay
Akrep
02° 37' 08" R
Merkür
Koç
16° 05' 58"
Venüs
Koç
23° 03' 59"
Mars
Balık
24° 45' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 48"
Satürn
Balık
15° 59' 11"
Uranüs
Boğa
21° 58' 59"
Neptün
Balık
28° 42' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
20° 17' 28"
Lilith
Başak
22° 37' 25"
True Node
Koç
15° 38' 29"
Son Güncelleme : 23/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>