Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde sizden çok hoşlanan biri var. Fakat sizin gönlünüz çok başka birinde. Ondan beklediğiniz ilgiyi yakında görmek umuduyla bazı girişimlerde bulunmayı düşünüyorsunuz.

İşinizi çok seviyorsunuz ve büyük bir özen ile işlerinizi yerine getiriyorsunuz. Fakat zaman zaman sinirli davranışlar sergileyebiliyorsunuz. Bugün işyerinizde sakin olmalısınız.

Uzun zamandır almayı planladığınız bir şey için para biriktiriyorsunuz. Kısa zaman sonra bu isteğiniz gerçekleşecek ve para biriktirmekten kurtulacaksınız. Artık gönül rahatlığıyla paranızı harcayabileceksiniz.

Bugün eski bir dostunuzla beklenmedik bir biçimde karşılaşabilirsiniz. Bu karşılaşma sonucunda onun sitemleriyle karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı kararlarınızı ağırdan almanız, kararsız biri olduğunuz şeklinde değerlendirilmiyor. Bu konudaki endişeleriniz yersiz. Yoğun, ama huzurlu bir gün geçireceksiniz. Alacağınız bazı öneriler, yaptığınız bir programı değiştirmenize neden olabilir. Akşam saatlerinde çok önem yüklediğiniz görüşmede hayal kırıklıkları söz konusu olabilir.

5 Şubat 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 01:42-07:44 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, karar değişikliğinde bulunmak ne kadar yanlışsa, baskılar altında aceleyle yeni bir karar alıp uygulamak da yanlıştır. Evimizde huzuru önemseyelim. Hiç kimsenin ve hiç bir şeyin bizi rahatsız etmesine elden geldiğince izin vermelim. Saat 07:44 itibariyle etkili olacak Ay-İkizler burcu seyri yenilikçi düşünmenin göstergesidir. Günlük hayatın kısıtlayıcı atmosferinden, elden geldiğince soyutlanmak ihtiyacı duyacağınız bu saat sonrası, kendinizi özgürce ifade edecek, zekanızla her problemin üstesinden gelebileceksiniz. Saat 09:52 Ay-Venüs ve saat 18:16 sonrası etkili olacak Ay-Mars görünümleri sizi bir hayli aktif edicidir. İşlerinizi çabucak halledersiniz ve aşkta ateşli tavırlarınız, karşı cinsi etkilenmenizi sağlar. Saat 15:03 Ay-Kuzey düğüm görünümü, 7 Şubat tarihine kadar aşk,ve mali konularda biraz sıkışıklık olsa da, bu tarih sonrası yeni gelişmeler sizi memnun edicidir. İşlerinizi arzuladığınız şekilde yürürlüğe koyabileceksiniz. Huzur ve esenlik dolu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

5 Şubat 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birisiyle gerginlik yaşayabilirsin. Kendini ifade etmeye çalışabilir ancak düşüncelerin konusunda diretebilirsin.

5 Şubat 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yersiz harcamalara karşı biraz daha dikkatli olun. Bazı şüphelerinizi ve kafa karışıklıklarınızı dışarı çok fazla yansıtmayın. İlişkilerde veya dostluklarınızda daha seçici olun.

5 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı konularda ve kendinizi ortaya koyma konusunda son derece hareketli ve orijinal olabilirsiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal faaliyetler mutluluk getirecek.

5 Şubat 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu enerjileri üzerinizde hissedebileceğiniz gündesiniz. İş arkadaşlarınızla bazı etkinliklere katılmanızın tam zamanı. Coşku dolu oluşunuz hayranlık uyandırıyor.

5 Şubat 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Alacağınız bir haber üzerine rahatsızlık duyabilirsiniz. Ancak, haberin doğruluğunu araştırmadan harekete geçmeyin. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşmek hem keyfinizi yerine getirecek hem de harekete geçirecek.

5 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Oldukça hareketli, aşk ve romantizm dolu bir gün geçireceksiniz. Sevdiğiniz insanla iletişiminiz çok yoğun olacak. Sıkıntılarınızı onunla paylaşarak rahatlayacaksınız.

5 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde özellikle arkadaşlarınız veya eşinizle aranızda gerilim yaşamanız olasıdır. Özelikle çocuklarınızla meşgul olmanız ve onlarla hoş vakit geçirmeniz için uygun bir gündesiniz.Yazı yazma hobinizi geliştirebilir, bundan keyif alabilirsiniz. Hukuki veya zihinsel bir fırsattan istifade edebilir ve önemli bir mücadele sürecine başlayabilirsiniz. Bu süreçte doğru iletişim ve özel hayatınızda geliştirdiğiniz kabiliyetlerinizden faydalanıyor olmanız gerekebilir. Sizi başarıya ulaştıracak bir etki söz konusu olacaktır.

5 Şubat 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığınızı ikinci plana atıp, duygusal yönünüze öncelik tanımaya başlayacağınız bir gün içindesiniz. Duygusal yaşamınıza, çevrenizdekilerin duygusal ihtiyaçlarına, kendi içinizde kıpırdanan hislere ve sevdiğiniz kişiyle başbaşa kalmak için plan yapmaya odaklamanız mümkündür.

5 Şubat 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 31' 08" R
Ay
Başak
05° 54' 57"
Merkür
Koç
17° 41' 09"
Venüs
Koç
17° 11' 31"
Mars
Balık
21° 04' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 12"
Satürn
Balık
15° 31' 29"
Uranüs
Boğa
21° 43' 11"
Neptün
Balık
28° 32' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
20° 00' 51"
Lilith
Başak
22° 05' 43"
True Node
Koç
15° 36' 13"
Son Güncelleme : 19/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>