Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir arkadaşınızla sevgilinizin arasındaki negatif elektriklenme, sizi iki arada bir derede bırakıyor. Bu ilişkiye, herhangi iki insanın ilişkisi gibi bakamasanız da daha az etkilenmeyi becerebilirsiniz.

Bugün fazla yorulmak istemiyorsunuz. Beyninizdeki bir sürü sorunun verdiği yorgunluğu kafi görüyorsunuz. Akşama doğru bir görüşme yapacaksınız. Verimli olabilir.

Paranızı idare konusundaki beceriniz, kendi kişisel harcamalarınızda zaaflar gösterebiliyor. Sonuç beklediğiniz bir para meseleniz var. Bu sonuç, biraz uzun vadeye endeksli.

Hoşlanmadığınız birinin, bir yakınınızla onunla tartışmalı hali sizi meraklandırıyor. Bu kişiyle özel olarak konuşmayı düşünüyorsunuz. Bu pek doğru olmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla ilişkilerinizde hiçbir hesap yok. Elinizi tüm doğallığınızla uzatıyorsunuz. Büyük kırgınlıklarınızda büyük tepkiler gösterip bir anda ilişki bitirdiğiniz de oluyor. Önümüzdeki günlerde uzun zamandır olmadığı kadar kendinizle barışık olacaksınız ve bu, yaşamınızı her alanda olumlu biçimde etkileyecek. Neşeniz ve canlılığınız nedeniyle olumlu tepkiler alacaksınız.

4 Şubat 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 07:19 itibariyle oluşacak ilkdördün etkisi altında özgür olmak, dilediğince yaşamak ve kendi istediği şekilde hayatını sürdürmek isteyen bireyin, para ve güvenliği nedeniyle sıkışıp kalması anlamı taşır. İç dünyasında sahip olduklarını sakınıp koruması gerektiği için, doğal olarak tam bir özgürlük söz konusu değildir. Kişi böyle bir durumda sürünün içinde kaybolup gideceğinden, yaşamı boyunca geleneksel bakış açılarının hücumuna uğrayacağından korku duyabilir. Kafasının içinde birçok plan, fikir, değişim ve yenilik yatmaktadır. Ancak şartları gereği attığı her adıma dikkat etmek zorundadır. Çünkü risk alacak halde değildir. Peki kişi günü olumlu yönde nasıl geçirebilir? Öncelikle son bir hafta olan biten ne varsa mantıklı bir şekilde gerçekçi gözden geçirmelidir. Saat 11:39 Ay-Pluto görünümü, her durumu derinlikli olarak gözden geçirmemizi sağlayacak. Kafamızın içindekileri uygulamak için tüm ihtimallerin ele alınması gerekiyor. Hani derler ya, kaçışımız yok diye. Aynen öyle. Saat 19:06 Ay- Chiron olumlu görünümü, yüreğinizin derinliklerinde sadece size ait özel duyguların gündeme gelmesini sağlayıcıdır. Hayata bakış açımız çok önemli. Bazen en sevdiğimiz şeylerden vazgeçebiliyoruz. Kimi zaman da tutunuyoruz bir şeylere. Burada önemli olan bizim kendimize verdiğimiz değer. Çünkü biz yoksak, hiçbir sorunun bir anlamı kalmıyor. Günün ışığı, gönlünüzü aydınlatsın. Her işiniz kolayca gerçekleşsin. Gönülden sevgilerimle,

4 Şubat 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrendeki bazı kişilerin hayatıyla ilgili yorum yaparken, son derece açık sözlü, hatta iğneleyici davranabilirsin.

4 Şubat 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimleri gündemdeyken aynı zamanda hoş bir seyahat fırsatı oluşabilir. Programlarınızda gelen davetlere yer açın ve günün tadını çıkarın. Ekonomik çözümler ile karşılaşabilirsiniz.

4 Şubat 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapabileceğiniz çok şey var ancak biraz daha esnek bir tutum içerisinde olmalısınız. Arkadaşlıklar ve gruplar da size canlılık getirebilir.

4 Şubat 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız bazıya da planları ilgilendiren konuların neticeye bağlanacağı bir gün. Planlarınızı yürürlüğe koymak...

4 Şubat 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Şubat 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

3 haftalık dönem içinde yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz. Girişken ve lider tavırlarınız bilgisayar ve pazarlama alanlarınızda size yeni kapılar açabilir.

4 Şubat 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili bakış açınız daha merhametli, daha uzlaşmacı ve daha sevgi dolu olabilir. Bugün özellikle gayrimenkul yatırımı, ev dekorasyonu gibi konulara eğilebileceksiniz.Doğa içerisinde bedeninizi topraklayabileceğiniz ortamlar yaratmanız gerekmektedir. Köklerinize ve değerlerinize odaklanabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gerçekleşecek olaylara karşı hazırlıklısınız. Duygusal olarak her türlü olasılığa karşı kendinizi planlamış gözüküyorsunuz. Üstelik ortaklaşa maddi kazanımlarla ilgili esaslı fırsatlar da planlarınızı destekler durumdadır.

4 Şubat 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün vereceğiniz en isabetli kararlar, işlerinizi gizlice halletmek ve projelerinize son halini vermeden kimseye bir şey söylememektir. Yürütmekte olduğunuz işlerle ilgili kişilerle görüşebilir, kapalı kapılar ardında çeşitli değişiklikler veya ihtiyaçlar hakkında konuşabilirsiniz.

4 Şubat 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 55' 23" R
Ay
Yay
07° 51' 14"
Merkür
Koç
16° 02' 09"
Venüs
Koç
26° 33' 32"
Mars
Balık
26° 56' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 07"
Satürn
Balık
16° 15' 03"
Uranüs
Boğa
22° 08' 32"
Neptün
Balık
28° 47' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 14"
Lilith
Başak
22° 56' 16"
True Node
Koç
15° 31' 26"
Son Güncelleme : 26/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>