Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hırslarını Kontrol Ediyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Seni mutsuz eden şeylerden uzaklaşmak biraz emek ve zaman isteyebilir. Ama sana iyi gelecek olan şeyleri daha net görebileceksin. Bu yüzden doğru kararlar almaya daha yakın olabilirsin bugün.

Eviniz gerginlikle dolu bugün telaşlı bir yer olmaya yatkın. Aile üyelerinin hepsi çiğneyebileceklerinden daha fazla ısırmış görünüyorlar ve iyi birer arkadaş olamayacak kadar stresli görünüyorlar. Romantik partneriniz de üzerinde çok fazla kariyer baskısı hissediyor olabilir ve bu nedenle öfke nöbetleri geçirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Yapmanız gerekenler üzerinde yoğunlaşın ve herkesin kendi zorlukları üzerinde çalışmasına izin verin.

İşte bugün iyi hissedebilirsin. Bazı şeyler kendiliğinden daha iyi bir biçimde yoluna girebilir. Bugün dikkat etmen gereken şeydeğil,ortamındaki ilişkiler ve iletişimler olacak. Yapıcı kalman en iyisi.

Aklını meşgul edecek şeylerden uzaklaşman gerekebilir bugün. Olası kaygılardan uzaklaşmak için zihnini boşaltman önem kazanabilir. Kendini daha iyi ve canlı hissedebilmek için bu tür konulara özen gösterebilrisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal kurmaktan vazgeçmeden gerçeklere odaklanman gerekebilir bugün. Gelecek planları yaparken gerçeklerden çok kopmaman ve bugünün şartlarını görmezden gelmemen iyi olacak. Daha mantıklı kararlar almaya sığınabilirsin bugün.

13 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Para, sizi finansal olarak güçlü kılmak için sürekli bir akış halinde gelir. Rutininizi bir egzersiz rejimi ile birleştirmeyi ve fayda sağlamayı başaracaksınız. Başkalarıyla eşit olmak için profesyonel becerilerinizi geliştirmeniz gerekebilir. Emlak işinde olanlar günü karlı bitirebilirler.

13 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi olarak kendini rahat hissettiğin bir dönemdesin. Yatırımlarının yerini değiştirmek isteyebilir, bunun için de araştırmalar yapabilirsin. Çalışkanlığını becerilerinle süslerken, hırsının aşırıya kaçmamasına da dikkat edeceksin. Evcil hayvan besliyorsan, akşam saatlerini onunla ilgilenerek geçireceksin.

13 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutinlerinizin sorumluluğunu üzerinizde taşıyorsunuz. Yapılması gereken işler biriktikçe kendinizi köşeye sıkışmış hissedeceksiniz. Bu sıkışıklık sizi yorabilir ve çok bunaldığınızı hissedebilirsiniz. Sürecinizi yönetmek için çevrenizden destek istemek sizi rahatlatabilir.

13 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilir, böyle işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde aşk hayatınız ön plana çıkabilir. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra daha radikal tarafınız ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konuları ihmal etmeyin. Gün içinde planlı olmanız işlerinizi kolaylaştıracaktır.

13 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla iletişim ve dedikodu odaklı sorunlar çıkabilir. Kendinizi şansız hissedeceğiniz bugünlerde ve tartışma ortamlarından kaçınmaya dikkat edin.

13 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişi deşmek isteyebileceğin bir gün. Eski bir ilişkin üzerine düşünebilirsin. Bu kişinin şimdilerde neler yaptığını düşünebilirsin. Duyguların o kadar kuvvetli olabilir ki bu insanla iletişime geçmek isteyebilirsin. Fakat bu eylemi gerçekleştirmeden önce iyi düşün. Sonradan pişman olacağın bir şey yapmak istemezsin!

13 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi kaynaklarınızı paylaştığınız biri, bugün bazı harcamalar yapmanızı engelleyebilir. Gerçekten önemli olmayan ayrıntılara odaklandıklarını düşünebilirsiniz, ancak belki de gözden kaçırdığınız önemli kısım gelecek konusundaki endişeleridir. Daha da büyük bir sorun endişelendikleri şeyi size anlatamayacaklarını düşünmeleri olabilir. Doğru bir iletişim için gereken güveni sağlayın.

13 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koşullarınızı değiştirme konusunda acele etmek istemiyor ve yeni projelere açık olmanıza rağmen, bugün çekimser davranıyorsunuz. Finans konularında yatırımcı yönlerinizi, çevre koşullarıyla birleştirmeniz size avantaj sağlayacak.

13 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

13 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yurt dışı bağlantılı işler, seyahat ya da eğitim konularıyla ilgili bir gündeminiz oluşabilir. Bazı adımlar atabilir ve çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz. Ancak insan ilişkilerinde dikkatli olmanız gerekiyor.

13 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygularınızı belli bir sınavdan ve denetimden geçiriyorsunuz. Kendinizi irdelemek ve hatalarını düşünmek için, iyi bir gün. Dostlarınızın her zaman yanınızda olmayacağını düşünmeli ve kendinizle çelişkiye düşmemelisiniz. Mücadeleci yönünüzü içsel enerjinizle birleştirmeli ve meditasyon çalışmalarına ağırlık vermelisiniz.

13 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 21" R
Ay
Başak
18° 59' 42"
Merkür
Boğa
02° 17' 19"
Venüs
Boğa
22° 11' 12"
Mars
Koç
12° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 55' 08"
Uranüs
Boğa
23° 20' 33"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 58"
Lilith
Başak
25° 14' 46"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>