Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün onun tarafından yine sürekli aranabilirsiniz. İlişkinin ilk başlardaki coşkusunu yaşamaya bakmalısınız. İçinizdeki, yeni ilişkinizden çok şey beklemeyen garip karamsarlığın anlaşılır bir dayanağı yok..

Bu günkü görüşmede nasıl bir yöntem izleyeceğinizi saptamış olmanız gerekiyor. Bu görüşme,ilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir. İş ilişkilerinizden şikayetçi bir görüntü vermekten çekinmeniz gerekmiyor.

Para sıkıntınızı, belli bir zaman en ekonomik biçimde yaşamayı becererek en aza indirebilirsiniz. Bunun sizde bir alışkanlığa dönüşmesi dileği umuda dönüşebilir.

Yapmacık davranışlara karşı verdiğiniz tepkiyi aşırılığa kaçırdığınız şeklindeki eleştirilerin altında, bu davranışlara tepkisiz kalışın size duyduğu kızgın hayranlık var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizde gizliliklerin açığa çıkma vakti. Önemli bir ilişki fırsatı ve tanışmalar yaşanabilir. İlişkilerde Karşı tarafın sorumsuzluklarından dolayı gergin konuşmalar oluşabilir

13 Şubat 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 02:03 Ay-Pluto olumlu görünümünü sizi derinlikli düşünmeye sevkediyor. Tutkulu bir aşka özlem duyuyoruz. Hayatımızı olumlu yönde değiştirecek bir aşkın gücüne ihtiyacımız var. Saat 15:36-23:43 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Duygularınızı anlamamakta ve saygı gösterip dinlememekte ısrar eden partneriniz veya insanlara gerekli tepkiyi göstermekten çekinmezsiniz. Ancak bu haklı hareketiniz, sorunları büyümesine yol açacaksa bir daha düşününüz. Saat 23:43 Ay-Terazi burcu seyir etkinliği altında, adil düşünürüz. Uyum, denge, huzur ve güzelliklerle çevrili bir yaşam isteriz. Sosyal ilişkilerde farklı görüşlere saygılıyız ancak aynısını bekliyoruz. Her şey karşılıklı olmalı, herkes dinlenmeli, görüşleri alınmalı ve ortak bir noktada buluşulmalı diye düşüneceğiz. Hafta boyunca şans sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

13 Şubat 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yenif

13 Şubat 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde gizliliklerin açığa çıkma vakti. Önemli bir ilişki fırsatı ve tanışmalar yaşanabilir. İlişkilerde Karşı tarafın sorumsuzluklarından dolayı gergin konuşmalar oluşabilir.

12 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı konularda sorumluluklarınız sizi sıkıştırabilir. Finansal işlerinizi toparlamalısınız. İşle ilgili konularda bağımlılıklar ortaya çıkabilir. Bu durum sizi zorlayabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Öğleden sonra tamamlanması gereken konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hırslı tarafınız ön plana çıkıyor. Açılımlarınız konusunda, dikkatli davranmalısınız. Taviz vermeyen bir yapınıza karşın, çevrenize savaş vermek zorunda kalabilirsiniz.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaklardan alacağınız bir haber duygularınızı harekete geçirebilir. Seyahate çıkmak sizi rahatlatacak. Böylece duygularınızı denetleyebilecek ve geriliminizi azaltacaksınız. Yolculuk yapma şansı olmayanlar açık havada yürüyüş yapabilir, ağaçlık yerlerde veya sahilde rahatlayabilirler.

13 Şubat 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanın ilk gününde karşınıza güçlü kişiler, özellikle de kadınlar çıkabilir. Bu durumun üstesinden yenilikçi, sıradışı, farklı yaklaşımlarınız ve iletişim şeklinizle gelebilirsiniz, sahip olduğunuz bu güç sizi zor durumlardan çekip çıkarabilir.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarında ve ortaklaşa kazanımlarda liderlik edebileceğiniz bir ruh yapısına sahipsiniz. Fakat düşük enerjilerle güne devam edeceksiniz.İkindi saatlerine kadar bu tutumunuzu devam ettirdikten sonra ancak Ay'ın burç değiştirdiği gece geç saatlerde enerji artışı kaydedebilirsiniz. Ay boşluğu saatlerinde zihninizin açık, adalet ve hümanist duygularınızın baskın olacağının farkında olup topluluklar içerisinde parlayabilirsiniz. Zihninizin ve dimağınızın abartılı derecede işlek olması, ani karar değişikliklerine neden olur.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz son derece yüksek tempoda geçecektir. Bu durum, sizi de kabuğunuzdan çıkarıp eyleme geçirecektir ama aynı zamanda stres de yaratabilir. Sakinleşmenizi sağlayan bir faaliyet bulmalı, gerildiğinizde kendinizi rahatlatmalısınız.

13 Şubat 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 41' 38" R
Ay
Yay
04° 51' 48"
Merkür
Koç
16° 00' 57"
Venüs
Koç
26° 16' 07"
Mars
Balık
26° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 51"
Satürn
Balık
16° 13' 45"
Uranüs
Boğa
22° 07' 45"
Neptün
Balık
28° 47' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 26"
Lilith
Başak
22° 54' 42"
True Node
Koç
15° 32' 13"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:51

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>