Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Konuşmaların dikkat çekiyor! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 20%

Bugün geleceğiniz yokmuş gibi hissettiğiniz günlerden biri olabilir. Halihazırda bekliyor olduğunuz bir miktar paradan hala haber yok ve fiziksel olarak da kendinizi durgun ve yavaş hissediyor olabilirsiniz. Fakat kesinlikle etkileyici tarafınızı hissetmiyorsunuz. Günü geçirmenin en iyi yolu, kitap okuma, resim yapma veya boyama gibi az fiziksel çaba gerektiren ve yapmaktan zevk aldığınız şeylerle ilgilenmek olacak. İç gözlem çoğu zaman harekete geçmekten daha faydalıdır.

Geri çekilip teslim olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Belki de belli bir durumu kontrol edemeyeceğinizi keşfediyor olabilirsiniz. Belkiyerinizde bazı değişiklikler oluyor. Beklemek ve bazı şeylerin nasıl geliştiğini görmek zorunda kalabilirsiniz. Yaygara yapmayın ya da hemen şimdi otoritenizi konuşturun. Sabırlı olmak akıllıca olacaktır. Duygularınızla hareket etmemek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Son zamanlarda sizi meşgul eden para konusundaki endişelerinizin asılsız olduğunu anladınız. Bu size gerçekten bir rahatlatmış olmalı. fakat ilk bakışta bunu anlamak zor olabiliyor. Beyniniz hala bunu kabullenme aşamasında. İstediğiniz zaman istediğiniz kadar yazışmalarınızın ve banka hesaplarınızın üstünden geçin. Cevap yine aynı olacak: Her şey göründüğünden çok daha iyi gidiyor.

Kendini başkalarına nasıl sunuyorsun? Bugün kendine sorman gereken soru budur. Son dönemlerde girdiğin sosyal ortamları düşün. Çok mu fazla konuştun? Yoksa konuşmadın mı? Eğer konuşmadan önce düşünürsen, hem enerji hem nefes tasarrufu yapmış olursun. Kimse üçkağıtçıları sevmez. Olduğun kişi ol, insanların senden olmanı beklediği kişi değil.Bugün evde yapılması gereken bazı işler sizi biraz bunaltabilir. Aile üyelerinin sizi yalnız bırakması canınızı sıkabilir. Sadece en acil işleri yapın ve gerisini onların da evde olduğu zamana bırakın! Partnerinizle aranızda küçük bir görüş ayrılığı yaşanabilir. Ciddi bir tartışmanın önüne geçmek için doğuştan gelen her meseleyi iki yönden de görebilme yeteneğinizi kullanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önem verdiğiniz ve uzun yıllardır görmediğiniz bir kişinin canlı ve yoğun bir yansıması bu gece rüyanıza gelebilir. Rüyayı çevreleyen aura muhtemelen mutlu olacak. Bu rüya, kişinin sizinle iletişim kurma girişimi olabilir, bu yüzden içeriği ciddiye alın. Numarasına sahip olduğunu varsayarak bu kişiyi aramak isteyebilirsin. Ya da internette bulmayı deneyebilirsiniz. İyi şanslar!

14 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dolunay bugün Balık burcunda 21 derece saat 07:32'de meydana geliyor. Bu dolunayda değerli eşyalarınıza ve paranıza dikkat etmelisiniz. Gergin bir zaman diliminde olacaksınız. Para transferlerinizi iki kere kontrol edin. Dalgınlıklara açık bir dönemdesiniz. Merkür Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim'e kadar yeni bir eğitime kayıt olabilirsiniz. Özellikle felsefeye ve astrolojiye olan ilginiz artabilir. Akademik yaşamınızda beklentinizden güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Bugün içinde Venüs de Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim'e kadar beklediğiniz pozitif haberleri alabilirsiniz. Adeta yüzünüz gülüyor olacak. Hayata umutla baktığınız güzel gelişmeleri yaşadığınız bir süreçte olacaksınız. Dolunayın ayrıntıları için tıklayınız.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşmaların dikkat çekiyor!Bugün sabah saatlerinde su burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sanatla ilgilenen bir Kova burcuysan, toplumsal meselelere olan duyarlılığın çalışmalarına yansıyabilir. İnsanlarla olan iletişimin oldukça iyi. Uzun zamandır merak ettiğin şeyleri araştırma ruhun sayesinde öğrenmeye çok yaklaşacaksın. Bugün biraz daha sakin olmanda fayda var. Endişelerine engel olmazsan bugünkü işlerinde elin ayağın birbirine dolanabilir. Bugün aynı zamanda katılacağın davette yapacağın ilginç konuşmalar önemli konumdaki kişilerin dikkatini çekebilir. Evli bir Kova burcuysan, eşinin agresif tavırları karşısında nasıl tepki vereceğini şaşırabilirsin.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kişisel sorunlarınızın endişe kaynağı olan birçok sorunu çözüme kavuşturarak rahatlayabilirsiniz. Romantizm son derece heyecan verici olacak ve sizi mutlulukla parlatacak. Kariyer de uygun fırsatlar sizden yana iken girişimci olmaktan korkmayın.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Balık burcunda dolunay etkisi altında bugün maddi durumunuz hakkında düşünmek ve parasal konulara zaman ayırmak yararlı olacak. Aynı zaman yeni bir destek arayışı içinde olabilirsiniz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızın kontrolünü elinizde tutmak için radikal kararlar almanız gerektiğini fark edebilirsiniz. İşinizde güvenilirliğinizi kanıtlayabileceksiniz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay maddi konularda,ve para konularında alabileceğiniz bazı kararlara işaret etmekte. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmek için idealist yaklaşımları bir kenara bırakıp gerçekçi düşünmeniz gerekmekte.

14 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda gördüklerinize dayanarak büyük kararlar vermeyin, beklemek daha iyi olacaktır. Mali veya destek sorunları kafa karıştırıcıysa, belirsizliği artık normalden daha fazla hissedebilirsiniz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda meydana gelen Dolunay, öz değerliliğinizi size sorgulatır. Yaptığınız projeler, yetenekler ve ortak paylaşım konularında hak ettiklerinizi elde edip etmediğinizi gerçekçi bir yaklaşımla irdelemekte fayda var.Bu dönemde sezgilerinizle yürüteceğiniz bir işten para kazanabilirsiniz. Ya da bir sanat faaliyetinin organizasyonunu üstlenebilirsiniz. Yaratıcı, tasarımlarınız ses getirebilir. Ama bu dönemin uzun süreli olduğuna lütfen kendinizi inandırmayın.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Daha fazla konuyu araştırmak, öğrenmek istiyorsunuz. Hevesiniz olan ilgi duyduğunuz konularda eğitimler söz konusu olabilir. Hukuki konularda şanslısınız. Özellikle uzun süreli ilişkiler ve evliliklerde doğru kararı alabileceksiniz. Bazı Kova burçları evliliklerde 'tamam' diyebilirler. Duygularınızı yüksek perdede yaşıyorsunuz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; finansal konuların üzerinde etken olacak bu dolunay; kazançlarının artması ve idaresi konusunda sana önemli deneyimler yaşatacaktır. Duygusal paylaşımlardaki katı ve mantıklı tutumundan vazgeçerek daha sevecen, duyarlı ve fedakâr bir tavır sergileyebilir, duvarlarını biraz da olsa kaldırabilirsin.

14 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 21' 09" R
Ay
Terazi
17° 03' 52" R
Merkür
Boğa
05° 31' 21"
Venüs
Boğa
25° 05' 56"
Mars
Koç
14° 43' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 46"
Satürn
Balık
18° 04' 27"
Uranüs
Boğa
23° 28' 47"
Neptün
Balık
29° 25' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 10"
Chiron
Koç
21° 42' 03"
Lilith
Başak
25° 30' 31"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>