Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Farklı fikirler ediniyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün bir tür aile toplantısı söz konusu olabilir. Belki de aileniz sizi bir akşam yemeğine davet edebilirsiniz. Kardeşleriniz veya kuzenleriniz de bu toplantıya katılabilir. Bir süredir konuşmadığınız aile üyelerini görebilirsiniz. Onlardan haber almak ve birlikte gülmek size iyi gelecek. Bazen o kadar bağımsızsınız oluyorsunuz ki tüm sevdiklerinizi unutuyorsunuz!

İlk kez, evinizdeki kozadan çıkmaya isteksiz görünüyorsun. Doğru, ailenizle, eski arkadaşlarınızla, hatta kendi başınıza bile bu kadar rahat ve mutlu hissetmenizin üzerinden uzun zaman geçti. "alçakgönüllü olun," dedikleri gibi, "ev gibi bir yer yok." Bunun için şimdi "Amin" deyin. Bugün işe gitmeye çok niyetiniz yok.

Bugün keyif alacağınız huzur iç sesinize daha iyi kulak verebilmeniz için fırsat olabilir. Hislerinizi görmezden geldiğinizde, ödediğiniz bedellerin farkındasınız. Bu yüzden, bugün kendinizi yalnız bulduğunuz an, geçtiğimiz birkaç gün içinde yaşanan olayları hızlıca değerlendirin. Şu an sıkıntı yaşadığınız şey konusunda da bazı sezgileriniz olabilir.

Örümcek ağlarından kurtulma zamanı! Hem kişisel yaşamındakilerden hem de evindekilerden. Baştan sona bir temizlik yapabilirsin - tipik bir Kova için müthiş bir görev! Romantik ilişkide ise, partnerinle konuşman gereken şeyler olabilir. Bir ilişkide aradığın özellikleri gözden geçirsen iyi olur. Dürüst ve açık iletişimin kilit nokta olduğunu unutma.Örümcek ağlarından silkinip kurtulmanın ve fiziksel açıdan gayret gerektiren bir şeyler yapmanın tam zamanı. Belki de bir çatıya çıkıp bütün gün borudan çıkan yaprakları temizlersiniz. Ya da öğleden sonra vaktinizin çoğunu bir arkadaşın taşınmasına, mobilyalarını ve kutularını kaldırmasına yardımcı olarak geçirirsiniz. Her türden egzersiz günün stresini atmanıza yardımcı olacak, bu nedenle bir süredir aklınızda olan işlere girişmekte tereddüt etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herhangi bir şey hakkında bir karar vermeniz neredeyse imkansız olabilir fakat elinizden gelenin en iyisini yapın. Gerginlik artarsa şaşırmayın çünkü harekete geçmek için her an daha fazla baskı hissediyorsunuz. Hazır hissedene dek hiçbir şey yapmayın. Bu noktada gerçekleşebilecek en kötü şey, ani bir karar vermek olabilir. Ne kadar özgürlük seven ya da maceracı biri olsanız da, yaklaşımınız pratik ve mantıklı olsun.

14 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 04:30'da boşluğa girerek tüm gün bu şekilde ilerliyor olacak. Sizler için yüksek enerjili bir gün olsa da kafanızda bitiremediğiniz işler ve olaylar psikolojik olarak yorabilir. Sosyal yardım kuruluşları için çalışmalara destek verebilirsiniz. Güneş ve Plüton arasındaki karşıtlığın netleşmesiyle akşam saatlerinde sağlığınıza özen göstermelisiniz. Gündüz bir şey yokken akşama doğru sorunlar yaşayabilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı fikirler ediniyorsun!Ay, tüm gün boşlukta salınıyor. Bilgi ve tecrübelerini aktarma konusunda üstüne yok. Manevi duygulara ve aile bağlarına verdiğin önem, arkadaş seçimlerine dek yansıyacak. İkili ilişkilerinde iletişimin ve yakınlığın arttığı bir gün seni bekliyor. Bugün bir araya geldiğin insanlarla beklediğinden de iyi vakit geçirebilirsin. Onlardan yeni haberler alabilir, farklı fikirler edinebilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgilinle arkadaş ilişkilerinize dair kararlar alabilirsin. Evlilik hazırlığı yapan bir Kova burcuysan, düğünle ilgili seçimlerde epey kararsızlık yaşayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, sürpriz bir isimden beklenmedik bir akşam yemeği teklifi ya da bir mesaj alman an meselesi!

14 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Söylemlerinizin de yanlış anlaşılma ve yanlış yerlere çekilme olasılığı fazlayken bugün kimseye büyük sözler vermemelisiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal alanda, arkadaşlıklar içinde çok daha canlı ve iyimser olabilirsiniz. Beklentilerinizin gerçekleşebileceği bir gündesiniz. Çok şey öğrenebilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnız kalmayacağınız ve karşı cinsin ilgisini kolayca çekeceğiniz bir zaman dilimindesiniz. İnsanlarla entelektüel ve dolu sohbetler içerisine girebilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal konular ve arkadaşlıklar ön planda olabilir. Fikirlerinizi, görüşlerinizi paylaşmak, konuşmak, tartışmak isteyebilirsiniz. Yenilikçi ve sıra dışı tutum ve davranışlarınızla dikkat çekebilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde bazen en kıymetli anlardan biri, daha düşük bir vitese geçmektir, ancak bu, sizi hiçbir şekilde endişelendirmemeli. Bu sadece ikinizin içinden geçtiği bir aşamadır - birbirinize daha fazla yaklaşmadan önce geçmeniz gereken bir aşamadır.

14 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün özgür ruhunuz adeta kanatlanıp uçmak ister. Diğer taraftan elde olmayan nedenlerle zorluklarla mücadele etmek de size kalır. Kolektif bilince açılmak, rüyalar ve psişik dünyanızın derinine inmek zihinsel yapınızı güçlendirir. Fal baktırmak, astroloji ile ilgilenmek size iyi gelir.

14 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

14 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kova burcu kendinizin değerli olduğunu görmezden geliyorsunuz. Kendi değerinizi küçümsüyorsunuz. Yakın çevreniz hızla değişecek. Duygusal anlamda marjinal değişimlere hazırlıklı olun. Dün hiçbir şey hissetmediğiniz bir insana bugün âşık olabilirsiniz. Yine tam tersi olarak dün çok sevdiğiniz birine karşı bugün hiçbir şey hissetmeyebilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kova; hafta içinde özel ilişkinde yaşamış olabileceğin inişli çıkışı ruh halin, bu günlerde sağlığımı olumsuz etkilemiş olabilir. Arkadaşlarınla veya partnerinle aranda gerilimler yaşanması olası. Takıntı yaptığın bir konuyu çok fazla irdeleyip talepkar olmaktan kaçınmalı ve karşındaki insanları zor durumda bırakmamalısın.

14 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 27' 34" R
Ay
Oğlak
25° 44' 23"
Merkür
Koç
16° 54' 24"
Venüs
Boğa
01° 02' 35"
Mars
Balık
29° 45' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 55"
Satürn
Balık
16° 34' 43"
Uranüs
Boğa
22° 20' 57"
Neptün
Balık
28° 54' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 39"
Lilith
Başak
23° 20' 30"
True Node
Koç
15° 21' 19"
Son Güncelleme : 30/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>