Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yeni bir sen ortaya koyacaksın! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 20%

Birine karşı güçlü bir tutku hissi duyabilirsiniz. Belki de sizinle neredeyse aynı ilgi alanlarına sahip yeni bir arkadaşla tanıştınız. Güçlü bir zihin toplantısı yapabilirsiniz. Bu şekilde sizinle bağlantı kuran birini keşfetmek heyecan verici. Bu, ister güçlü bir arkadaşlık isterse de romantik bir birliktelik olsun, sonuç olumlu olacak. Bu ilişkiyi keşfetmekten korkmayın. Bu kişi sizin için harika bir ruh eşi olabilir.

Rahatlık özlemi, hayatınızdaki küçük ve basit zevkler için bugün girişimci ruhunuza darbe vurabilir. Hiç şimdiki kariyerinize bir süre ara vermeye karar verdiniz mi? Ancak meslektaşlarınızın heyecansızlığı cesaretinizi kırabilir. Her durumda, bugün evde kalmak ve dinlenmek için iyi bir gün olacak.

Beklenmedik talih kuşlarıın yalnızca masalda olduğunu düşünmeyin. Fakat hemen de şans oyunlarına koşturmayın. Onun yerine, size içinizde normalde olduğundan daha fazla güven olduğunu kanıtlayabilecek olan bankacınızla görüşün. Ya da daha iyisi, size sermaye sağlayacak birini bulun. Sadece teklifinizin en iyisi olduğundan emin olun yeter.

Eğer son zamanlarda bir şeyler seni fazlasıyla rahatsız ediyorsa, bugün bu konuya bir el atabilirsin. Belki gazetede ya da televizyonda karşılaştığın bazı görseller seni rahatsız etmiş olabilir. Yakın birisi, sen farkına bile varmadan bu sıkıntıyı aşman konusunda sana destek olacak. İyi arkadaşlıklar böyledir; rahatsız edici hislerden kurtulman konusunda sana destek olurlar...Şu an kendi ihtiyaçlarınız, ailenizinkiler ve işinizin gerektirdikleri arasındaki ikilemden bunalmış olabilirsiniz. Bunun sonucunda, gergin ve stresli hissedebilirsiniz. Bu durumun bir şekilde son bulmasının mümkün olup olmadığını düşünüyorsunuz. Panik yapmayın. Sona erecek, hem de sizi hiç üzmeden. Anahtar kelime "denge" ve çözüm onu bulmaktan geçiyor. Peşine düşün. Bu durumu atlatmak istiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün incecik bir buz tabakası üzerinde yürüyeceksiniz bu yüzden dinleyenler pek ilgili olmayacağından çok fazla konuşmayın. Aslında bugün, kendi ön yargılarınızla savaşmak için ideal bir gün. Elbette bu her zaman hoşa giden bir yüzleşme değil, fakat son zamanlarda insanlıktan uzak deneyimler yaşadığınız için gerçeklik algınızı biraz değiştirmenin uygun olacağını düşünebilirsiniz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

09:06'da boşlukta olan Ay, hareketini Terazi burcunda sürdürmeye başlıyor. Seyahatleriniz, akademik konularınız bugün gündeme gelebilir. Yeni eğitimlere başlamaya merak salabilirsiniz. Bugün erken saatlerde Aslan burcunda başlayan Merkür retrosunda, öncelikle sevgilinizi veya eşinizi ilgilendiren konularda yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Bazen size yalan mı söyleniyor diye düşünebilirsiniz. Retroda kafanız karışık olacaktır. Şüphelerinizi retro bitiminde tekrardan gözden geçirin. 19 Temmuz'da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. İş ortamında sizin hakkınızda konuşanlar olabilir. Ofiste herkesle olan seviyenizi korumaya devam edin. Aksi halde söyledikleriniz başkalarının kulağına gidebilir. Ayrıntılı yazı için tıklayınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir sen ortaya koyacaksın!Kariyerine ivme kazandırmak isteyeceksin. Rekabetin yüksek olduğun bir çalışma ortamında çalışıyorsan, psikolojik olarak kötü etkilendiğini fark edebilirsin. Gün içerisinde uzun süredir görmediğin hatta pek de görmek istemediğin biriyle karşılaşabilirsin. Bu durum canını sıkmasa da ne gerek vardı şimdi diye düşünebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Kova burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçireceksin. Bir süredir yaptığın sporun ya da diyetin sonucunu görmeye başlayacaksın. Dış görünüşünü etkileyen bu durum seni alışverişe yönlendirecektir. Bütçenin yeterli olduğundan emin olmanda fayda var.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaybettiklerinize odaklanarak kazançlar beklemeyin. Kariyerde kayıplarınızın telafisini hayat size altın tepside sunuyor olabilir. Fırsatları kaçırmayın.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Yurtdışından gelen konuklarınızı ağırlamak durumunda kalabilirsiniz. Akademik konularla ilgili konulara daha çok zaman ayırmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Keşfetme ve özgürleşmek isteği içinde seyahat planları yapmaya başlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirici aktiviteler içinde olmak sizi keyiflendirecektir.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinde bulunduğunuz hal ve evrene ilginiz arttıkça dolaylı yoldan çekim yasasını da aktive ederek isteklerinize bilgi çerçevesinde ulaşabileceksiniz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür retrosu bugün başlıyor. İkili ilişkilerde, ortaklıklarda, evlilik ve birlikteliklerde iletişimle ilgili problemler her zamankinden daha fazla ortaya çıkabilir. Birbirinizi anlamak konusunda sakin ve sabırlı davrandığınızdan emin olmalısınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün oldukça sakin ve üretken bir şekilde gidecek. Herhangi bir ev tamirine başlamayı planladıysanız bugün tam günü. Ne yazık ki, bu gün romantizm için iyi bir gün değil, bu yüzden mümkünse herhangi bir duygusal itiraftan kaçının.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sakin ve kararlı davranacaksınız. Duygularınız ve kendinize olan güveniniz yüksek. Ancak, isteklerinizin ve düşüncelerinizin yarattığı büyük bir gerilim duymanız mümkün. Çok hoş teklifler alabilir, ilginç olayların ve toplulukların içine girebilirsiniz. Macera arzularınız giderek yükseliyor.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal karışıklıklarınız hiç bitmiyor. Ancak daha umutlu ve geleceğin nasıl şekilleneceğini tahmin eder bir haliniz olacak. Daha çok çalışacağınız ama hayattan da daha fazla keyif alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken, kendinizi gereğinden fazla hırpalayıp sağlığınıza zarar vermemek.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kova; haftaya karşındakilere ne kadar güveneceğini sorgulayarak başlayabilirsin.  İlişkinde ve sosyal hayatında yanlış anlaşılmalar, egoya dayalı konular sebebiyle sürtüşmeler görülebilir. Eylemlerin cesaret içerirken, hata yapma olasılığını da göz önünde bulundurmalısın. Çalışma koşullarındaki ani değişim seni daha özgür hissettirebilir.

8 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 18" R
Ay
Oğlak
12° 15' 20"
Merkür
Koç
16° 33' 54"
Venüs
Koç
29° 48' 39"
Mars
Balık
28° 58' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 56"
Satürn
Balık
16° 29' 24"
Uranüs
Boğa
22° 17' 32"
Neptün
Balık
28° 52' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 15"
Lilith
Başak
23° 13' 50"
True Node
Koç
15° 23' 12"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>