Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Başarıların kıskanılıyor! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bilinçaltınız bugün oldukça aktif. Manevi yönden sezgileriniz olabilir ve bu gece çok tuhaf rüyalar görebilirsiniz. Ancak bu rüyalar çok karmaşık olabilir, muhtemelen bir arkadaşınız ya da sevgilinizle olan ilişkiniz hakkında size bir şeyler anlatmaya çalışıyorlar. Gördüğünüz sembolleri listeleyin, sonra her birinin sizin için ne anlama geldiğini bulun. Bu sembollerin büyük olasılıkla hepsi kişisel. Bunu düşünün!

Son zamanlarda kariyerinizde ilerlemenize yardımcı olabilecek şeyler öğrendiniz. Mevcut işyerinizde kullanmak için bazı yeni stratejiler geliştirmiş olabilirsiniz veyaarkadaşlarınızdan fayda sağlayabilecek yeni bilgisayar becerileri edinmiş olabilirsiniz. Bugün bu bilgiyi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz ancak sabırlı olun. Duygusal enerji şu anda insanları rahatsız ediyor olabilir, bu yüzden beklemek isteyebilirsiniz!

Bugün iletişim, hayatınızda normalden daha fazla yoğun olacak. Bazı kafa karıştırıcı telefonlar alabilirsiniz. En az bir tanesi bir engel, diğerleri de neden aradığını unuttuğunuz arkadaşlarınızdan gelebilir. İlk bakışta, bazıları çöp olan diğerleri de asla duymadığınız kişilere gönderilmiş maillerle dolu mail kutunuzu görmek için heyecanlanabilirsiniz. Hepsini silin ve metin olun. Bu yoğunluk yarına kadar geçecek!

Her zamankinden daha da optimist ol. Yoğun duyguların tarafından çıkmaza girmiş hissetmemen önemli. Eğer öyle hissedersen, önemli şeyleri görüş açından kaçırabilirsin. Gerçeklik ve aranda sağlıklı bir ilişki sürsün. Aklının bir karış havada olduğunu fark edebilirsin ve bir başka dünyaya yavaş yavaş kaymakta olduğunu görebilirsin. İzlediğin yoldan sapmamalısın.Gezegensel dizilim, sana fayda salayacak şeylerin hasadını toplama sürecine girmen için çok elverişli. Sosyal tanım ihtiyacınla ilgili bazı meselelerin farkına varman ve bazı konuları halletmen bir mesele. Onay almak için bu kadar aç olma. Burcunun içinde sert bir baba var ve kendi kendine yeter bir vaziyette rahatça yaşayabilir. Aslında, bu senin en büyük gücün ...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu anda manevi konular kafa yoruyor olabilirsiniz. Belki dini bir kuruma hizmet etseniz bu siz ilham kaynağı olacak. Ya da bazı derin düşünceleri ateşleyen bir şeyler yapıyor olabilirsiniz. Bir aile üyesiyle aranızdaki ilişkiyi gözden geçirmeyi bile düşünmüş olabilirsiniz. Bugün, bazı şeyleri aydınlığa kavuşturmak ve zorlu kişisel bir durumu iyileştirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gün.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Uzun süredir boşlukta olan Ay, saat 07:25'te Başak burcuna geçiyor. Ay ve Venüs uyumlu görünümüyle birlikte maddi olarak rahatlayacağınız, borçlarınızı kapatacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi frenlediğinizde para biriktirdiğinizi göreceksiniz. Saatler akşama gelirken Ay-Uranüs güzel görünümü ile birlikte karamsar, içe kapanık ruh halinizi değiştirecek sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarıların kıskanılıyor!Dikkat dikkat! Merkür geri hareket etmeye hazırlanıyor. İşyerinde bazı tatsız konuşmaların moralini bozmasına izin vermemelisin. Rekabettin olduğu yerlerde başarıların kıskanılmasını sıkça gördün aslında. İş arayışında olan bir Kova burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişinin referansı yeni bir işin habercisi olabilir. Gündeminin akışını akşam yapacağın telefon görüşmesi değiştirecek.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konuda daha dikkatli olmalısınız. İhtiyaçların giderilmesinin yanın sıra mevcut olanı korumak ve risk almamak daha doğru olacaktır.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi daha çok meşgul edebilir. Karşınızdakilere tepkilerinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çaba sarf edebilirsiniz. Mücadele içinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ortamınızda gündelik olarak istediğiniz başarıyı yakalayabilirsiniz ancak aşk enerjileri sıkışık olabilir ve içe dönük kalmayı tercih edebilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizin duygusal durumunuz sabitleşiyor. Ev hayatınızı ve kişisel işlerinizi eleştirel bir bakışla değerlendirin. Evinizle ilgili gerçekçi kararlar verin. Deneyiminizin sesini dikkate alın.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal bir konudaki yanlış anlama bugün sizi zorlayacak. Yanlış bir faturayı veya banka hesap özetini düzeltmeniz gerekebilir ve bu durum biraz zaman alabilir. Çözülmesi birkaç güne yayılabilir.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, ortak paylaşım konularınıza ışık tutacak. Krediler, ödemeler, alacaklar masaya yatırılması gereken temalar arasında yer almakta. Müşterilerinizde artış görerek somut çabalarınızla takdir edilirsiniz. Diğer yandan arkadaşlarınızla yurt dışı bağlantılı bir proje için ortaklık yapabilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor. Küçük sürprizler ve hediyeler var.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugüne kadar biriktirdiğiniz, zamanda, hafızanızda asılı tuttuğunuz tüm duygularınızı bir anda yerle bir edebilirsiniz. Kova burçlarının sabırları çok yüksektir. Ancak bir konuyu veya insanı akıllarından sildiler mi de silerler. İşte bugün bazı insanların hayatınızdaki ve kalbinizdeki son günü olacak. Siz kolay kolay bir şeyleri yıkmazsınız. Yıkıyorsanız hayrınızadır.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kova; evinde veya bulunduğun ortamdaki işlerini toparlaman ve kendine göre bir sistem edinmen için günün enerjisi seni desteklemekte. Bir takım ufak tefek tadilat ve dekorasyon değişikliği hoşuna gidecektir. Ancak bu yönde yapacağın harcamalarda da temkinli olmaya bakmalısın.  Enerji ve şifa çalışmaları için de oldukça uygun bir gün.

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 55" R
Ay
Oğlak
12° 37' 36"
Merkür
Koç
16° 34' 25"
Venüs
Koç
29° 50' 42"
Mars
Balık
29° 00' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 19"
Satürn
Balık
16° 29' 33"
Uranüs
Boğa
22° 17' 37"
Neptün
Balık
28° 52' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 21"
Lilith
Başak
23° 14' 02"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>