Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Geri adım atabilirsin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk bugün sizin lehinize işliyor, tüm romantik ve sosyal durumların da iyiye gittiğini göreceksiniz. Bugün, yaratıcı projelerde dikkat gerektiren her şeyde önderlik etmek için mükemmel bir gün. Bugünkü genel ruh haliniz olumlu ve neşeli olacak ve kendinizi ifade ederken hata yapmadığınızı göreceksiniz.

Önümüzdeki bu gün sizin için oldukça sessiz bir gün olacak. Bugün evde ya da işte bir görev için kendi boyunduruğunuz altında çalışacaksınız ve akşama kadar da devam edeceksiniz. Birisi sizi ara vermeye ikna etmeye çalışırsa, ona karşı direnmek hiç de zor olmayacak. Bugün, içgüdülerinizi takip etmeniz, zihninizi ve gözlerinizi odaklı tutmanız gereken bir gün.

Kariyer ve para konularındaki olaylar bugün hayatınızın ön sıralarında yer alabilir.İşte yaşamınızdaki bir başarınız, kazancınız artmasına neden olabilir veya maddi açıdan bir talih kuşu kendi başınıza yeni bir yol izlemeniz anlamına gelebilir. Gün boyunca çok fazla düşünebilirsiniz bu yüzden kendinize biraz vakit ayırmanız çok önemli. Daha sonrasında, çıkıp eğlenmek isteyeceksiniz.

Spiritüel arayışlara gireceğin bir gün. Günün enerjisi seni düşüncelere dalmaya itecektir. Yaşamın metafizik yönünü keşfetmek isteyebilirsin. Dua, meditasyon ve bazı çalıştaylar bugün sana göre. Meleklerle ve ruhsal rehberlikle ilgili kitaplar da ilgini çekecektir. Pozitif spiritüel enerjiyi kendine çektiğinde, adeta yücelmiş hissedeceksin.Şunu aklınızdan çıkarmayın ki bir şeye ne kadar sıkı sarılmaya çalışırsanız, elinizden kayıp gitme olasılığı da doğal olarak o kadar artar. İstediğiniz şeyi sıkı tutun ancak çok fazla da sıkmayın. Birini kanatlarınızın altına alıp onu koruduğunuzu göstermekle, o kişinin kendisi olma özgürlüğünü elinden almamak arasında önemli bir denge sağlanması gerekir. Bugün hassas duygularbaşında olacak, bu yüzden dikkatli davranın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanların sizi biraz rahatlamaya teşvik edeceği bir gün olacak. Birkaç espri patlatmanın ya da insanların komik hikayelerini dinlemenin tam zamanı. Kendinizden bir şeyler katmaktan korkmayın; zira hoş bir mizah anlayışınız var. İşler biraz kötüyken de eğlenceli bir açıdan ele alabiliyorsunuz. Bugün diğer insanların kahkahaları ve gülümsemeleri arasında kendinizi iyi hissedeceksiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

00:47-04:23 arası Ay, boşlukta ilerliyor. 04:23'te Yengeç burcuna geçiyor. Mars Aslan burcuna giriş yapıyor. 18 Ağustos'a kadar evlilik ve ilişki hayatınıza enerjinizi harcayabilirsiniz. İlişkinizde hem tutku hem de agresiflik hakim olabilir. İki duyguyu da dengelerseniz hiçbir sorun yaşamazsınız. Evliliğinizde bazı çıkmazlarda olabilirsiniz. Onu geri kazanmak için tekrardan savaşabilirsiniz. 22:16 olduğunda Yengeç burcunda Güneş tutulması oluşuyor. İş ortamınızda yenilikler olabilir. Yeni bir terfi haberiyle güne başlayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmekle beraber şifa bulacağınız bir dönemde de olacaksınız. Psikolojik olarak daha aydınlanmış bir yapıda olacaksınız. Eskiyi bırakmak için yeniye hazır olmanız gerektiğini anlayacaksınız. Detaylı yazı için tıklayınız.

2 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geri adım atabilirsin!Bugün Güneş tutulması gerçekleşiyor. Bugün, değişim ve beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsin. Daha önce temellerini attığın işlerin geri dönüşü ile planlarına yeniden yön vereceksin. Kendi işini kurmayı düşünsen de sektör konusunda kararsızlık yaşaman bugünden itibaren geri adım atmana neden olabilir. Teknoloji alt yapılı bir firmada çalışıyorsanyoğunluğunun artacağını bilmelisin.

2 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Projelerinizde engellendiğinizi düşünüp buna dair hedeflerinizde umutsuzluk yaşayabilirsiniz. Bugün yeni ve orijinal adımlar atmaktan vazgeçmemelisiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızı koruma isteği içinde olabilirsiniz. Hassasiyetinizin arttığı durumlarda sorumluluklarınızda artabilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Sağlığınızla ilgili sıkıntıları ihmal etmeyin. Gündelik programlarınız sizi rahatlatacaktır. Akşam daha akıcı koşullar söz konusu.

2 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizden geçen aşkla alakalı niyetlerin gerçek olacağı zaman dilimindesiniz. Dilediğinize dikkat edin. Enerjisel kapılar çok açık olacak.

2 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç burcunda bugün meydana gelen Güneş tutulması çalışma ortamınızda ve günlük yaşamınızda yeni başlangıçları beraberinde getirebilir. Sağlığınızla ilgili yeni adımlar atabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Çevrenize ve bulunduğunuz ortama yeni bir düzen getirebilirsiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski yaralara inatla sarılmış biriyle sohbet etmek durumunda kalabilirsiniz. Sinirlenmeden sakin kalmaya çalışın, sabırlı olun. Bugün günlük yaşamın stresi ve baskılarıyla baş etmekte zorlanabilirsiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda meydana gelecek Güneş tutulması bir yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Ebeveynlerin sağlık durumuyla yakından ilgilenebilirsiniz. Bu dönemde acil değilse MR, ultrason gibi tetkikler yaptırmayın. Eylül ayını beklemek daha doğru olacaktır. Sindirim sisteminize ve beslenmenize dikkat etmelisiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

2 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyer hayatınız konusunda hislerinize güvenmeniz gereken bir gün. Belki tercihler yapmanız gerekecek. Belki ani teklifler alacaksınız. Duygularınıza güvenin. Mantığınızı bırakın demiyorum ama istemediğiniz bir şeye asla 'evet' demeyin. Evinizi güzelleştirecek, içini aşk ile ahenk ile dolduracak imkânlar bulacaksınız.

2 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kova; karşıt burcuna konumlanan Mars, ilişkilerin rengini değiştirmeye yönelik enerjiler içinde olmanı sağlayabilir. Bu dönem hizmet aldığın ya da verdiğin alanda değişim söz konusu olabileceği gibi yeme içme ve rutin alışkanlıklarına yeni bir düzen getirebilirsin. İç huzurun ve konforun için ev ofis fikrini benimseyebilirsin.

2 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 45' 06" R
Ay
Aslan
07° 39' 10" R
Merkür
Koç
28° 00' 11"
Venüs
Boğa
17° 56' 57"
Mars
Koç
10° 17' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 29"
Satürn
Balık
17° 40' 46"
Uranüs
Boğa
23° 08' 33"
Neptün
Balık
29° 17' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 27"
Chiron
Koç
21° 24' 24"
Lilith
Başak
24° 51' 51"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 14/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>