Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kendini merkeze alıyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Başkalarını kendi yanınıza çekmeye karar verebilirsiniz. Belki de kariyerinizde yaptığınız bir hamle için destek toplamaya çalışıyorsunuz. İnsanlardan kişisel veya profesyonel referanslar sağlamalarını isteyebilirsiniz. Veya arkadaşlarınızdan ticari bir girişimde size katılmalarını istiyor olabilirsiniz. Hatta bir yatırım fikri aklınızda olabilir ve bir gruptan bununla ilgili tavsiye almanız gerekebilir. Cazibeniz sayesinde, dikkat çekme konusunda hiçbir sorun yaşamayacaksınız.

Bugün sanat konuları size çekici gelebilir. Bir film çekmek, bir konsere katılmak veya klasik bir edebiyat parçasını okumaktan hoşlanabilirsiniz. Harika sanatçıların yaratıcı enerjisini içinize çekmek isteyeceksiniz. Bu işlerin kendi hayal gücünüz için bir kıvılcım yaktığını görebilirsiniz. Hayatınızın yaratıcı tarafı ile bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Ruhunuzun güzel şeyler tarafından beslenmesine izin verin.

Uzun zamandır yapmayı istediğiniz fakat bugüne kadar yapamadığınız birayağınıza geldi. Kendinizi buiçin kesinlikle iyi hissediyorsunuz çünkü fiziksel enerjiniz yüksek ve mental odağınız kuvvetli. Ayrıca, bazı yardımlar alabilmeniz de muhtemel: Ev halkının diğer üyeleri sizinle beraber çalışmaya hazır. Buzemin katı temizlemek veya saksıda çiçek dikmek olsa bile, bu işi hızlı ve harika bir şekilde yapacaksınız.

İstediğini almak kolay olacak. Günün enerjisi sana fazladan güven verecek ve seni neşelendirecek. Mesela bir anda, hoşlandığın kişiye çıkma teklifi etmek gözüne kolay görünecek. Ayrıca utangaç hissetmeyeceksin; çünkü cesaretle donatılmış olacaksın! Bu olumlu enerjiden faydalanmalısın. Çekici bulduğun o arkadaşını akşam yemeğine çıkar. İlk adımı sen at.Şu anda manevi konular kafa yoruyor olabilirsiniz. Belki dini bir kuruma hizmet etseniz bu siz ilham kaynağı olacak. Ya da bazı derin düşünceleri ateşleyen bir şeyler yapıyor olabilirsiniz. Bir aile üyesiyle aranızdaki ilişkiyi gözden geçirmeyi bile düşünmüş olabilirsiniz. Bugün, bazı şeyleri aydınlığa kavuşturmak ve zorlu kişisel bir durumu iyileştirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla bağlantı kurabilmek için bir tercüman tutmanız gerekebilir. Siz ne kadar çok bir şeylere sert çıkarsanız muhtemelen insanlar da o kadar çok lafı ağzınıza tıkacak ve canınızı sıkacak. Bu yüzden işleri olabildiğince basit ve enerjik ele almanızda fayda var. Fazla ciddi bir tondan girmeniz felakete neden olabilir. İşleri olması gerekenden daha karmaşık hale getirmemeye çalışın. Doğru kartları tutuyorsunuz ve şimdi ise onları stratejik bir şekilde oynamanın tam zamanı.

5 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Aslan burcunda ilerlemesini sürdürdüğü bir güne başlıyorsunuz. Ay-Jüpiter pozitif enerjisiyle beraber bugün ilişki hayatınızda şanslı bir sabah geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden gördüğünüz ilgi ve sürprizler sizi şaşırtabilir. 09:24 itibariyle Ay, hareketini boşlukta sürdürüyor. Kararsız kaldığınız, içinize attığınız konular varsa bunu partnerinizle çözümlemek istiyorsanız bu saat öncesi daha etkili olacaktır.

5 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini merkeze alıyorsun!Artık herkesin sana dert anlatmasını istemiyorsun. Kendine ayırmak istediğin bugün çok da beklediğin gibi gitmeyecek. Bir arkadaşının plansız sana gelmesi senin de gündemini değiştirecek. Eğer işinden yeni istifa eden bir Kova burcuysan tazminat gibi maddi konularla ilgili beklemediğin gelişmeler yaşanabilir. Gün senin için şaşırtıcı bitecek.

5 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Negatif olan insanların yaklaşım tarzlarını ciddiye almamalısınız. Kendinizi olaylardan soyutlamayı öğrenmelisiniz. Rekabetleri büyütmeyin.

5 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle birlikte keyifli zamanlar geçireceğiniz bir gündesiniz. Eğlenceli organizasyonlar planlayabilirsiniz. Birlikte yaptığınız şeylerin uyum içinde ilerlemesini isteyeceğiniz zamanlar var. Hobileriniz için harcama yapmak size keyif verecektir. Gün içinde uğraştıran durumlar ortaya çıkabilir. Akşam saatleri hareketli geçebilir.

5 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki alanda kendinizi çok iyi ifade ederken, duygusal konularda heyecana kapılarak tam olarak niyetlerinizi dile getiremeyebilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, ortak gelirler, geçmişe ait borçlar, sağlık konuları, sigorta, vergi, miraslar gibi alanlarda geçici problemler, kaygılar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonradan gece yarısına dek bu problemli enerji yerini finansal konularda pürüzlerin giderilmesine, ruhsal olarak daha motive ve iyi hissetmenize, aile içi konularda olumlu iletişim kurup, kendinizi daha rahat ifade etmenize sebep olan bir atmosfere bırakacak.

5 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda bilgi alma konusunda güçlü bir yeteneğiniz var. Evrak işleri, araştırma ve seyahat konuları iyi gitme eğiliminde. Okula geri dönebilir veya bazı maddi yardımlarla ya da daha deneyimli birisinin cesaretlendirilmesiyle seyahat edebilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk aniden kalbinize bir kor ateş gibi düşer. İkili ilişkilerde kontrolsüz bir roller coaster içinde olacağınız bir cuma günü yaşarsınız. Topluluklar, arkadaşlıklar sizin için ne kadar önemli olsa da özel hayatınızın etkisini iliklerinize kadar hissedersiniz. Yeni maceralara atılmak, hayatın farklı tatlarını ayrımsamak için hiç durmadan harekete geçin.

5 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

5 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 38' 01" R
Ay
Balık
11° 37' 44"
Merkür
Koç
18° 31' 36"
Venüs
Boğa
05° 04' 21"
Mars
Koç
02° 16' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 48"
Satürn
Balık
16° 51' 39"
Uranüs
Boğa
22° 32' 12"
Neptün
Balık
29° 00' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 38"
Lilith
Başak
23° 42' 16"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>