Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Disiplini elden bırakmıyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2019, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 20%

Aşk, romantizm ve evlilik düşünceleri gün boyunca aklınızda olabilir. Eğer hoşlandığınız biri varsa, bu kişiyle yalnız bir akşam geçirerek yakınlaşabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa, ancak henüz ciddi bir şey yoksa, birbirinizi daha iyi anlamak için cazibenizi kullanabilirsiniz. Bir ilişkiniz yoksa da, sizinle aynı şeyleri arayan birinin ilgisini çekerseniz şaşırmayın. Utanmayın ya da korkmayın, yalnızca devam edin!

Yaratıcı düşünceleriniz sizi ele geçirebilir. Hayata yeni bir bakış açısıyla bakmak için ilham alacaksınız. Birden evinizi yeniden dekore etmeye karar verebilirsiniz. Bazı yeni dekorasyonlar veya mobilyalar seçmenin tadını çıkarabilirsiniz. Belki de sanatsal bir proje üzerinde çalışmaya karar verebilirsiniz. Bir şarkı bestelemek, kısa bir hikaye yazmak veya biraz resim yapmakla eğlenebilirsiniz. Hayal gücünüzü ve oyun duygunuzu tam olarak ortaya çıkarmak için zaman ayırın.

Bugün, mantığın her şeyi açıklayamadığına şahitlik edebilirsiniz. Bunu kabul etmek için ne kadar uğraşsanız da, dünya nedenleri yok sayan bir sürü olayla dolu. Son zamanlardaki açıklanamaz olayları anlayamıyorsunuz. Mantıksız olduğu için reddettiğiniz şeyleri neden bırakmıyorsunuz? Bu delilik değil, aptallık değil. Sadece her zamanki düşünme şeklinizden biraz farklı.

Kendini kullanışlı bir hale getir; öylece oturup hiçbir şey yapmamaya kendini teslim etme. Şu aralar, parmağını bile kıpırdatma zahmetine girmene gerek olmayan harika dönemlerden bir tanesi. İyi ve pozitif hissediyorsun. Yapmak istediğin şeyler için gerekli özgürlüğe de sahipsin. Öyleyse işleri batırma. Bu enerjiden faydalanmak için kalk ve bir şeyler yap.Bugün insanlarla bağlantı kurabilmek için bir tercüman tutmanız gerekebilir. Siz ne kadar çok bir şeylere sert çıkarsanız muhtemelen insanlar da o kadar çok lafı ağzınıza tıkacak ve canınızı sıkacak. Bu yüzden işleri olabildiğince basit ve enerjik ele almanızda fayda var. Fazla ciddi bir tondan girmeniz felakete neden olabilir. İşleri olması gerekenden daha karmaşık hale getirmemeye çalışın. Doğru kartları tutuyorsunuz ve şimdi ise onları stratejik bir şekilde oynamanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişten gelen duygusal sorunlar bugünkü verimliliğinize ket vurabilir. Her zamankinden biraz daha alıngan olabilir, art niyetle söylenmemiş şeyleri hakaret olarak algılayabilirsiniz. Gücenmemeye çalışın. Eski meselelerle yüzleşip onları içinizden atmaya çalışın ya da bu konuyu daha sonra çözeceğinize dair kendinize söz verin. Ailenize ve arkadaşlarınıza karşı nazik olun. Günün sonunda daha iyi hissedeceksiniz.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk ışıklarıyla boşlukta olan Ay, 06:19'da Aslan burcuna giriş yapıyor. Ay'ın olumlu görünümleri sayesinde bugün evlilik ve ilişki hayatınızda güzel bir gün geçirebilirsiniz. Partnerinize tutkulu bir şekilde bağlanabilirsiniz. Yalnızlar yeni bir ilişkiye adım atabilir. Ortaklıkla yürüttüğünüz işiniz varsa olumlu haberler alabilirsiniz. İşinizi geliştireceğiniz projeler karşınıza gelebilir.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Disiplini elden bırakmıyorsun!Mental yorgunluğundan uzaklaşmak istiyorsun ancak o kadar da kolay değil, değil mi? Aklın uzun zamandır yoğun bir şekilde ruhsal sıkıntılarla meşgul. Bugün fedakârlık ve sevgi kavramlarını sorgular bir yapıya bürünebilirsin. Disiplinini elden bırakmadan kendini işinle ilgili detaylara vermen gerekiyor. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, geçmişte bıraktığın kişi seninle tekrar bir araya gelmek isteyebilir.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle iletişim bağınızın güçleneceği bir dönem. Kendinizi istediğiniz gibi ifade edebilir ve ikna kabiliyetinizi kullanabilirsiniz.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızı koruma isteği içinde olabilirsiniz. Hassasiyetinizin arttığı durumlarda sorumluluklarınızda artabilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Sağlığınızla ilgili sıkıntıları ihmal etmeyin. Gündelik programlarınız sizi rahatlatacaktır. Akşam daha akıcı koşullar söz konusu.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğlenmeye zaman ayırmanız gerekiyor ve arkadaşlarınız da sizlere yardımcı olabilir. Sevdiklerinizin her konudaki önerilerine kulak verin.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayata serinkanlılıkla bakıyorsunuz. Kendi duygusal tatminlerinizi eleştirel şekilde incelediğinizde, eksikler buluyorsunuz ve sevgi sağlama yeteneğinizin olmadığını düşünüyorsunuz. Bu depresyonunuzu besler. Duygular da, hayat gibi, mükemmel değildir. İlişkinizle ilgili kararları sonraya bırakın.

4 Temmuz 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Endişelerinizi ve küçük sorumluluklarınızı biraz unutun. Bir süredir eğlenmeyi unuttunuz, kendinize eğlenme hakkını tanıyın.Yoksa yakın zamanda enerjiniz kalmayacak. Muhtemelen bir spor veya eğlence etkinliğine davet edileceksiniz. Kabul edin.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak paylaşımlar karşınıza sorun olarak çıkabilir. İkili ilişkilerde bugün tartışmalardan şiddetle kaçının. Öfkeli ve iğneleyici sözlere maruz kalabilirsiniz. Ya da kendiniz bu tutum içinde olabilirsiniz. Ayrıca boşaltım sisteminizle ilgili sıkıntılı durumlar olabilir. Bağırsak düzeninize özen gösterin. Bazen hayatı hafife almak da gerekir.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz. Sevdiğinizi anlamsız kıskançlıklar ve kaprislerle üzmeyin.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerinizde gösterdiğiniz başarılar kariyer hayatınızda yeni fırsatlar elde etmenizi sağlayabilir. Hayatın tadını almaktan geri kalmıyorsunuz. Ancak kendi köşenizde takılıyor, ringe de çıkmıyorsunuz. Çevrenizde biraz değişiklik yapmaya ihtiyacınız var.

4 Temmuz 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 32' 36" R
Ay
Balık
10° 17' 17"
Merkür
Koç
18° 28' 14"
Venüs
Boğa
04° 57' 28"
Mars
Koç
02° 12' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 30"
Satürn
Balık
16° 51' 11"
Uranüs
Boğa
22° 31' 53"
Neptün
Balık
29° 00' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 19"
Lilith
Başak
23° 41' 39"
True Node
Koç
15° 22' 19"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:06

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>