Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ani değişiklikler yaşıyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 100%

Aşk konuları şu an için daha iyi bir şekil alıyor ve kendinizi ilişkilerle ilgili gelecek planları yaparken bulabilirsiniz. Bu fikirleri partnerinizle paylaşın ve tartışın ancak heyecanınızı paylaşmayabilir ve bir uzlaşmaya varılması gerekebilir. Bunun hevesinizi kırmasına izin vermeyin. İletişim hatları açık tutulduğu sürece, yakın gelecek için romantizm yoğun görünüyor.

Bugün yapmak isteyebileceğiniz tek şey, kendinizi işinize adamak olacaktır. İşinizde sizi hedeflerinize erişmekten alıkoyan unsurları ayırmanın zamanı gelebilir. Bazı engelleri ortaya çıkarmaktan korkmayın, küçük bir sorunu önümüzdeki günlerde yeni bir çalışma biçimine dönüştürmenize izin verebilirler.

Bugün aldığınız haberler göründüğü gibi olmayabilir, buna dikkat edin. Bu haberler gün boyu canınızı sıkacak teknik sorunlar olabilir. Banka hesap durumunuz tam anlamıyla anlaşılmaz halde ya da tüm faturalarınız eksilerde olabilir. Panik yapmayın. Birkaç telefon görüşmesi yapın ve önce durumu anlayın. Ne yaparsanız yapın, bu haberin gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Nihayetin de para bu. Her şey açıklığa kavuşacak bu yüzden rahat olun ve ayaklarınızı şöyle bir uzatın, bi cappuccinoyu hak ettiniz.

Pratik bir zihniyette olacağın bir gün. Evini ve yaşam alanındaki öğeleri düzene sokmaya yöneleceksin. Hasarlı nesneleri tamir edebilirsin. Sonrasında adeta bir tamamlanma hissedeceksin. Yaşam alanını temizlemek ve uyumlu bir atmosfer yaratmak iyi hissettirecektir.Geçmişten gelen duygusal sorunlar bugünkü verimliliğinize ket vurabilir. Her zamankinden biraz daha alıngan olabilir, art niyetle söylenmemiş şeyleri hakaret olarak algılayabilirsiniz. Gücenmemeye çalışın. Eski meselelerle yüzleşip onları içinizden atmaya çalışın ya da bu konuyu daha sonra çözeceğinize dair kendinize söz verin. Ailenize ve arkadaşlarınıza karşı nazik olun. Günün sonunda daha iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şunu aklınızdan çıkarmayın ki bir şeye ne kadar sıkı sarılmaya çalışırsanız, elinizden kayıp gitme olasılığı da doğal olarak o kadar artar. İstediğiniz şeyi sıkı tutun ancak çok fazla da sıkmayın. Birini kanatlarınızın altına alıp onu koruduğunuzu göstermekle, o kişinin kendisi olma özgürlüğünü elinden almamak arasında önemli bir denge sağlanması gerekir. Bugün hassas duygularbaşında olacak, bu yüzden dikkatli davranın.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün tamamında Ay, hareketini Yengeç burcunda sürdürüyor. Enerjinizin az olabileceği bugün, sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. Günün kalanında 17:24 itibariyle Ay, boşluğa giriyor. Venüs bugün Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 28 Temmuz'a kadar beklentinizden çok daha fazla maddi getirisi olan birteklifi alabilirsiniz. Sadece maddiyat değil pozisyon itibariyle de mevcut işinizden çok önde bir konumda olabilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş çevrende ani değişiklikler olabilir. Aklın hayli karışık. Yolunda gitmeyen ilişkine bir başkası nedeniyle son verebilirsin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde olayları yersiz bir şekilde büyütebilir ve iletişimde yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Bu yüzden daha sağduyulu olmanızda fayda var.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızı koruma isteği içinde olabilirsiniz. Hassasiyetinizin arttığı durumlarda sorumluluklarınızda artabilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Sağlığınızla ilgili sıkıntıları ihmal etmeyin. Gündelik programlarınız sizi rahatlatacaktır. Akşam daha akıcı koşullar söz konusu.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel veya devlet kanalı ile aldığınız eğitimler kişisel gelişimine de etki edecek. Tanışacağınız kişilerle kaliteli bağlantılar kurabilmeniz mümkün.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün alabileceğin tek kelimelik bir mesaj olsaydı, bu kelime "yatırım" olurdu. Yalnızca yeni bir tasarruf hesabı açmayı düşünüyor olabilirsiniz, ancak karşınıza daha büyük kazanç sağlayabileceğiniz bir fırsat çıkabilir.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

27 Temmuz?a kadar Yengeç burcuna yerleşen Venüs, sizin gündelik hayatınıza sevgi, şefkat taşıyacak. Çalışma arkadaşlarınızla duygusal yönü ağır basan paylaşımlarda bulunursunuz. Yeme içme sektörüyle ilgili çalışmaya start vermek bu alanı geliştirmek için iyi bir dönem. Göğüs ve mide rahatsızlıklarına çözüm bulursunuz. Ayrıca taşınma ve ev için alışveriş yapmak gündemde.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizle ilgili çözülmeler yaşarken geleceğinizle ilgili güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Düştüğünüzü hissettiğiniz noktalar aslında yükseldiğiniz yerler olacak. Eski ile, geçmiş ile olan mücadelenizi bırakmanız gerekiyor. Bunun için de kendiniz için sıra dışı olan yollar denemelisiniz. Alıştığınız temaların dışına çıkın. Kurulları yıkın.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kova; sağlığın,ve çalışma hayatın, hizmet verdiğin ya da aldığın insanlara karşı hassas olabilir, seni memnun edecek maddi getirisi olan işlerle karşılaşabilirsin. Gün içinde kendini ispat etmeye çalışmak seni yorgun kılabilir. Bu sebeple sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığını en üst düzeyde kullanabilmek, üretken olarak günün enerjisini kullanmalısın.

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 20' 14" R
Ay
Balık
07° 13' 59"
Merkür
Koç
18° 20' 40"
Venüs
Boğa
04° 41' 46"
Mars
Koç
02° 02' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 31"
Satürn
Balık
16° 50' 06"
Uranüs
Boğa
22° 31' 09"
Neptün
Balık
28° 59' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 37"
Lilith
Başak
23° 40' 14"
True Node
Koç
15° 22' 01"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>