Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yorgunluklarından arınıyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 20%

Bir sonraki gün sizin için harika olacak. İçinizde kontrol edilemeyen bir yangın var. Bir ortamda bir konuşma yapabilir ya da sevdiklerinize özel bir performans sergileyebilirsiniz. Her halükarda, kendinizi kanıtlamanız gerek ve bunun için hiç enerji harcamayacaksınız. Günün sonunda, tamamen bitkin olacaksınız. Dinlemeye çalışın.

Bugün karşılaştığınız hiçbir şeyi gördüğünüzden ibaret saymayın, özellikle de işin içinde para varsa. Bir arkadaşınız ya daarkadaşınız size reddemeyeceğiniz kadar iyi bir teklifle gelebilir. Hızla kazanılacak büyük meblağlar vaadine kanmayın. Şu an karşınıza çıkan her teklif "Gerçek olmayacak kadar iyi" tekliflerle aynı kefede. Konuyla ilgili bilgi alın ve bunları daha sonra değerlendirin. Sakin kafayla gözden geçirdiğinizde bu işteki bir yeniklerini görmeye başlayacaksınız.

Heves, iyimserlik, heyecan.. Bu hislerin hepsini gün boyunca sürekli olarak yaşayabilirsiniz. Uzak bir yere bir yolculuk yapmak mı istiyorsunuz? Uzun süredir istediğiniz kursa başlamak üzere misiniz? Bu düşüncenin nedeni ne olursa olsun, bu beklenti size gerçeği kadar keyif verecek. Peki şu an beklemek yerine kutlama yapmaya ne dersiniz? Şu an tam da bu moddasınız ve arkadaşlarınız da buna ayak uyduracak.

Günün enerjisi arkadaşların arasındaki popülerliğini ön plana çıkarıyor. Gökyüzündeki geçişler enerjini ve tutkunu olumlu etkiliyor olacak; böylece insanların sana yakınlaştığına tanık olacaksın. Hatta insanların sana saygı duymaya başladığını fark edebilirsin. Bu tarz dikkate değer popülerite sana kendini özel ve şanslı hissettirebilir. Öte yandan, olduğunu bildiğin kişiden daha iyi olduğunu düşündürebilir de. Bugün kendini kaybetmemeye ve çok heyecanlanmamaya dikkat et. Günün etkisini en iyi şekilde değerlendir.Bugün incecik bir buz tabakası üzerinde yürüyeceksiniz bu yüzden dinleyenler pek ilgili olmayacağından çok fazla konuşmayın. Aslında bugün, kendi ön yargılarınızla savaşmak için ideal bir gün. Elbette bu her zaman hoşa giden bir yüzleşme değil, fakat son zamanlarda insanlıktan uzak deneyimler yaşadığınız için gerçeklik algınızı biraz değiştirmenin uygun olacağını düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegensel dizilim, sana fayda salayacak şeylerin hasadını toplama sürecine girmen için çok elverişli. Sosyal tanım ihtiyacınla ilgili bazı meselelerin farkına varman ve bazı konuları halletmen bir mesele. Onay almak için bu kadar aç olma. Burcunun içinde sert bir baba var ve kendi kendine yeter bir vaziyette rahatça yaşayabilir. Aslında, bu senin en büyük gücün ...

7 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Başak burcunda seyrine devam ettiği bir güne başlangıç yapıyorsunuz. Ay ve Jüpiter arasındaki açının sert etkileri nedeniyle sabah saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmeniz iyi olacaktır. Aksi halde düşünmeden yaptığınız alışverişler borçlarınızı kabartabilir. Ay'ın Neptün ile meydana getirdiği karşıtlık sebebiyle sağlığınızı tehlikeye atmamalısınız. Ay, 19:50'de hareketini boşlukta sürdürüyor olacak. Bu zaman diliminden sonra finansal işlemlerinizde yarına kadar sorunlar oluşabilir.

7 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yorgunluklarından arınıyorsun!Bugün seni oldukça yoğun bir gün bekliyor. Bugün buluşacağın arkadaşına içini dökebilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişi seninle tekrar görüşmek isteyebilir. Günün yorgunluğunu atmak ve yeni bir haftaya dinç başlamak için akşamı evde dinlenerek geçirebilirsin.

7 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgürlüğünüzün kısıtlandığını düşünebilirsiniz. Bu yüzden partnerinizle aranızda inatlaştığınız durumlar içerisinde olmamalısınız.

7 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Başak burcunda ilerliyor. Duygusal alanda biraz daha dengeli ve sabırlı olmaya bakmalısınız. Gereksiz korku ve endişelere kapılmamak gerekiyor.

7 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir parti, düğün ya da basit bir arkadaş yemeği organizasyonu olsun yeni çevreler edinerek herkesin sevgisini kazanmanın keyfini sürebilirsiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda, kalabalık yerlerde, toplantı, takım çalışmaları, seminerler ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alarak sosyal ortamlarda enerjinizi en iyi şekilde sergileyebilir, iletişim yeteneklerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçici olarak yorgunluk ve motivasyon kaybı hissedebileceğiniz bir zamandan geçeceksiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorumluluk ve duygular arasında çatışmayla karşılaşa bilirsiniz. Kişisel kaygılarınız pahasına dünyevi arzularınızı veya tam tersini vurgulamış olabilirsiniz. Eğer başarı kazanmak için motivasyonunuzu unutursanız, başarı kazanamazsınız.

7 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toprak üçgeninin sunduğu refah ve güveni gündelik hayatınızda hissedeceksiniz. Ortak paylaşımlarınızdan dolayı ekstra elde edebilirsiniz. Kredi, sigorta, vergi gibi konular gündeme gelebilir. Okült bilgilere ilgi duyarsınız. Ortaklıklar için faydalı bir gün.

7 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kova burcu kafanız çok karışık. Ne hissedeceğinizi nasıl ilerleyeceğinizi bilmiyorsunuz. Hayatın kendisine güvenip, sıfırdan başlamak size çok iyi gelecek. Gücünüzün sınırlarını keşfedecek, kendi gücünüzle gurur duyacaksınız. En güzel günler tüm değişimlerden sonra başlayacaktır.

7 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kova; sezgisel, yaratıcılık ve ilham verici işlerde hevesli olman, başarılı işler çıkarman olası. Hafta sonundaki masrafların, gelirlerindeki iniş çıkışlar hesaplamalarını sekteye uğratabilir. Endişelenmene gerek yok. Zira günün ilerleyen saatlerinde farkına varmadığın destekler alabilecek ve sağlam adımlar atabileceksin.

7 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 10" R
Ay
Oğlak
06° 04' 05"
Merkür
Koç
16° 25' 55"
Venüs
Koç
29° 14' 15"
Mars
Balık
28° 37' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 26"
Satürn
Balık
16° 26' 54"
Uranüs
Boğa
22° 15' 56"
Neptün
Balık
28° 51' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 40"
Lilith
Başak
23° 10' 45"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>