Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İlişkilerindeki Farklılığı Yalnızca Sen Fark Etmeyeceksin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Kendinizi şık bir ortamda bulabilirsiniz. Belki de önemli bir müşteriyle öğle yemeği yiyecek olabilirsiniz. Kendinizi entelektüel bir ortama koymak isteyebilir ya da sevgilinizle birlikte güzel bir restorana gidebilirsiniz. Biraz abartılı şeyler yapmaktan çekinmeyin. Bazen, etrafınızda güzel şeylerin olması özsaygınızı geliştirebilir. Kendinizi güzel şeylerle ödüllendirin ve şımartın.

Toprak Ana ile bağlantı kurmanız gerekebilir. Son zamanlarda, kendinizi daha az konsanstre hissediyorsunuz. Aklınızın vücudunuzdan dışarıya bir yere sürüklendiğini hissedebilirsiniz. Çalışmanız çoğunlukla çeşitliliği varsa ve bilgisayarınızda çok fazla zaman geçiriyorsanız, vücudunuzla bağlantı kopma hissi yaşayabilirsiniz. Bir parkta uzun bir yürüyüşe çıkmak ya da okyanus kıyısında veya başka bir su birikintisinin kenarında oturmak iyi bir seçenek olacak.

Sanki bir şey yapmanız gerekiyormuş gibi fakat hatırlamıyormuşsunuz gibi, bu tuhaf ve rahatsız edici his gün boyu başınızı ağrıtabilir. Bu konuda sakin kalmaya çalışın. Aslına bir şeyi unutmadınız hepsi sadece rahatsız edici bir düşünceydi. Bu düşünceyi pek umrunuzda değilse, arkanıza yaslanın ve hayal kurun. Sonra hayalinizi not edin. Neyle ilgili olduğunuz bir tek siz biliyorsunuz, özgür hissedin. Günün tadının çıkarın!

Bu aralar çevresinde bulunulması zor bir insansın. Zaman zaman kendi kendine karamsarlıklara kapılıyorsun. Fakat çevrendekiler sağladığın küçük bir miktarda eşliğe bile minnettar oluyorlar. Büyümek istemediğin, oyun oynamak istediğin günler olur bunlar. Peki kendine oyun oynamak için yeteri kadar vakit ayırıyor musun?Bugün silahlarınıza sarılın ve insanların sizin huzurunuzu bozmasına müsaade etmeyin. Unutmayın ki bu sizin hayatınız ve onu nasıl yaşadığınızdan siz sorumlusunuz. Başkalarının kötü alışkanlıklarından etkilenmeyin. Kendiniz ve bedeniniz için neyin iyi olduğuna siz karar verebilirsiniz. Kendinize dikkat edin ve bu aralar sizi çevreleyen mahalle baskısına teslim olmayın. Düşündüklerinizi dile getirmekten çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, hiçbir konuda görüşünü belli etme. Belirtirsen, insanlar seni gerçeklerden kopuk, duyarsız bir entelektüel şeklinde etiketleyebilir. Güne hakim olan "Su" atmosferi yeterince derinden hissedilmeyen her şeyi reddetmene yol açabilir. O halde duvar kenarından ilerle, yan kapıdan süzülerek çık ve evine git. Daha sonra daha sakin bir hale bürüneceksin.

15 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın İkizler burcunda ilerlemesini sürdürdüğü bir gündesiniz. Ay ve Mars arasındaki pozitif etkiyle dünden farklı olarak bugün aşk hayatınızda olumlu bir süreçte olacaksınız. Aranızdaki elektrik her sorunu unutturacaktır. 14:39-19:14 saatleri arasında Ay, boşlukta ilerliyor. Devamında 19:14'te Yengeç burcuna geçiyor. Akşam hala aklınızda işle ilgili konular olabilir. Zihninizi dinlendirip kendinizi yormamalısınız.

15 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir günü kucaklarken, odaklanma problemi yaşayabilirsin. Kendi işini yapan bir Kova burcuysan, işlerinin istediğin gibi gitmemesinden şikâyet edebilirsin. Yanlış anlamalar ve ifade zorlukları bazı ilişkilerinin zedelenmesine neden olabilir. Özellikle aile ve akraba ilişkileri bugün gündeminde olacak. Uzun zamandır görmediğin kişilerle bir araya gelebilirsin. Hayatı biraz akışına bırakmak isteyebilirsin. Sevdiğin insanlara karşı daha duyarlı ve yapıcı olman, seni de mutlu edecek. Çok yakın bir dostunla alakalı bazı gerçeklere ulaşabilir; ona olan bakış açın tamamen değişebilir. Bir süredir sıkıntısını yaşadığın mide rahatsızlığı bugün rutin işlerinin aksamasına sebep olabilir.

15 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelen teklifleri ya da size sunulan imkanları bir fırsat olarak değerlendirmelisiniz. Ortaklık gerektiren konularda oldukça şanlısınız. Uzun vadeli başarıları kazanmak için kendi sınırlarınızı anlamalı ve çevrenizdeki insanlara karşı bunu çizmelisiniz.

15 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kendi fikirlerinizi yaymak ve bu konuda destek görmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Başkaları ile paylaşım içinde olmaktan keyif alacaksınız. Sevdiklerinizle zaman geçirmek size iyi gelebilir, tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

15 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sizler de söyledikleri yanlış anlaşılabilecek gruplardansınız. Egolu olduğunuz ya da kırıcı olduğunuz bugünlerde sıkça dile getirilebilir

15 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işyerinde insanlara yaydığınız enerji sayesinde işler kolaylıkla ilerleyecek. İhtiyacınız olan motivasyon sizde mevcut ve bunu insanlara da aktarmaktan çekinmiyorsunuz.

15 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay, partnerinizle konuştuğunuz pek çok konuyu hala zihninizde dans ettirebilir.Son kararı vermeden önce sakin bir şekilde kişisel kararlarınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Hobi, yaratıcılık faaliyetleriniz ön plana çıkabilir.

15 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle her şey yolunda.

15 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kova burcu kendi kendinize yarattığınız özgüven eksikliği, değersizlik duygusu, kariyer hayatınızdaki gelişmeyi de engelliyor. Herkes sizi çok güçlü ve çalışkan buluyor. Sadece siz kendinizden şüphe ediyorsunuz. Güzel haberler çok yakında. Özellikle işiniz ve kariyeriniz konusunda rahatlayacaksınız.

15 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugünün ilk bölümünde ekip çalışmalarında yer alabilir, arkadaşlarınla birçok program yapabilir, romantik ilişkilerinde hevesli ama biraz da duyarsız olabilirsin. Sonrasında ise duygularının da devreye girmesiyle empati geliştirerek hareket edebilir, çevrendekilere yardım etmek isteyebilirsin.

15 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 20' 38" R
Ay
Balık
07° 19' 58"
Merkür
Koç
18° 20' 55"
Venüs
Boğa
04° 42' 17"
Mars
Koç
02° 02' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 37"
Satürn
Balık
16° 50' 08"
Uranüs
Boğa
22° 31' 10"
Neptün
Balık
28° 59' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 38"
Lilith
Başak
23° 40' 17"
True Node
Koç
15° 22' 02"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>